Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

skarab
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот skarab » 20 авг 2009 01:58

Speranza написа:Заеби , оказа се че просто сме си по слаби от унгарците ... И това забележете .. на "Георги Аспарухов" !!
За мен няма никакви шансове на реванша ... Левски отпада !

Не смятам че сте по-слаби...по-скоро визията за игра на тренера и "подпичкването" на футбалерите струваха скъпо. При повечето ви разигравания този с топката тичка, а другите се разхождаха "одобрително". А когато унгарците атакуваха, левскаря най-близо до топката подтичкваше ,а останалите гледаха унгареца "подозрително". :)
Не играха отбор, а всеки за себе си.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот gonzofenka » 20 авг 2009 01:59

:( Гадно!Много гадно. :(
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 20 авг 2009 02:02

за Цачев и Табаков съм съгласен.Другите са вечните таланти.Те трябва да се наложат първо в бг после в Европа.Важно е да се знае,че ако пак ги пишем таланти като другите нищо добро не ни чака.А и дори те ако бяха нищо добро не ни чакаше.Лесно е да се каже ако...Много ми е интересно ако се бяха изправили със тези бойци от К1 на Дебрецен.Тук не се иска само талант,а и мъжество.Жоро христов без да го обиждам той е като муха пред Боднар и Кулибали.Те,ще го срускат за закуска.Не е оправдани е,че неса достигнали топки до него.Просто той през цялото време се чустваше като малко пеленаче,което се опитва да премине през решетките на детското краватче.Тоя Боднар мисля да го препоръчам за накой мач в К1,а Жоро може да му носи кърпите и водата.Само си представете за момент,ако състава беше:Петков,Топчо,Рабех,Минев,Живко,Сърмов,Асус,Зе,Жо и Жоб,дали щеше да е същото.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Без Драми !

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 02:05

Преди 2 дни пуснах тема : levski/viewtopic.php?f=1&t=21793 Пестеше ли се Левски за Деберцен ?
Именно там е проблема,че май май не се е пестил
Ножа опря на кокала.Крайно време е да се взимат в ръце тия момчета и да играят а не само да филосовстват.
Защо отложиха мача с Литекс?
Какво да правим сега 7 дни ?
Вместо да ударим Литекс за кураж и да пробваме Табаков и Симонович ние ще го отложим,може би за зимата за да не се контузи накой за евромачовете).
Когато един отбор почива така губи ритъм. И Томето го каза за нац.тим по волейбол преди олимпиадата и се оказа прав.
А ние го правим всяка година защото не можем да си пуснем младите момчета да се обиграват в тия мачове.
Докога така?
И стига сте говорили,че не сме купували футболисти,а отидете 1 път до Герена гледайте младите и вижте колко много хляб има в тях. КРАЙНО ВРЕМЕ е да почнем да ги налагаме. Тогава и ние ще открием топлата вода и ще почнем да се развиваме.
Обиграваш-->Продаваш-->Пари за издръжка-->Обиграваш ..........
Простичко е !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Какво правим сега 7 дни ?

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 02:08

Вместо да ударим Литекс за кураж и да пробваме Табаков и Симонович ние ще го отложим,може би за зимата за да не се контузи накой за евромачовете).
Когато един отбор почива така губи ритъм. И Томето го каза за нац.тим по волейбол преди олимпиадата и се оказа прав.
А ние го правим всяка година защото не можем да си пуснем младите момчета да се обиграват в тия мачове.
Докога така?
И стига сте говорили,че не сме купували футболисти,а отидете 1 път до Герена гледайте младите и вижте колко много хляб има в тях. КРАЙНО ВРЕМЕ е да почнем да ги налагаме. Тогава и ние ще открием топлата вода и ще почнем да се развиваме.
Обиграваш-->Продаваш-->Пари за издръжка-->Обиграваш ..........
Простичко е !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 20 авг 2009 02:11

forzajuve написа:за Цачев и Табаков съм съгласен.Другите са вечните таланти.Те трябва да се наложат първо в бг после в Европа.Важно е да се знае,че ако пак ги пишем таланти като другите нищо добро не ни чака.А и дори те ако бяха нищо добро не ни чакаше.Лесно е да се каже ако...Много ми е интересно ако се бяха изправили със тези бойци от К1 на Дебрецен.Тук не се иска само талант,а и мъжество.Жоро христов без да го обиждам той е като муха пред Боднар и Кулибали.Те,ще го срускат за закуска.Не е оправдани е,че неса достигнали топки до него.Просто той през цялото време се чустваше като малко пеленаче,което се опитва да премине през решетките на детското краватче.Тоя Боднар мисля да го препоръчам за накой мач в К1,а Жоро може да му носи кърпите и водата.Само си представете за момент,ако състава беше:Петков,Топчо,Рабех,Минев,Живко,Гаджев,Асус,Дарко,Зе,Жо и Жоб,дали щеше да е същото.Само Левски

+1

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот forzajuve » 20 авг 2009 02:15

Петков

Живко Рабех Топчо Минев

Сърмов Асус

Бардон

Зе Жоб Жо

Не ни достигна само колосалната сума около 500 хил.евро и няколко дена за проби.А после искаме 8млн евро.Кой е виновен.Всички без Асус и Жоб.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

elit
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот elit » 20 авг 2009 02:17

За съжаление в тази среща Достанич направи не малко грешки. Първо, поставя-
нето на Минев като десен защитник наруши тотално сихрона в защита и по флан-
га.
Средната линия, която тотално изгуби битката беше изградена от един дефан-
зивен халф - Сърмов, и един Бардон, който съчетаваше три нипосилни неща -
дефанзивни, офанзивни и организаторски функции.
Тасевски, Зе Соарес и Йовов бяха по-скоро наблюдатели, отколкото да подпо-
магаха защитните действия на отбора.
Влизането на Ортега, само засили тази безпомощност.
Защитата на отбора не се състояше от бойци, а от отстъпващи съгледвачи.
Преброих повече от 15 случая при които Топчо, Минев и Вагнер отстъпваха по
20-30 метра без да атакуват противника. Несигурността и липсата на синхрон
предпостави цитираната безхаберност. Да не говорим, че при всяка подадена
топка към Минев, последният я обработваше минимум по 10 секунди и докато
си е нагласи на силния крак, тя му беше отнемана.
Грешка беше и задачата поставена на Христов, който се връщаше много назад,
за да получи топката, а в неговата зона не нахлуваше Тасевски и така отбора
играеш без централен нападател. Именно при отбелязването на гола, Бардон
показа, как трябваше да постъпва Дарко.
И като видя, че през първото полувреме тотално загубихме средата на терена,
треньорът беше длъжен да вземе мерки в тази зона. Също така трябваше да пусне Безукан, с което да оправи фаталната си грешка, като би могло Минев
или Вагнер да заиграят в средната зона. Според мене тази промяна стана още
по наложителна след изравнителния гол.
Много по-добре щеше да изглежда Левски, ако Бардон беше изтеглен като
втори нападател, а дефанзивните му функции бяха поети от един от цитирани-
те футболисти.
И не на последно място. Преставяте ли си в каква физическа кондиция е бил
отборът, като се има предвид положените усилия в тази насока от Достанич.
Ако днес те леко подтичкваха, с предварителната подготовка при Велев, те
би трябвало да се разхождат, като отвреме на време и да посядат.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Без Драми !

Мнениеот drakata » 20 авг 2009 02:17

slavi_1914 за какво обиграване, какви юноши, какви пари бре....
Само ми обясни факта, че цялата школа си плаща месечна такса, дори 10 годишните дечица дават по 30 лева на месец. А тия усри сега за 90 добре изиграни минути щяха да вземат по 140000 лева. :evil:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 02:19

За мен най - сериозното попълнение и сериозен играч не е някой футболист.За мен силния удар в Европа ще стане когато държавата обърне малко взор към футбола.Когато се опитаме да копираме Турция, Гърция и Украйна относно футбола.Тогава можем да тръгнем и от 28-ма позиция в Европа ( накъдето сме се запътили ) но ще стигнем поне до 12 - 13 та.Просто в страната има много таланти , но нямаа развитие, не им се обръща внимание.Ние имаме това предимство - много качествени играчи , благодарение на тях сме на тая позиция сега в Европа а не сме някъде си на 24-та примерно.Просто Турците и Гърците да кажем , като нямат таланти компенсират с бив6и Бразилски и португалски национали.И ето , че имат шансове и редовно вкарват клуб в турнира, а да не говорим как сега се надяват и двата турски гранда да спечелят Лига Европа.Нищо чудно да се срешнат малко преди финала и двата клуба.... то е ясноо - Валио Михов вече ми е смешен като го викнат да коментира Европейско , като го викнат да коментира мач от шампионската лига и той едно си знае човека , МИ ДЪРЖАВАТА НЕ ОБРЪщА ВНИМАНИЕ НА СПОРТА.КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ КАТО НЯМАМЕ ПАРИ ДА СЕ ПОЧЕШЕМ?КАКВА ШАМПИОНСКА ЛИГА - КАКВИ 5 ЛЕВААА.... е така е амаа манталитета ни е друг.Сега се гърчим , че падаме от нищо и никаквите Дебрецен.В групите те ще вземат 1-2 точки и дотам.Едното участие и толко.Не , че ние нещо повече бихме направили но все пак.Стискаме се за играчи , за заплати.И Батков е прав - щото като купи тоя Асус дето го сънувам вече, големия играч - като е толко талантил дА Иде в Милан.. та като го купи него и Дезире Job и примерно още някои на 31 от Еспаниол или Цатаня и какво ще стане? Това не ни гарантира 7 милиона от лигата.Може само да се ораси и това е.И аз ако нямам пари а е криза и знам , че ще го закъсам ако остана на червено , и аз няма да купя такива придобивки.Бих го направил само ако вече видя как 7 милиона ми се бутат в касата и да извадя даже 1 милион за играчи... обачее къде сме тръгнали ние ? То ние искаме да земем пари от шампионска лига ... да де амаа за сравнениее - Олимпиякос и Галатасараи си имат спонсори , големи стадиони им се построиха та да им се пълнят и да зимат няколко хилядарки от домакиснки мачове... и тия пари от Лигата малко или много са им бонус.Какъв е бюджета на Фенерите > 20 - 30 милиона.какъв е на Левски >? Някои каза към 12 Милиона е на ЦСКА начи на Левски е към 13 ? Е и какво ... 13 милиона маа Лева - тоест към 5- 6 милиона Евро. Е с тия пари какво правим ? Мъчим се ако стане и толко... трябват пари отвън за да стаен тука.
И тука идва генералния извод Батков - като няма пари и като обича толко Левски и се прави на Бай Ганьоо, да земе да си подели управлението с някои бизнесмен.Или да продаде клуба на Лукоил или някои подобен.Сеедно кой.Ако щее наа Латвийска компания , стига да налее пари. ( Само не на турски компании ) Да дойдат пари и толко.ПРави се селекция , обиграва се отбор и след 2-3 години се влиза в групите пак и тоя път за постояно.А не сега ако станее , маа ако не станеее, маа те тия са преодолимии, ма ние как ше ритамее... абе я моляти се бе ... Той като обича Левски - това означава да седи начело и да падаме от БАТЕ и да се мъчиме с Миньоро... ми това е по - голям срам.Дай го като немаш пари на някои с финанси.И то не някои псевдо бизнесмен.Тия наще са мишоци.Някои дето ше ваднее 6-7 милиона другото или по - другото лято за трансфери.Не някои дето ще извади 600 000 и ще каже АЗ ФИНАНСИРАМ.Така седят нещата според мене !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”