С Етър сме : 0-1 , 0-0 и 3-1. Как разбираш, че сме с по-лоши показатели?
третият сезон не се гледа, така че сме : 0:1 и 0:0 и са с по-добри показатели. това е положението
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
С Етър сме : 0-1 , 0-0 и 3-1. Как разбираш, че сме с по-лоши показатели?
botev1921 написа:Ако Своге влезе в А група вместо Ботев ще е някаква пародия и поредният пирон в ковчега на родния футбол!
AnalBreaker написа:След онзи мач, в който съдията беше купен, отборът на Ботев ми стана много неприятен. Само заради парите си Ботев ще влязат в А група...
Срамно е отбор с история и с прекрасна публика да печели мачовете си по онзи начин...
AnalBreaker написа:След онзи мач, в който съдията беше купен, отборът на Ботев ми стана много неприятен. Само заради парите си Ботев ще влязат в А група...
Срамно е отбор с история и с прекрасна публика да печели мачовете си по онзи начин...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта