staria написа:Към момента са известни 27 от 40 възможни съперника за нас и Черноморец (имаме еднакъв коефициент). Ето ги отборите:
Твенте, Апоел Никозия, Спарта Прага, Лех Познан, Розенборг, Анортозис, Виктория Пилзен, Бурса, Легия Варшава, Цървена Звезда, Металург Донецк, Елфсборг, Анжи, Омония Никозия, Слован Братислава, Хайдук Сплит, Бней Йехуда, Калмар, АИК Стокхолм, Аалесунд, Макаби Нетаня, Адмира Вакер, Актобе, Рух Хожув, Ст. Патрик, Тромзьо и Стабек...
Така като гледам, отборите, които може да отстраним се броят на пръстите на едната ръка. Ще ни трябва много късмет на жребия, а ние от 40 години, от 100 ... все ... набарваме. Все пак си пожелавам Ст. Патрик и един чартър с фенове от Лондон да мачкаме ирландските нещастници.
Аз мисля,че много се подценяваме.Не ние,а всички Бг отбори.Някой нарочно се опитва с цел да изкара Бг първенството безумно слабо.Аз не съм съгласен.Тука има поне 10 отбора дето ще ги бием.К'ви са тея Бней Йехуда, Макаби Нетаня.От норвежки ботуши ли ще се плашим като Тромсьо и Алезунд или ирлански баберици като Ст.Патрик.Да не говорим за разни шведи дето като чуят за Левски и им се пресира.Айде ние сме по-слаби ама тея Алезунд ако ги набарат Черноморец и Лудогорец няма да видят топката.
Трябва ни само малко самочувствие,а не сами да се стъпкваме и унижаваме зорлен.
Ей го на.Шльонкс стана шампион на Полша,ама не можа да вкара почти 3 мача гол на Локо Сф. които едвам ще се спасят от изпадане.Левски от тея дето ги цитирате Жилина,Дебрецен,Бате,Слован и прочие не е бил по-слаб в нито един случай.Само самочувствие,късмет са липсвали.Не сме толкова слаби колкото ни изкарват.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов