Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??

Мнениеот фифи перото » 19 май 2012 10:14

botev1921 написа:Като начало сякаш 90% от хората тук са малоумни. 10000 пъти се каза, че се прави класиране и пак някой ламер се объркал! Левски преди 2 сезона, когато изпревари Локо Сф си купи мястото и това го знаят всички, които малко се интересуват от футбол. Този сезон Левски отново ще играе в Европа ако ще да завърши на 6-то място. Просто отново ще има врътка с лицензите по такъв начин, че може и Локо Пд да не вземе лиценз само и само Батко да е в Европа. Не знам какъв плюс е Левски в Европа...нека се пробва някой друг...да не Черноморец да играят по-слабо от Левски? Литекс знаем, че ще пуснат местата на тези пред тях ако не бият ЦСКА, така че тях няма какво да ги споменаваме изобщо.

Наистина ли го купи?Някой ламер :lol: май пише неща без доказателства?
Ако имаш-сезирай прокуратурата.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 19 май 2012 10:46

фифи перото написа:
danimann написа:
hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.

Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !

Едно рядко разумно мнение.
Любопитно ми е пловдивчани и бургазлии на какво се надяват ЛЕ,освен на олимпийският принцип?!

Опитвам се да достигна по някакъв начин до логиката ви, но надали ще успея. С какво е заслужил ПФК Левски да играе в ЕКТ тази година? Дайте ми само една причина, сините да играят в Европа. Ред ни е на нас и ни се пада. Бихме ги два пъти (за малко и три, ако не бяха изкарали късмет с Арс първия полусезон в края на мача...), стигнахме до финал за купата и с малко повече шанс можеше и да вземем трофея. Някои хора трябва да разберат, че не са само те на този свят. Локо Пловдив ако ще само заради публиката си трябва да играе в Европа, защото и европейците има какво да видят и какво да научат.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 май 2012 11:20

Alex-Plovdiv написа:Опитвам се да достигна по някакъв начин до логиката ви, но надали ще успея. С какво е заслужил ПФК Левски да играе в ЕКТ тази година? Дайте ми само една причина, сините да играят в Европа. Ред ни е на нас и ни се пада. Бихме ги два пъти (за малко и три, ако не бяха изкарали късмет с Арс първия полусезон в края на мача...), стигнахме до финал за купата и с малко повече шанс можеше и да вземем трофея. Някои хора трябва да разберат, че не са само те на този свят. Локо Пловдив ако ще само заради публиката си трябва да играе в Европа, защото и европейците има какво да видят и какво да научат.

Аз пък не мога да разбера тази логика. Доколкото знам, класира се отборът с повече точки. Ако не се класирате за Европа, с какво сте по-заслужили? Щом печелите срещу "Левски", а имате равни точки, значи губите от други отбори. Писна ми от плач на отбори, които досега играха леки мачове и се биха в гърдите колко силни били, а сега като им дойдоха тежките противници, започват да се оплакват. Ако си вземете следващите два мача, със сигурност сте в Европа. Какъв е проблемът не мога да разбера?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

staria
Контакти:

Европа, какво ни чака?

Мнениеот staria » 19 май 2012 11:25

Към момента са известни 27 от 40 възможни съперника за нас и Черноморец (имаме еднакъв коефициент). Ето ги отборите:
Твенте, Апоел Никозия, Спарта Прага, Лех Познан, Розенборг, Анортозис, Виктория Пилзен, Бурса, Легия Варшава, Цървена Звезда, Металург Донецк, Елфсборг, Анжи, Омония Никозия, Слован Братислава, Хайдук Сплит, Бней Йехуда, Калмар, АИК Стокхолм, Аалесунд, Макаби Нетаня, Адмира Вакер, Актобе, Рух Хожув, Ст. Патрик, Тромзьо и Стабек...

Така като гледам, отборите, които може да отстраним се броят на пръстите на едната ръка. Ще ни трябва много късмет на жребия, а ние от 40 години, от 100 ... все ... набарваме. Все пак си пожелавам Ст. Патрик и един чартър с фенове от Лондон да мачкаме ирландските нещастници.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Европа, какво ни чака?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 май 2012 11:33

Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа. ;) Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума. :lol:
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 11:36

Много сериозни отбори наистина, но от последните 11 отбора смело мога да твърдя, че имате много добър шанс поне срещу 7-8. Дано извадите късмет, иначе ние играехме с Рух Хожув - много корав отбор. Завършиха 2-ри в Полша, но за малко да ги победим, ако не беше голът им от Свети Влас в последните минути. Разбира се това беше контрола, но все пак смятам, че имате нелош шанс (вие или "Черноморец") при малко късмет. Успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2012 11:38

Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа. ;) Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума. :lol:
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас. ;)

Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2012 11:40

D.Georgiev написа:Много сериозни отбори наистина, но от последните 11 отбора смело мога да твърдя, че имате много добър шанс поне срещу 7-8. Дано извадите късмет, иначе ние играехме с Рух Хожув - много корав отбор. Завършиха 2-ри в Полша, но за малко да ги победим, ако не беше голът им от Свети Влас в последните минути. Разбира се това беше контрола, но все пак смятам, че имате нелош шанс (вие или "Черноморец") при малко късмет. Успех!

Мерси. Вас ви чакат(между другото) БАТЕ или Дебрецен и се надявам да ви се паднат и да ги отстраните. Особенно за Дебрецен съм сигурен, че ще успеете, а на маджарите имаме да им връщаме... Ако не станете шампиони ви очакват същите отбори, като нас и Черноморец.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 19 май 2012 11:41

Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа. ;) Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума. :lol:

Шефче, по твойта логика "Левски или смърт" на дербито "Б" е пълен, а на следващия мач с .. Видима примерно са 200 човека, защото другите са умряли ли ? :lol:
Искам Легия, или Хайдук :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 11:41

staria написа:Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.

Много трудно и двата отбора ще изгорят за Европа. Трябва "Литекс" да бият днес, а "ЦСКА" в последния кръг задължително да ни победят в Разград. По отделно тези неща са възможни, но да се случат и двете плюс още една победа за "Литекс" над вас вече става доста малко вероятно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”