Един особено изявен егоист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Toninik написа:Ми човека гледа реално на нещата. Как няма да се смее като сме смешни. Да реве ли? Мисля че точно такъв трезво мислещ критик ни трябва в отбора. Просто всички други се сдухват тотално при негативен развой. Дано не попаднем в дупка като цялата есен на миналата година. Трябва характер, иначе лошо...много лошо ни се пише.
delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
levskarinvt написа:jusi написа:delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля
Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма
А според имаме ли отбор за ШЛ?
jusi написа:delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля
Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта