Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Йовов вън завинаги
пичове йовов е за големите мачове.просто незнам
Не ние виновен Йовов за загубата !!! Виновен е на 100% Достанич и трябва да излезе и да си поеме вината. ТОТАЛНА ГРЕШКА И НЕСПОЛУЧЛИВ ХОД С ПУСКАНЕТО НА МИНЕВ ОТДЯСНО !!!!!!!!! Защитата ни беше под всякаква критика , ужасни..........
Re: Истината и равносметката
Само не мога да разбера толкова ли е трудно като загубиш заслужено да излезеш и кажеш, че си играл по - слабо и логично си загубил. Може ли унгарците да имат 24 удара, да надиграят Левски през по - голямата част от мача и Бардон да ти каже, че имали две положения и ги вкарали. Не го разбирам аз това. Ей така стават заблудите, че видиш ли нашите отбори са много добри, но я късмета, я съдията е повлиял на крайния изход.
Re: Истината и равносметката
Левски бе разбит, унижен и на практика елиминиран от ШЛ .малко се отървахме.хората играят футбол.А ние незнам.не съм спал от яд.как е възможно при положение че шак е здрав да пуснеш тролея вагнер и да забиеш веско десен бек ми той с десния крак само пази равновесие бе Радко.шанса ни е -50%
Аз съм "братовчед" на Ицо
и затова мнението ми е... Ицо завинаги в Левски!
Автора на темата, хейтър такъв, марш!!!

Автора на темата, хейтър такъв, марш!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Как не ви е срам бе..преди 2 седмици го изкарахте момчето национален герой а сега го оплювате по най грозния начин.Такива сме българите РАЗБИРАЧИ-то политика то футбол.Левски игра слабо и вината е на целия клуб като институция-от играчите до ръководния състав,но не търсете вината в един Йовов!!!
Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!
Ами за без пари толкова. Хората от Дебрецен преди мача си взеха няколко класни футболисти , национали ама ние нали сме в криза нищо.......... Така е със стиснати колене не се ражда!!! Не може да получиш 7 млн евро без да си дал една стотинка за трансфери зяло лято и с играчи на по 32-33 години. А сега само слушайте как ще се почне с клишетата : " Има още 90 минути " , " Излизаме 11 срещу 11" , "Това е Левски и винаги играем за победа" , " Не сме отписали мача" ...............
Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!
LevskiFeen написа:М да от края на юни след всички пропаднали трансфери на всякъде пиша Батков е виновен за всичко
1 Не му се дават пари за качествен треньор-все пак по добре Достанич отколкото Велев
2 Не му се дават пари за играчи-Макриев,Жоб,Асус -има и други но тези са най-фрапантните
3 Всички знаеме какво е Наско Сираков за Левски незнам как но винаги въздейства на играчите
Ама ние фенонете ще го преглътнем и това че ше отпаднеме от поредния слаб отбор но мустакатия ******** няма да вземе кинтите и тоя път
аз не съм съгласен.Ратко моляте тия ни разкриха че ни убиха.велев имаше начин да ги накара да играят във важните мачове.помнители как игра левски срещу цецка и как изглеждаха червените .... КАТО ЛЕВСКИ СНОЩИ.жалко
Re: Физическа подготовка на Левски
нали виждаш че нашите отбори са по 1,75 и 65 кила.а хората купуват по 1,90 и нагоре
като е виновен целия отбор що освиркахте христов. аз ли да му я подам.кво ви е виновен.изгонихте велев сега ратко е лош.да по лош е велев