Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 00:48

groti написа:Никой не е почнал все още. Пък и аз съм заложил,че ще остане до нова година . Дотогава ще си го плюя по форумите :lol:
Сериозно,колкото и да ми е неприятен няма да дойде момента в който да го псувам на стадиона.

Да де никой не е почнал, но имам такова предчувствие. :lol: По форумите може да си го псуваме колкото щем ама на стадиона да забавим малко.. :lol:
Изображение

ivaka
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот ivaka » 20 авг 2009 00:48

Прав е пичове, егати пропуските.
Можехме да ги прекършим за четири минути още през първото полувреме.
От 0:1 до 2:1, ако бяха вкарали Зе и Йовов.
После щях да ги видя дали щеше да им спори така, ама на.
Няма голаджии.
Трябват ни хора с нюх към гола.
Не може от пет метра да не уцелиш вратата.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 авг 2009 00:48

Всички плюехте Кокала,но сравнен с Достанич Велев се явява нещо като Сър Алекс Фъргюсън.Пълна тактическа неграмотност.Идиотски стартов състав,пълно подценяване на водещия играч на съперника - Рудолф,който прави цялата им игра в офанзивен план.Този играч,когато поемаше топката винаги беше необезпокояван и спокойно си хвърляше пас след пас,финт след финт,луди направо ви направи.Освен това по крилата цигането и Бижутера издишаха страшно,срещу тях бяха много по-класни играчи и сръбския ако беше треньор щеше да смени схемата в течение на мача като изкара Йовов и пусне втори таран.Защото се видя,че дебърцинската защита е страшно рехава когато се пускат от онези "тънките" пасове,които Бардон даде на няколко пъти...но нямаше нападател да ги засече.Ако тука вече става дума за прозрение,то експеримента ляв бек в десен?Пълна глупост,при всяка атака унгарците в тая зона струпваха 2-3 свои и направо бяхте дантелка!Някаква реакция от пейката?Кокала тези щеше да ги опъне с лекота,защото е треньор,с никакъв отбор стана Шампион,скри топката на ЦСКА и Любо,днес повече от всичко ви трябваше треньор,а не сръбска подлога :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
sl321

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот sl321 » 20 авг 2009 00:50

цска винаги са играли добре в европа.Утре очаквам победа за цска.... :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 00:50

Сами се бихме, собствени грешки, а пред тяхната врата отново няма кой да вкарва, а положението на Йовов, ако го беше вкарал мача ставаше друг, ама нали щото е играл много за Левски, пък формата му никаква в момента, дай да играй........
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот [1948]CSKA » 20 авг 2009 00:50

Петков ще играе в реванша ;)
Опитният страж обясни поведението си при ситуацията, в което получи жълт картон: „Това ми е първият картон, но го направих, защото техният капитан висеше и исках да го извадя за този мач”.

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 00:51

ivaka написа:Прав е пичове, егати пропуските.
Можехме да ги прекършим за четири минути още през първото полувреме.
От 0:1 до 2:1, ако бяха вкарали Зе и Йовов.
После щях да ги видя дали щеше да им спори така, ама на.
Няма голаджии.
Трябват ни хора с нюх към гола.
Не може от пет метра да не уцелиш вратата.

Ортега си е точно голаджия и съм збелязал, че има страхтно пласиране, следователно нюх. Но треньорските виждания са други, явно виждат футбол(визирам Йовов) там където ние феновете не.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 00:52

И аз искам да биете, ама не очаквам лесна победата, защото като гледам руския футбол.....просто сме излагация голяма!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот Neron » 20 авг 2009 00:52

[1948]CSKA написа:Петков ще играе в реванша ;)
Опитният страж обясни поведението си при ситуацията, в което получи жълт картон: „Това ми е първият картон, но го направих, защото техният капитан висеше и исках да го извадя за този мач”.

А Киш ще играе ли в реванша?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”