Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
Гошо не му спореше, но чак да го освиркват не трябваше, но ще се оправи. А за Йовов за пореден път сам срещу вратата не вкара, като този пт и топката не улучи, еми еб*хти ма***а за кво играе титуляр!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Лошо е това с Жорето и неправилно.
Последна промяна от drakata на 20 авг 2009 00:54, променено общо 1 път.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Re: Ратко Достанич провали отбора
groti написа:Идеален треньор надали ще дойде в Левски. Но нека да не се лъжеме. Когато те надиграва отбор от твойта черга е ясно,че и тренера е виновен. А в този мач беше очевадно. Тактическите ни грешки бяха много. Не се хващайте за головете. Хванете се за играта. За пропуските им. За това колко положения създадоха. Не е ,до това дали ще биеме или паднеме. Опира и до играта. А тя беше трагична.
Да бе това, че играта ни беше направо ужасна съм съгласен с теб. Явно не ми разбра мисълта точно или аз не съм го написал както трябва. Имах предвид, да оставим поне Ратко малко без да почваме с оставките. На всеки треньор наш щом паднем 2-3 пъти и веднага се почва с "Оставка!".

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
DukeUnv написа:Аз до колкото разбрах със сигурност пропуска реванша.
Това му е първия жълт картон, спокойно, ако това може да те успокой де.

Re: Спокойно момчета!!!
Аре, стига вече с тия анонимници, бе! Антврпен, Беверен, Дебрецен! Докога ще вкарваме такива смешници в Европа?
- Neron
- Контакти:
PFC Litex написа:DukeUnv написа:Аз до колкото разбрах със сигурност пропуска реванша.
Това му е първия жълт картон, спокойно, ако това може да те успокой де.
Е срещу Баку нали му вдигнаха за бавене на игра?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Doctor Who
- Контакти:
groti написа:Тъжно ми е за Жоро. Не трябваше да бъде освиркван. Ясно е ,че не направи нищо,но като цяло отбора игра ужасно.
той беше единственият централен нападател при схемта която излязохме. естествено е да го пазят поне 2ма, а освен това една свестна топка не стигна до него. не разбирам защо беше изпратен така. Йовов се мъчи на терена, едно че много рядко намира вратата и друго че изобщо последно време кпд-то му е отрицателно, но в същото време е несменяем титуляр. аз поне от всички приятели, познати левскари нямам един дето да е казал добра дума за играта му последно време.
PFC Litex написа:Това му е първия жълт картон, спокойно, ако това може да те успокой де.
Той нямаше ли и срещу Баку тука в София картон?

Re: Ратко Достанич провали отбора
DukeUnv написа:groti написа:Идеален треньор надали ще дойде в Левски. Но нека да не се лъжеме. Когато те надиграва отбор от твойта черга е ясно,че и тренера е виновен. А в този мач беше очевадно. Тактическите ни грешки бяха много. Не се хващайте за головете. Хванете се за играта. За пропуските им. За това колко положения създадоха. Не е ,до това дали ще биеме или паднеме. Опира и до играта. А тя беше трагична.
Да бе това, че играта ни беше направо ужасна съм съгласен с теб. Явно не ми разбра мисълта точно или аз не съм го написал както трябва. Имах предвид, да оставим поне Ратко малко без да почваме с оставките. На всеки треньор наш щом паднем 2-3 пъти и веднага се почва с "Оставка!".
Никой не е почнал все още. Пък и аз съм заложил,че ще остане до нова година . Дотогава ще си го плюя по форумите

Сериозно,колкото и да ми е неприятен няма да дойде момента в който да го псувам на стадиона.
110 години любов!
- el pipita
- Контакти:
Наско Сираков го каза в студиото "Публиката на Левски Силно обича и силно мрази" , т'ва е.