Той беше ясен преди да започне.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sslevski написа:Интересно ми Стоичков дали ще се целунат накрая с Младенов и да хващат трамвая за конгреса на Бсп.Най-големите дупедавци са Литекс.Такива лисгари няма никъде.
sslevski написа:Интересно ми Стоичков дали ще се целунат накрая с Младенов и да хващат трамвая за конгреса на Бсп.Най-големите дупедавци са Литекс.Такива лисгари няма никъде.
О, ще го направят, на уста със: "Союз нерушимый".sslevski написа:Интересно ми Стоичков дали ще се целунат накрая с Младенов и да хващат трамвая за конгреса на Бсп.Най-големите дупедавци са Литекс.Такива лисгари няма никъде.
ralka_levskarka написа:sslevski написа:Интересно ми Стоичков дали ще се целунат накрая с Младенов и да хващат трамвая за конгреса на Бсп.Най-големите дупедавци са Литекс.Такива лисгари няма никъде.
Да не бяха играли мача въобщеТо се знаеше преди 2 седмици какво ще е.
konvoec написа:Това да не ни бърка, ЦСКА си има мач с Лудогорец и който заслужи, той ще е шампион. Чудя се кое е по-незаслужено, ЦСКА да станат шампиони или ние да играем в Европа...
konvoec написа:Това да не ни бърка, ЦСКА си има мач с Лудогорец и който заслужи, той ще е шампион. Чудя се кое е по-незаслужено, ЦСКА да станат шампиони или ние да играем в Европа...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта