Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Наско в студиото

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:39

sl321 написа:Май че много сте се превъзбудили .Наско Сираков е непоправим левскар и него в момента го боли не по малко от всички вие които пишете глупости за него.Това е човека който трябва на Левски....когато фактите говорят и боговете мълчат.... а гащите си свали за такива злобари като тия които го плюят...за мен не ги е свалил...а за хората които го псуват без да знаят какво за него е Левски.

Това на гъза ли му го видя изписано? Там ли беше написано за кой сваля гащите? Или прозря истината докато се вглеждаше в ректуума му?
110 години любов!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 00:40

Много грешки в нашия отбор, а в атака нашите нямаха никаква отговорност, пълно безхаберие да искаш ШЛ, а от 5-6 положения едвам 1 гол, така не става. Успех на Цска и Литекс утре...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот Gateca » 20 авг 2009 00:40

ehh написа:
delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

Човекът ви го каза.
Някои сини фенове се държат наистина като говеда. Каква е тази помия, какво е това чудо. Нали все пак имаме сигурни мачове в Европа до Нова година? Други отбори бая ще трябва да драпат, за да постигнат същото.
Горе главите, гледайте това, което имаме.

ehh Какво искаш да кажеш ? Да излезнем със свалени гащи в Будапеща ли .
ЛЕ е нищо . ШЛ е истината . Там са отборите , парите , там е всичко .
За това играем , за това се борим да сме шампиони.
Не сме Ливърпул , но винаги съм се възхищавал на този отбор , който и в най безнадеждната и отчаиваща ситуация е способен на чудо. Ще ни подценят и ние не трябва да изпускаме тази възможност.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 20 авг 2009 00:41

от към контузии винаги нямаме късмет и миналата година беше така и сега пак,според мен нямаме никакви шансове за реванша и мисля,че сега е момента играчите да покажат на какво са способни,стига вече с това,че нямали късмет,че били прегорели и т.н.....ами унгарците кво да кажат,за тях мача не беше ли важен,защо те не прегоряха при положение,че никога не са имали такъв шанс да играят в тази фаза на турнира....защо ли?...ами защотоооо просто играят футбол и то много добър футбол!!!А наще си мислят,че извън България са известни и искат да играят в истинската Европа,да ама не!!!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 00:41

Той за това Жоро не може да се отпусне!! То не е лесно да играеш пред хора, които само те освиркват. Оставете го малко. Относно Йовов това днеска вече ми дойде в повече на мен. :oops:
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 00:42

Аплодисментите не бяха за Ицо,а защото влизаше ЖО.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:42

DukeUnv написа:Айде засега недейте да обвинявате Ратко. Той какво да направи? Да отиде да скочи и да спаси гола или 2рия? Или пък може да влезе да разцъка и да вкараме гол? Аз не мога да разбера как на всички треньори им откривате дефекти. Кой е идеалния треньор за вас?

Идеален треньор надали ще дойде в Левски. Но нека да не се лъжеме. Когато те надиграва отбор от твойта черга е ясно,че и тренера е виновен. А в този мач беше очевадно. Тактическите ни грешки бяха много. Не се хващайте за головете. Хванете се за играта. За пропуските им. За това колко положения създадоха. Не е ,до това дали ще биеме или паднеме. Опира и до играта. А тя беше трагична.
110 години любов!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 00:42

Недейте да се отчайвате чак толкова много. Има и реванш, колкото и да е трудно все ще направим нещо. Айде горе главите и да подкрепим Левски - сега имат най-много нужда.
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Re: Наско в студиото

Мнениеот sl321 » 20 авг 2009 00:43

groti написа:
sl321 написа:Май че много сте се превъзбудили .Наско Сираков е непоправим левскар и него в момента го боли не по малко от всички вие които пишете глупости за него.Това е човека който трябва на Левски....когато фактите говорят и боговете мълчат.... а гащите си свали за такива злобари като тия които го плюят...за мен не ги е свалил...а за хората които го псуват без да знаят какво за него е Левски.

Това на гъза ли му го видя изписано? Там ли беше написано за кой сваля гащите? Или прозря истината докато се вглеждаше в ректуума му?

Ахаа...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот Cherven_poboinik » 20 авг 2009 00:43

GoingDown написа:Упех на Цска и Литекс утре , но ще каза цскари не ни се смейте , няма нищо смешно просто дебрецен си ни биха щото са по добри , както вас утре динамо ще ви бият колкото и да не ми се иска , просто футболът ни е на дъното ... :( :evil:

Ми то не е за смях защото така България губи .... Дано ЦСКА покажат игра утре :roll:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Върни се в “Архив”