Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот 0007 » 20 авг 2009 08:57

Надиграха ни,в това няма спор.Яд ме е,че вкарваме отбори като БАТЕ,Жилина,Дебрецен и т.н в групи,в които ние трябва да сме.Последните 4 години можехме да сме постоянно в ШЛ,но ние сме си инатлии.Поне ще играем в ЛЕ и ще играем до Коледа.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

mimbot
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот mimbot » 20 авг 2009 08:57

в последния шампионатен мач Дебрецен, щяха да счупят гредата на противника си от същата позиция от която ни вкараха първият гол.това положение го показваха доста по телевизията и аз си мислех че този момент освен на мен, ще направи впечатление и на Достанич но уви.мисля че Левски както се казва "загуби козите" след този гол и се завърна в мача в 42-43минута

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 20 авг 2009 08:59

без да се заяждам знате ли че в Дебренцен ( или както се казва ) има месарница ( говежда месарница :mrgreen: )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот 0007 » 20 авг 2009 08:59

За съжаление се видя,че без Рабех сме гола вода.Колкото и да го упрекваме,той ни е основната част от отбраната.В реванша 100% трябва да играе :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот Helguera » 20 авг 2009 09:04

Абе мани , аз като ги гледам някои са като първолаци , някакви дечица..... и като се паднеме с такъв отбор хвърчат по терена като перушина

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 20 авг 2009 09:05

redex написа:Левски бе разбит, унижен и на практика елиминиран от ШЛ .малко се отървахме.хората играят футбол.А ние незнам.не съм спал от яд.как е възможно при положение че шак е здрав да пуснеш тролея вагнер и да забиеш веско десен бек ми той с десния крак само пази равновесие бе Радко.шанса ни е -50%

Абсолютно!
От 12 до 40 минута никакви ни нямаше. И хайде, да кажем Бензукан е контузен - ми тогава въобще не го пускаш в групата.
Ратко до Нова година, след него Илиян Илиев.
Поне да направим нещо в Лига Европа, че догодина и неподставени няма да бъдем.

nikawr
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот nikawr » 20 авг 2009 09:06

Като гледам всички сте Левскари, ама никой не отбелязва факта, че просто Левски толкова си може! Играчите не можаха една топка на гърди да поемат както трябва бе.... все едно се удряше в дърво топката.. това са професионални играчи, може ли такова нещо! Все пак Левски имаха няколко чисти половения, но и Дебрецен какви имаха.... така, че просто това е реалността за бг футбола момчета - една кръгла нула сме...
Дано вторият мач левски има повече късмет, защото само с футболните умения са много назад за мое голямо съжаление....

п.с. когато играят бг отбори и когато не играят добре винаги ми иде да счупя ТВ-то, както снощи........, не съм от ЦСКА... :)

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 20 авг 2009 09:06

shumnaliq написа:без да се заяждам знате ли че в Дебренцен ( или както се казва ) има месарница ( говежда месарница :mrgreen: )

Ти стискай зъби, че довечера московските мужици да не ви пръснат гъзетата още тук. Ние поне нещо показахме като игра, колкото и малко да беше.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот mistreated » 20 авг 2009 09:07

Добре де, не мога да ви разбера какви са тия глупости с натрупването на коефициент в ЛЕ тази година и догодина атака на ШЛ. Че какво ви е на кофициента тази година?! Очаквате с по-голям коефициент да ви се паднат по-слаби отбори ли? От това по-надолу няма....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

mitaka_032
Контакти:

Re: честито на печелившите!!!

Мнениеот mitaka_032 » 20 авг 2009 09:09

Заради Ман Ютд изгубих 3 лв., а иначе взимах 14 лв :) бях наредил 7 мача...

Върни се в “Архив”