Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Beck's » 19 май 2012 20:28

dunavfc написа:Вече не знам,какво да очаквам от този сезон.Или не разбирам грам от футбол или пък ЦСКА са наистина много силен отбор за българското първенство...Ако някой ми беше казал,след мачовете на ЦСКА срещу Симитли и Черноморец,че ще бъдат победени Литекс 4-1,Черно море 4-1,Локо Пд 3-0,никога нямаше да повярвам.Не знам как го правите с хъс ли,желание ли,Стойчо ли е голям треньор,но вървите упорито напред.И все пак очаквам Лудогорец да победи и да стане шампион !

Уважавам ти мениетио, но ЦСКА има нещо което Форест го нямат....... Днес се видя на мача !!!!!

ОЩЕ ОТ ДЕТЕ, Ти запали моето СЪРЦЕ ............

СИНЬО_БЕЛО

Мнениеот СИНЬО_БЕЛО » 19 май 2012 20:29

mig31bg написа:

ЦСКА с Титан няма начин да не вземе лиценз . Това да не ти е идиота Томов който повярва на Боби Перуката и ЦСКА изяде дървото . От сега заявявам , че мача в Разград ще се играе за Литекс и най вече за човека който държи все още Боби като президент на БФС-то на културата , а именно Гриша Ганчев .

Правя прогнози и за другите мачове важни за ЛЕ

Литекс - Локо Пд твърдо 1
Монтана - Чц 1Х

Класиране :
1.ЦСКА
2.Лудогорец
3.Левски
4.Литекс

Гришата вече не пее в хора-затънал е до шия в проблеми, и хич не го е еня дали Литекс ще играе в Европа.А БФС в момента се издържа с кинтите на Домусчиев, да не забравяме също, че племенника на Вицепрезидента на БФС игаре в Лудогорец :mrgreen:

СИНЬО_БЕЛО

Мнениеот СИНЬО_БЕЛО » 19 май 2012 20:38

2:1 за Лудогорец с победен гол в 94-та минута, радост в Разград,сълзи в червено, усмивки ПОД МУСТАК на "Герена"! :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2012 20:44

СИНЬО_БЕЛО написа:2:1 за Лудогорец с победен гол в 94-та минута, радост в Разград,сълзи в червено, усмивки ПОД МУСТАК на "Герена"! :mrgreen:

Всищност и аз на това се нвадявам само че с гол гол за ЦСКА

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 19 май 2012 20:47

СИНЬО_БЕЛО написа:2:1 за Лудогорец с победен гол в 94-та минута, радост в Разград,сълзи в червено, усмивки ПОД МУСТАК на "Герена"! :mrgreen:

Усмивките ви под мустак днес ви ги поднесе ЦСКА на тепсия. Гордей се, че ще играете в Европа на готово. И СИНЬО_БЕЛО да внимава с белото!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 19 май 2012 20:54

Бе пожелавам си в сряда жалкарите списващи тук много да ги боли и да не спат една седмица от яд - това може да означава само едно разбира се 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 май 2012 20:58

Stanimir-74 написа:

Усмивките ви под мустак днес ви ги поднесе ЦСКА на тепсия. Гордей се, че ще играете в Европа на готово. И СИНЬО_БЕЛО да внимава с белото!

Никой нищо не ни е поднесъл! Или е забранено на съперниците ни да имат тежки мачове, само с Калиакра и Видима да играят, а? И да не играят помежду си, че все някой ще загуби точки...Победата в Дербито ни донесе това трето място, ако ни бяхте били-аман заман. Но не би-макар че Литекс хич не е сигурно, че ще бият Локо Пд в Ловеч, та дори и да им бяхте дали-все тая...
Както и да е-за нас всичко свърши и ще гледаме сеир. Но угрозата хем Левски в Европа, хем ЦСКА без титла е съвсем реална-глупавото злорадстване преди 10-ина дена може и да се обърне съвсем на ваш гръб!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 май 2012 21:10

Синьо сърце написа:
Stanimir-74 написа:

Никой нищо не ни е поднесъл! Или е забранено на съперниците ни да имат тежки мачове, само с Калиакра и Видима да играят, а? И да не играят помежду си, че все някой ще загуби точки...Победата в Дербито ни донесе това трето място, ако ни бяхте били-аман заман. Но не би-макар че Литекс хич не е сигурно, че ще бият Локо Пд в Ловеч, та дори и да им бяхте дали-все тая...
Както и да е-за нас всичко свърши и ще гледаме сеир. Но угрозата хем Левски в Европа, хем ЦСКА без титла е съвсем реална-глупавото злорадстване преди 10-ина дена може и да се обърне съвсем на ваш гръб!

ама вие вече се кефите,че играете в Европа ли?Дотам ли е докарахте бе?Ми са последният кръг като ви направят едно реми и айде :)Още повече не бяхте ли вие на 90% от тоя форум как ми говорихте,че сте слаби, не искате да играете в Европа, слаби сте и тн, та сега така ми се радваш все едно си ударил тотото :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 19 май 2012 21:13

Синьо сърце написа:
Stanimir-74 написа:

Виж сега, радвайте се на третото място, че до скоро бяхте шести. Иначе "угрозата" е по-скоро твое пожелание. Но чак толкова много щастие няма как да ви споходи. :) ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ - N32!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 19 май 2012 21:14

dunavfc написа:Вече не знам,какво да очаквам от този сезон.Или не разбирам грам от футбол или пък ЦСКА са наистина много силен отбор за българското първенство...Ако някой ми беше казал,след мачовете на ЦСКА срещу Симитли и Черноморец,че ще бъдат победени Литекс 4-1,Черно море 4-1,Локо Пд 3-0,никога нямаше да повярвам.Не знам как го правите с хъс ли,желание ли,Стойчо ли е голям треньор,но вървите упорито напред.И все пак очаквам Лудогорец да победи и да стане шампион !

дунав ,почакаи до сряда и ще виеш че разбираш от футбол ;)

Върни се в “ЦСКА”