LIMASSOL написа:kingofpop ... в спортала пишеше че Асис е разтегнал връзки и е 100% аут
Въх....добре, че ми каза брат....аз по принцип гледам, ама тоя път избързах....после ше го сменя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LIMASSOL написа:kingofpop ... в спортала пишеше че Асис е разтегнал връзки и е 100% аут
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Припомням на всички, които не са посочили футболисти за кръга, че могат да го сторят до утре 17:00![]()
![]()
Svetlio написа:kingofpop написа:Припомням на всички, които не са посочили футболисти за кръга, че могат да го сторят до утре 17:00![]()
![]()
Даже до 16:30, защото тогава започва кръга в А група
kingofpop написа:Сменям Асис с Мирко Вучинич
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта