30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"
За вчера ми се сбъднаха всички прогнози за мачовете.За тоя не знам какво да мисля,но много малко ми остава да си подаря картата на някой и да отиде вместо мене,защото съм си наумил нещо.А и ако е вярно това,че билетите почти всички са разпродадени предварително,не виждам аз лично смисъл да присъствам на стадиона.
Аз само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко.

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- mad forest
- Контакти:
gzagorov написа:Аз само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко.![]()
![]()
Само си приказват! От мача с Левски е ясно, че полицията знае какво да прави! Никой без билет няма да влезе в града! Дори и някой да успее няма да са 3000! Това е положението! На който не му харесва...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
-
eelche написа:D.Georgiev написа:"ЦСКА" се подценява от фенове на трети отбори. Изключително труден и напрегнат мач ни очаква. Не мисля, че ще видим кой знае колко футболни достойнства, а основно нерви и здрави единоборства. "ЦСКА" имат предимство в точки, в опита и в традициите, а "Лудогорец" в домакинството и играта. Изключително непредвидим мач, когато всичко се решава в един сблъсък всичко е възможно, не винаги печели по-добрият (вярвам, че в случая това е "Лудогорец"). Хубавото за нас е, че скоро имахме два много ключови мача и се надявам нашите да са попретръпнали от напрежението. Очаквам голове и в двете врати. Пристрастна прогноза: 2:1
Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?
ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона

- mad forest
- Контакти:
СИНЬО_БЕЛО написа:ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона
Ама и вие как се пънахте, 2000 , 3000 , 10 000! Не разбирам как може да се говорят глупости постоянно! На домакинските си мачове едва 5000 събирате, а вече и 50 000 ще кажете, че ще дойдете! 750 билета, това е!
СИНЬО_БЕЛО написа:eelche написа:Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?
ами батка, то си има правила тука бе-по правило домакинът е длъжен да ви осигури ДО 10 процента от капацитета на стадиона.Ама имало било много желаещи- ми то снощи за финала на ШЛ, сигурно е имало един милион желаещи да го гледат на живо, ама нямам как да ги пуснеш всичките на стадиона
Интересно ми е къде ще събере шефът ми всичките пари, че имам желание да ми увеличи заплатата

Сериозно, снощи коментаторът май спомена, че на стария стадион са се събрали 64 000 (мисля толкова бяха), които да гледат финала на ШЛ на видеостена. Като говорим за Разград, и по-общо, за българската действителност, ЦСКА-рите може да се съберат на поляната, ама сигурно няма да има видеостена.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- mad forest
- Контакти:
gzagorov написа:СИНЬО_БЕЛО написа:eelche написа:Интересно ми е,къде ще съберете всички желаещи от гостуващата агитка,тъй като това не е Светкавица Търговище?!Според мен минимум 2-3000 души гостуваща агитка ще има,а капацитетът на стадиона ви е 8000, тоест това означава 800 места?
Интересно ми е къде ще събере шефът ми всичките пари, че имам желание да ми увеличи заплатата![]()
Сериозно, снощи коментаторът май спомена, че на стария стадион са се събрали 64 000 (мисля толкова бяха), които да гледат финала на ШЛ на видеостена. Като говорим за Разград, и по-общо, за българската действителност, ЦСКА-рите може да се съберат на поляната, ама сигурно няма да има видеостена.
Хаха! Борисов да слага видеостена на полянка "Българска Армия" и това е! Но защо ли ми се струва, че няма да събере и 1000 човека!

Контузени и наказани в ЦСКА: Адемар, Анисе, И.Боладо, К.Стоянов
Ако трябва да бъдем точни към контузените в ЦСКА трябва да прибавим Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Румен Трифонов (засега)..
Вчера бяхме над 12000.
А, ако от вчерашния мач зависеше титлата бъди сигурен че стадиона щеше да е претъпкан.
А, ако от вчерашния мач зависеше титлата бъди сигурен че стадиона щеше да е претъпкан.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- mad forest
- Контакти:
etgecata1 написа:Вчера бяхме над 12000.
За да има на Армията 12000 означава поне половината стадион да е пълен, а вчера от това, което видях беше най-много 1/3 пълен, което означава най-много 7000!
Не казвам това за да се заяждам, не това е целта ми! Става въпрос за това, че отдавна мачовете в първенството се играят пред доста малко публика!