Сър Роберто Ди Матео

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Re: Сър Роберто Ди Матео

Мнениеот football_fb » 20 май 2012 01:53

Тук няма как да не споменем и сър Дидие Дрогба. Ето го великия - със своето сърце и дух Челси размазаха Байерн!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 май 2012 01:57

football_fb написа:Тук няма как да не споменем и сър Дидие Дрогба. Ето го великия - със своето сърце и дух Челси размазаха Байерн!

Не че нещо, но просто победиха Байерн....размазаните бяха Челси през целия мач...но щом победиха значи така е трябвало :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 май 2012 02:14

Gil-galad написа:
football_fb написа:Тук няма как да не споменем и сър Дидие Дрогба. Ето го великия - със своето сърце и дух Челси размазаха Байерн!

БОГ ДИДИ!!!!
Завиждайте,завиждайте :lol: :lol: :lol: Не ми пукааааааааааааааааааа 8-) 8-) 8-) 8-)
Последна промяна от 0007 на 20 май 2012 02:27, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 май 2012 02:16

Според мен ще остане и следващия сезон. Абрамата, ако отпусне кранчето и се налеят парички за добри играчи, може отново да се борят за титлата в Англия и нов успех в ШЛ ;)

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 20 май 2012 02:17

Ди Матео влезе в историята, това е ясно. За мен обаче финалът беше изигран много неправилно в редовното време. Играехме за продължения и това, че Дрогбва вкара накрая не е заслуга на Ди Матео в никакъв случай. Напротив - резултата от тактиката на италианеца беше трагичен - почти никакви положения и получен гол 7-8 минути преди края. Време беше съдбата да бъде с нас, изстрадахме адски много през годините. За мен Роберто няма качествата да води отбора занапред! Наздраве на всички фенове на ЧЕЛСИ - КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ !!!! :)

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 20 май 2012 02:23

Gil-galad написа:

Не че нещо, но просто победиха Байерн....размазаните бяха Челси през целия мач...но щом победиха значи така е трябвало :)

Не може да победиш, когато нямаш дух и желание да победиш. Да Байерн, владееха повече топката и играеха повече, но тези които истински желаеха победата и които изстрадаха победата бяха Челси. Те бяха тези, които не се предадоха и които вярваха в успеха до последната секунда. Така се побеждава!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 20 май 2012 02:28

Не съм сигурен,че искам Ди Матео да води отбора и догодина.Да отбора спечели ШЛ и ФА Къп,но го направи с доста късмет.Много защитна тактика и на контра атака.Ако остане се надявам да промени малко стила на игра, и да почнем да атакуваме малко повече. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2012 02:29

Gil-galad написа:

С кое по-точно са размазани :roll: Цял мач всички гледат колко добри са Челси в защита и колко куци са Байерн в нападение :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 20 май 2012 02:38

Ди Матео сбърка състава. Сигурно ще ме плюете, но едно 70,80 минути Челси играеше най слабия мач в ШЛ. Не е ли така. Аз гледах и чаках чаках чаках. Викам поне 20, 30 минути ще обърнат мача и тактиката, ще натиснат. А то верно сякаш за продължения играеха.... сър Дрогба сър Лампард сър Чех.... какъв му беше случая на тоя Бъртранд ???????????? Ще ми отговори ли някой. Челси спечели с опита и невероятни футболисти като Чех, Дрогба, Лампард, Коул и тн тн.... Ди Матео за мен няма нищо общо. Да държи дърва като Бъртранд и Калу и да пусне Торес в 80++ минута е Престъпление! Неможе да е треньор. Знам жестоко е. Но като преспите и ако изгледате мача отново ще видите, че беше загубен мач. Просто сър Дрогба каза друго. Торес отново един от най добрите, да не кажа най добрия. Единствено той движеше нещата. Мата пак лош мач, просто не става с 1 плеймейкър работата....

От друга страна като се погледне. Пълни глупости написах. Той просто излезе с 11 в защита и нямаше как да играе Торес при тая тактика. Колко и да обичам Челси, това е немислимо. 90 минути без никаква мисъл за котра атака.. няма как да го търпи Абрама.... просто няма как. 90 минути чаках 1 атака нямаше. Торес влиза в 82 сиг минута... Бъртрант помагал на Коул. Ебаси глупостите... а на Веждичката кой помага. Това момче просто нямаше място на терена, тоя треньор реши да се прави на интересен. Горкия нито за ляв бек става нито за крило/халф
Последна промяна от Joleco на 20 май 2012 02:45, променено общо 1 път.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2012 02:43

Кой каквото иска да казва, но Ди Матео направи невъзможното, мечтаното и най-желаното - спечели ШЛ с Челси. Нещо, което нито Моуриньо, нито Анчелоти направиха. Като се сетя и кой е другия треньор довел Челси до финал в ШЛ си мисля, че на този отбор му върви повече с недоказали се мениджъри.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Челси”