Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Златното момче Рабех...

Мнениеот Blue World Order » 20 авг 2009 01:20

после да не ревете пак,смешници :lol:
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 авг 2009 01:21

аз не съм съгласна, че достанич провали отбора. Ратко ли е виновен, че сините футболисти не могат да си подадат 1 правилен пас или, че не могат да вкарат гол от изгодна позиция. След 1 загубен мач, не обвинявам сръбският ни треньор.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 01:22

И като се пооморят ЖО и ЗЕ се изсипват високи токи към ГХ и той не взима нито една.

явно виждането на ръководството е да го правят втори Гонзо, но точно там не му е силата. Христов не е толкова борбен, но има прецизен удар и нюх да бележи, върху пласирането му може да се поработи. когато го изведът на скорост не прощава, но това става рядко защото през цялото време има 1-2ма залепени до него. Ортега е друг тип, постояно се пласира и потичва доста. за това моето мнение е, че двамата трябва да са в игра, а не да разчитаме смао на единия или другия.

largoboss
Контакти:

Мнениеот largoboss » 20 авг 2009 01:22

[quote="Blue World Order"]после да не ревете пак,смешници :lol:[/quote Гъз нямаш място тук.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.

beitman
Контакти:

Бардон: Дебрецен имаха 2 положения...

Мнениеот beitman » 20 авг 2009 01:23

Бардон: Можем да бием с 2:0 на реванша, ако играем както трябва Принтирай Бардон: Можем да бием с 2:0 на реванша, ако играем както трябва Изпрати
„Левски се представи доста добре, но е лошо, че успяхме да вкараме гол. Винаги отборът домакин, когато не успее да вкара гол, бива наказан, и сега така стана. Те имаха два удара, и вкараха два гола, затова ние загубихме,” заяви голмайсторът за Левски срещу Дебрецен Седрик Бардон. „Сините” отстъпиха с 1:2 в София, но френският халф вярва, че все още има шанс за влизане в групите на Шампионската лига

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 20 авг 2009 01:23

бензукан (здрав) е по-добър от пияницата! да се маха!
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот jusi » 20 авг 2009 01:23

slavi_1914 написа:Абе Гошо е велик !
До него ли опряхте ?
Пълна тактическа неграмотност е да оставяш противника да си стреля !
Това го учат децата даже.
Къде бяха опорните халфове питам аз ?
Именно това е тяхна задача.

И аз Това казах.....
jusi написа:Попринцип те играят без мн удари, но сега вкараха гол от дистанция и си повярваха ... Аз само 1 не мога да си обясня .. как може да седиш 2 метра до нападателя или халфа и да чакаш да бие .. хем разбраха че имат силен удар хем пак им позволиха стрелят ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ няма значение 20 метра 40 метра.. стреляха си хората

НЕ РАЗБИРАМ КАК ГИ ОСТАВИХА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТРЕЛЯТ,СТРЕЛЯТ.. ако някой разбира моля да ми обясни

venom

Мнениеот venom » 20 авг 2009 01:23

Рабех трябва да играе в Русия. Там няма да има никакви проблеми, с два промила си е свежарка. :lol:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот forzajuve » 20 авг 2009 01:23

Както преди казах,че ще е пагубно изказването на Гонзо,че си имаме играчи по двама на всеки пост.Аз питам каде са дефанзивните играчи.Видя се,че няма кой да спира атаките в центара и само със Сармата нестава.Бардон не е виновен.Недопустимо е играч който е играл цял живот като 2ри нападател сега да е със защитни функции.Видясе,че Бардон изнасяше топката и след поредните исцепки на нападателите нямаше как Бардон да се връща да спасява положението и отзад.Тасевски беше трагичен,освен подаването към ЗЕ за гола.Както казах преди Бардон и Тасевски трябва да са конкуренти за 2ри нападател.За мен и трансферната политика тотално умря.Неможе да имаш 4рима които играят зад нападателя и само един дефанзивен.Тасвски,Бардон,Ортега и Симонович.Да има конкуренция,но уви на пейката,но не и на терена.За мен Гонзо много си повярва.Дано разбере,че това е ШЛ,а не Бг.За нападението няма да се коментира.Като се замисли човек,май и Жоро Христов е 2ри нападател,т.е нямаме така наречения таран който да може да вкарва в рамките на наказателното.Имаме бързи играчи,но не и таран.Видясе,че ако беше Жоб,сега шяхме да празнуваме победа.Сега е момента Батков да глоби Велев със 7млн euro,а можеше да мине само със 200 000 euro за заплата.И запоследно ще питам каде е Асуссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс.Или и той е искал колосалните 200 000 euro.Неможе да искаш 8 млн euro,а да не дадеш поне 400 000 euro,т.е за Асус и Жоб.Аз невиня Батков за тях.Той щеше да ги доведе.Единия беше тука,а другия и със влака,щеше да дойде при заповед на Чорни.За мен ние сами се ПРЕКЪЛЦАХМЕ.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот bojkyy » 20 авг 2009 01:24

колко го псувахте велев да се маха а-у ся искате пак да са връща левскари повече няма да ви убиждам
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”