В случая е важно какво гласи наредбата когато повече от два отбора са с равни точки и чак тогава трябва да се правят сметки.
Edit:
Ако приемем хипотетично, че Литекс, Черноморец и Левски до края вземат максимума от по 6 точки и че при равни точки на повече от 2 отбора се прави мини класиране между тях, то същото ще е:
Литекс - Черноморец 0:0
Черноморец - Литекс 1:1
Левски - Литекс 3:2
Литекс - Левски 1:0
Черноморец - Левски 2:0
Левски - Черноморец 2:2
3. Черноморец 6т. 5-3
4. Литекс 5т. 4-4
5. Левски 4т. 5-7
Сметките показват, че Черноморец спечелят ли си домакинският мач с Локо Сф и гостуването на Монтана, ще играят в ЕКТ на 100% (ако вземат лиценз естествено, защото ми се струва, че ще има игрички с въпросните), то ест всичко си зависи от тях.
Edir2:
Да, точно така, ето какво гласи наредбата:б) Ако три и повече отбора имат еднакъв брой точки, класирането им се извършва чрез ново класиране по резултатите от срещите помежду им. При равенство в точките, головата разлика и по-големия
брой на отбелязаните голове, се прилагат последователно изискванията на букви “в”, “г”, “д” и "е" от т. 3, както следва:
в) По-голяма положителна голова разлика в гене-
ралното класиране;
г) По-голям брой на отбелязаните голове в генерал-
ното класиране;
д) Класиране по спортменство.
е) Жребий.
Еdit3:
Ето и класиране без участието на Литекс:
Черноморец - Локо 2:0
Локо - Черноморец 2:0
Левски - Локо 3:2
Локо - Левски 3:2
Черноморец - Левски 2:0
Левски - Черноморец 2:2
3. Черноморец 7т. 6-4
4. Локо 6т. 7-7
5. Левски 4т. 7-9
Без участие на Литекс, Черноморец са отново трети, а Левски отново 5-ти.
Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
1. CSKA - ШЛ
2. Лудогорец - ЛЕ носител на купа на България
3. Локо - ЛЕ финалист за купа на България
4. Черноморец - ЛЕ
4. Черноморец - ЛЕ
Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.
sirius123 написа:1. CSKA - ШЛ
4. Черноморец - ЛЕ
В голяма грешка си. Ако ЦСКА, стане шампион, ние няма как да участваме в ЛЕ като финалисти.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.
Викаш, друго си е като останалите ни "евробойци" мачкат европейските грандове, а?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.
Така е. Иска се не само да участваш, но и да не се изложиш. Не важи само за Левски.
Участва който е заслужил, а там каквото сабя покаже.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
gzagorov написа:Викаш, друго си е като останалите ни "евробойци" мачкат европейските грандове, а?
Да се падне европейки гранд е цяло щастие! "По-добре да те ритне ат, а не жаба", както казват старите хора. Никой не очаква да направиш кой-знае-какво, но пък и най-малкия успех радва.
Бих искал, ако отбора ми играе в Европа, да ни се падне най-силния отбор. Да почнем пак с празник по трибуните, пък каквото стане. Така или иначе повече от кръг-два напред е трудно, а участие в Лигата - мъка.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
Туше написа:Да се падне европейки гранд е цяло щастие! "По-добре да те ритне ат, а не жаба", както казват старите хора. Никой не очаква да направиш кой-знае-какво, но пък и най-малкия успех радва.
Бих искал, ако отбора ми играе в Европа, да ни се падне най-силния отбор. Да почнем пак с празник по трибуните, пък каквото стане. Така или иначе повече от кръг-два напред е трудно, а участие в Лигата - мъка.
Ами, който и да се класира за Европа, ще се радвам да побеждава и дано наистина всичките ни представители докарат тук най-големите грандове рано или късно (разбира се, по-добре късно

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
danimann написа:hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.
Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !
Не сме наивни. Наистина трябва да направят А група от 2 отбора и да се менкат през година. То вашето срам няма. До мача с Левски само приятелски мачове играхте. Сега ревете като хипопотами.