Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pfcls
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот pfcls » 20 авг 2009 00:53

Спомням си преди време когато гостувахме на Бран, отново имахме проблем с вратарите и тогава взехме под наем Данчо Господинов от Нафтекс. Тъй че проблема може да се реши ако вземим някой по опитен вратар само за реванша от нашто първенство.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 00:53

Абе Гошо е велик !
До него ли опряхте ?
Пълна тактическа неграмотност е да оставяш противника да си стреля !
Това го учат децата даже.
Къде бяха опорните халфове питам аз ?
Именно това е тяхна задача.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот aloha^guy » 20 авг 2009 00:55

Браво на Наско Сираков - Каза го по Телевизията - " Не може Тодор Батков да говори за 30-40 % шансове за мача в Унгария .Просто шансовете са 90,95 % . Не може НЕФУТБОЛНИ хора като него ,да казват къде са грешките , защитата на какво ниво била и т.н. Просто не купихте НИТО ЕДИН ИГРАЧ ,който да става за НЕЩО ( не че ние купихте ) и искате ШЛ !
Няма как да стане
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 20 авг 2009 00:55

Ами то опорния халф беше само един...другите са всички офанзивни

boji_levski
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот boji_levski » 20 авг 2009 00:55

ебати и простаците са тия от сектор в кадето освиркаха христов направо нямам думи

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Просто един слаб отбор!

Мнениеот athom » 20 авг 2009 00:56

Борат докато не разбере че с трици маймуни не се ловят...ако ще 80 000 да се изсипем на стадиона пак никакъв резултат няма да има.

Видяхте ли драмата в която изпадна Седрик Бардон...даде 3-4 паса напред, които бяха спирани от играчи С ГРЪБ КЪМ ВРАТАТА
и то така че топката да се върне обратно към Бардон.
После човека логично се отказа и започна да си играе само с Лусио Вагнер, т.е. пасове само настрани.

Кога най-после тия наши т.нар. нападатели и офанзивни халфове (Тасевски, Йовов, Христов...) ще разберат,
че основната функция на играчите на техните постове е да играят в посока НАПРЕД ?!!!???!!!

И ако решат да посрещат топка с гръб към вратата на противника, то тя трябва да бъде
ЗАКОВАНА НА МЯСТО, ОБЪРНАТА В РАМКИТЕ НА СЕКУНДА И ПРОДЪЛЖЕНА НАПРЕД ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ????!!!

А не същите цитирани по-горе да ми спират топката с гръб към вратата и тя да отскача на по 5-6 метра в посока Гошо Петков.

Трагедия.

За оня плешивия от унгарците не ми се и споменава дори.
Номер 33 от Дебрецен ги направи нашите целия мач да изглеждат като ученички, направо ги разкова.

Anyway...САМО ЛЕВСКИ !!!!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Златното момче Рабех...

Мнениеот Blue World Order » 20 авг 2009 00:57

видехте ли сега що толкова ни трябва. кви беха тия пожелания да влезе в затвора? аре чорбарите разбирам да го искат,ама левскарите...
тва ни е най-добрия защитник,може би и най-класния играч в отбора изобщо. без него отзад сме трагедия и това днес се видя ;)

иначе нема кво да правиме трагедии от загубата. играха,колкото си могат наште. вижда се,че имаме нужда от сериозна селекция,каквато не беше направена това лято. а Дебрецен направиха...

ГОРЕ ГЛАВИТЕ И САМО ЛЕВСКИ! НА РЕВАНША МАЧКАМЕ!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
trakia

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот trakia » 20 авг 2009 00:57

ама иначе Бай Ганьо реве що не викали Петков в национала ,ми той е трагичен къв национал от центара му я бодна ония...просто си пролича кой е разузнал съперника, унгарците знаеха за овчарчето Калитко на вашата врата и го пробваха от къдет им падне само късмета го спаси от още 2,3 голчета
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот drakata » 20 авг 2009 00:59

Съдията развали мача, защото не накъсваше играта постоянно :) и ни оставяше да играем през цялото време. Нашите са свикнали да играят по 20 мин. на полувреме и се видя, че типичните български фалове от типа виждаш че губиш топката и падаш не минават. :o Това важи за всичките ни отбори. Няма лежане, няма носилки, няма победа. :?
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2009 00:59

Ти що не си гледаш Лилчо Пъргавото и жалкия отбор, ами влизаш тука да се заяждаш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”