ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
баси мамата....честито на челси....имах едно на ум....когато съдбата си играе класата няма значение.....
не е справедливо, но това е футбола..........ай наздраве и по-леко с емоциите 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Хайнкес е напълно виновен,че даде на Робен да бие дузпата,всичко можеше да свърши тогава.За съжаление,един от най-гнусните и противни отбори спечели.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Щайгер, недей да седиш с наведена глава, братле, истинските играчи просто стават и продължават 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
След като осра шампионата,Робен успя да осере и ШЛ...Колко ли "талант" се иска за това?
ПП.Да не говорим за "неуловимия" му финт:"тръгвам направо-свивам в центъра",който и досега остава неразгадаем за защитниците...Тъпанар!!!
ПП.Да не говорим за "неуловимия" му финт:"тръгвам направо-свивам в центъра",който и досега остава неразгадаем за защитниците...Тъпанар!!!
- pesho_1913
- Контакти:
Почти винаги познавам дали някой ще пропусне, или вкара дузпата.
Първо бях сигурен, че Робен няма да вкара, а сега видяхте ли на Швайнщайгер как му трепереха ръцете, докато поставяше топката на бялата точка..
Честита титла на феновете на Челси.
Първо бях сигурен, че Робен няма да вкара, а сега видяхте ли на Швайнщайгер как му трепереха ръцете, докато поставяше топката на бялата точка..
Честита титла на феновете на Челси.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Искрено бях за вас но за жалост загубихте.Много ви съжалявам феновете на Байерн.
шивача написа:danimann написа:аз щото съм в Англия,и гледам с един френд тука мача и той е голям фен на Челси,обаче се оказа,че никога не е и никога няма да гледа дузпи и отиде да спи![]()
![]()
... какви хора има по тоя свят само
![]()
![]()
ходи го буди, тоя луд ли е,........хахахах щял да спи, не , ти в момента ме уби[offtopic]дано е виц
[/offtopic]
не съвсем сериозно ти говоря.Ходих ейсега да му честитя,той хърка вече
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
- KategorieC
- Контакти:
Някой да ми помни коментарите след нашия мач с Байерн, за Робен и скорошната му продажба? А след финала за купата? а този в началото на мача-пак за Робен? Този играч развали атмосферата в Байерн. Късметът помогна, но ... Байерн са си виновни сами. Догодина албанецът титуляр, Робен в Юве!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!