AnalBreaker написа:Победа за Челски !
ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Много ме боли, да имаш такъв шанс да играеш финал на ШЛ на собствения си стадион и ти да го профукаш по този начин ... Да, Челси имаше много късмет, дузпите са лотария и така нататък, но това което стана в крайна сметка е престъпление с феновете на Байерн
Трите калъфки в стил Леверкузен едва ли ще бъдат забравени скоро, както и унижението да загубииш с дузпи от английски отбор. Двама са основните отговорници за тотално проваления сезон - наричат се Юп Хайнкес и Ариен Робен, спокойно могат да омитат от Байерн веднага
Марио Гомес също беше пълен фигурант ... Много ми е мъчно за Нойер, Лам, Мюлер и Швайни, които отново си оставиха сърцата на терена, но напразно ...
Честитя титлата на Челси, имаха адски много късмет, но и показаха здрав характер. Те разполагаха с уникален футболист като Дрогба. Байерн нямаше такъв тази вечер. Толкова ...
Честитя титлата на Челси, имаха адски много късмет, но и показаха здрав характер. Те разполагаха с уникален футболист като Дрогба. Байерн нямаше такъв тази вечер. Толкова ...

- Neron
- Контакти:
Да развръзват кесията стига са ги стискали тези пари и да се купуват играчи.Видя се че пейката ни е къса и нямаше 3ма които да бият дузпа.На всеки пост ни трябва поне по един играч.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Синьо сърце написа:Тук искам да кажа, че и двата отбора са ми симпатични , но няма начин и двата да вземат купата...Един трябваше да остане без нея. Фен съм на Челси. Но и Байерн я заслужаваше, мразя да гледам дузпи...Съжалявам, желая ви успех за в бъдеще!
Прав си. Жалко за Байерн и чесито на Челси!
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2FfQk1J7Ok[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- lrlazarov_19
- Контакти:
durex написа:2 финала за 2 години и двата загубени...
Добре дошли в клуба
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
- Искам си Акаунта
E , поне вече знам на европейското , кой отбор искам да отпадне първо - Холандия . А урода Робен му пожелавам , през остатъка от кариерата си да не спечели нищо . Дори това да означава няколко нулеви сезона за Байерн .
Честито на феновете на Челси , заслужена купа .
Честито на феновете на Челси , заслужена купа .
- Съсел ми изя кошките
- Контакти:
Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.
Съсел ми изя кошките написа:Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.
Във форума на Челси разбрахме,че си прост.Сега и тук ли дойде да се доказваш
П.П. Поздравявам феновете на Байерн за играта на любимия им отбор.Робен ви закопа и то не за първи път.Няма на кой да се сърдите или да обвинявате
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:
П.П. Поздравявам феновете на Байерн за играта на любимия им отбор.Робен ви закопа и то не за първи път.Няма на кой да се сърдите или да обвинявате
Благодаря хер Станко!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Viktor4o_Rs написа:Много ме боли, да имаш такъв шанс да играеш финал на ШЛ на собствения си стадион и ти да го профукаш по този начин ... Да, Челси имаше много късмет, дузпите са лотария и така нататък, но това което стана в крайна сметка е престъпление с феновете на Байерн![]()
![]()
Трите калъфки в стил Леверкузен едва ли ще бъдат забравени скоро, както и унижението да загубииш с дузпи от английски отбор. Двама са основните отговорници за тотално проваления сезон - наричат се Юп Хайнкес и Ариен Робен, спокойно могат да омитат от Байерн веднага
Марио Гомес също беше пълен фигурант ... Много ми е мъчно за Нойер, Лам, Мюлер и Швайни, които отново си оставиха сърцата на терена, но напразно ...
На 9-ти юни ще те боли и повече
Benfica Lisboa