Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас
Трансферното лято ще е горещо,освен тези,които няма да може да задържим има и бая други кандидати,които просто не виждам смисъл да ги чакаме.Ще трябват поне едно 6-7 нови попълнения най-малко.Дано и този път материалът,който предложат на Херо да е добър и да успее да намери новите Шаешу,Жужу,Асис,Платини,Анеси и т.н. 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
- Контакти:
Devian написа:Трансферното лято ще е горещо,освен тези,които няма да може да задържим има и бая други кандидати,които просто не виждам смисъл да ги чакаме.Ще трябват поне едно 6-7 нови попълнения най-малко.Дано и този път материалът,който предложат на Херо да е добър и да успее да намери новите Шаешу,Жужу,Асис,Платини,Анеси и т.н.
Жоро, напълно съм съгласен с теб. В отбора е необходима чистка и нови качествени попълнения. Дано отнякъде се появи и нов собственик или поне качествен спонсор.
- White Fang
- Контакти:
Ееее,жалко.Аатиф Шаешу е класен футболист и ще е много жалко да се разделим с него.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
- Искам си Акаунта
Почти сигурни напускащи - Шаешу , Асис , Боли , Фо Поре , Стоян Колев , Георги Терзиев , Цветомир Цонков . Поне засега на Траян не му е предложен нов договор . Говорим за 8 титуляри .
- hristo1306
- Контакти:
Прибави и Зъбев де, пак го няма в графата напускащи !
- Искам си Акаунта
hristo1306 написа:Прибави и Зъбев де, пак го няма в графата напускащи !
Той е иконата на бургаския футбол ... ще стои тук до самия му край ( на футбола )

Искам си Акаунта написа:Почти сигурни напускащи - Шаешу , Асис , Боли , Фо Поре , Стоян Колев , Георги Терзиев , Цветомир Цонков . Поне засега на Траян не му е предложен нов договор . Говорим за 8 титуляри .
...Ники Николов - също е на тезгяха.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:Почти сигурни напускащи - Шаешу , Асис , Боли , Фо Поре , Стоян Колев , Георги Терзиев , Цветомир Цонков . Поне засега на Траян не му е предложен нов договор . Говорим за 8 титуляри .
Ами да продадат и мен,та белкем ми свършат мъките.

Only god can judge me.
GONG.Bs написа:ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:Почти сигурни напускащи - Шаешу , Асис , Боли , Фо Поре , Стоян Колев , Георги Терзиев , Цветомир Цонков . Поне засега на Траян не му е предложен нов договор . Говорим за 8 титуляри .
Ами да продадат и мен,та белкем ми свършат мъките.
Ти си особен случай, за да ти определят цената им трябва кръстосания курс лев- монголски тугриг на БНБ...

ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- калпазанчо
- Контакти:
Светльо, ти изкара валута
Тоя курс и във гугъла сигурно го няма..
Ицо, недей така бе брат, военните какво ще правят без теб? Пък и в чужбина може да не те пуснат
Нали си генералисимус 

[center]Member of Old School Boys [/center]