То се вижда кой е плиткоумен... Наблегни на четмото и писмото и тогава ми давай оценки, олигофренино! И какво от това, което казах, не ти хареса - че не ставате за европейския футбол ли? Ами че то това го знаят и децата от детската градина, бе... Явно ти си по-глупав и от едно дете, щом не го осъзнаваш.hegemon написа:gong написа:hegemon написа:А вие за каде сте с клоуните от Ботев и Сливен !!!!
Аз съм си от Черноморец, глупако. Как така плиткоумният ти мозък реши, че съм от Ботев или от Сливен?
явно тиси плиткоумен ...я пробваи пак!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ратко Достанич провали отбора
Последна промяна от gong на 20 авг 2009 00:14, променено общо 1 път.
Когато си прост, то е завинаги!
unist_gp написа:groti написа:unist_gp написа:не е виновен Ратко, ами виновен е оня алкохолик, който трябваше да разузнае дебречен
Надали Здравков е виновен,че Ратко пусна Минев като знак "тук сте с предимство" ? Или пък,че халфовете просто не знаеха какво да правят? Или,че при статични положения не можеха да се подредят. Да не говориме за невъзможността им да спрат топка,да подадат и т.н.
не се ядосвайте, така е във футбола. веднъж печелиш, друг път губиш. важното е,че ще имаме още много мачове в евротурнирите поне до нова година
Друго щеше да капнат 10 млн. Не,че щяха да са в моя джоб,или твоя,но все нещичко щеше да остане и за Левски. Имахме уникален шанс

110 години любов!
и стига сте обиждали футболистите - утре пак на тях ще разчитаме да мачкат чорбата и те ще го направят за нас. САМО ЛЕВСКИ!!!
- vladitol
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!!!
delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля
да,но имаме голям шанс да отидем при големите пари и силните отбори
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Г.Петков пропуска ли реванша?
Г.Петков пропуска ли реванша? има 2 жълти картона доколкото си спомням
delqnski47 написа:jusi написа:delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля
Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма
Не се обиждай но според мен отбора ви не е готов физически и по всякакъв начин за ШЛ!Целта на Батков беше да върнете пенсионерите ''които имали опит в турнирите''(това с връщането на старците за мене беше груба грешка) да влезнете в ШЛ,да земете пачки и чаааак тогава да правите селекция
Ем иначе няма пари или да се надяваме Чорни да даде някой друг лев..... То е ясно че Батков не издържа отбора сам.. има някой в сянка който му помага
i panatinaikos padna ot sparta,no posle gi smaza
taka 4e vi pojelavam uspeh. nqmam kirilica

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
Два са наистина. И двата изкарани по един и същ начин. Дали пропуска,не знам. Мисля,че да.
110 години любов!
Мнение от друг форум:
Според мен от УЕФА са виновни за загубата!!! Не може мачовете за ШЛ да са от 21:45 angry.gif Йовов и съотборниците му по това време вече мислят само за клубове и дискотеки focus.gif Предлагам да пуснем една петиция за промяна на началния час icon_exclaim.gif

Re: Наско в студиото
и аз забелязах че беше в някаква еуфория от това че на Левски не му вървяха нещата!
определено ми стана кофти докато го слушах и се запитах нарочно ли са го поканили за да развали синия празник или от ПРО.БГ са се излъгали че той е левскарин!
като обща картина обаче той откак е извън клуба все го критикува и за съжаление от там постоянно му дават материал за коментиране!
определено ми стана кофти докато го слушах и се запитах нарочно ли са го поканили за да развали синия празник или от ПРО.БГ са се излъгали че той е левскарин!
като обща картина обаче той откак е извън клуба все го критикува и за съжаление от там постоянно му дават материал за коментиране!