Мнениеот POPCORN » 19 май 2012 21:10
Синьо сърце написа:Stanimir-74 написа:СИНЬО_БЕЛО написа:2:1 за Лудогорец с победен гол в 94-та минута, радост в Разград,сълзи в червено, усмивки ПОД МУСТАК на "Герена"!

Усмивките ви под мустак днес ви ги поднесе ЦСКА на тепсия. Гордей се, че ще играете в Европа на готово. И СИНЬО_БЕЛО да внимава с белото!
Никой нищо не ни е поднесъл! Или е забранено на съперниците ни да имат тежки мачове, само с Калиакра и Видима да играят, а? И да не играят помежду си, че все някой ще загуби точки...Победата в Дербито ни донесе това трето място, ако ни бяхте били-аман заман. Но не би-макар че Литекс хич не е сигурно, че ще бият Локо Пд в Ловеч, та дори и да им бяхте дали-все тая...
Както и да е-за нас всичко свърши и ще гледаме сеир. Но угрозата хем Левски в Европа, хем ЦСКА без титла е съвсем реална-глупавото злорадстване преди 10-ина дена може и да се обърне съвсем на ваш гръб!
ама вие вече се кефите,че играете в Европа ли?Дотам ли е докарахте бе?Ми са последният кръг като ви направят едно реми и айде

Още повече не бяхте ли вие на 90% от тоя форум как ми говорихте,че сте слаби, не искате да играете в Европа, слаби сте и тн, та сега така ми се радваш все едно си ударил тотото

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !