Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Наско в студиото

Мнениеот jindo » 20 авг 2009 00:10

Наско Сираков > Пари > Левски >друго....
Един особено изявен егоист ;)

fen1914

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот fen1914 » 20 авг 2009 00:10

това е резултат от далновидната политика на "собственика", но в крайна сметка на нас ще ни мине и утре пак сме зад любимия отбор, но за него шанса да влезе в групите на ШЛ и да прибере десетина милиона евро - чак на кукуво лято. да избуснеш такъв шанс - безценно, кога пак ще ти се падне преодолим отбор, когато коефицента ни стане 5? да беше купил няколко футболисти поне, унгарците взеха трима национали само преди деситина дни и единия вкара гол и то много добър. "собственика" сигурно е много добър адвокат, но като футболен мениджър ........ сами видихме резултата тази вечер.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Наско в студиото

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:11

Toninik написа:Ми човека гледа реално на нещата. Как няма да се смее като сме смешни. Да реве ли? Мисля че точно такъв трезво мислещ критик ни трябва в отбора. Просто всички други се сдухват тотално при негативен развой. Дано не попаднем в дупка като цялата есен на миналата година. Трябва характер, иначе лошо...много лошо ни се пише.

Пич,не говоря,че трябва да реве. Говоря,че той злорадстваше. При това не скрито.
110 години любов!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот ehh » 20 авг 2009 00:11

delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

Човекът ви го каза.
Някои сини фенове се държат наистина като говеда. Каква е тази помия, какво е това чудо. Нали все пак имаме сигурни мачове в Европа до Нова година? Други отбори бая ще трябва да драпат, за да постигнат същото.
Горе главите, гледайте това, което имаме.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Просто един слаб отбор!

Мнениеот blue_wind » 20 авг 2009 00:11

Отборът прегоря,особенно след рания гол.След това настана една суматоха и нямаше отборна игра,а всеки се опитваше да бъде герой,но това още повече улесни съперника.Дебрецен не са силен отбор,но си изиграха правилно тактически мача,а и със самочувствие.Няма смисъл да плюеме по футболистите,донякъде липса на умения,на опит им изигра лоша шега.Шансовете ни са в сферата на невъзможното,но дано покажат добра игра.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 20 авг 2009 00:12

:mrgreen: да бяха пратили христов да се обиграва в пирин, а да бяха дали шанс на цачев

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 20 авг 2009 00:12

Евро срамът започна...Безименният Ратко и безименния му отбор с гърбавия Йовов ,"национала" Вагнер-ментето на ония Вагнер дето рита из Русия,и преданната публика дето си освирква играчите пак ще ревът,мрънкат,циврят,хленчат пред Удобната за Левски БГ - журналистика, а модераторите ще заключват теми във ядът си ,че отбора им е посмешиште за цяла Европа...
Кой ви е виновен сега трагикомици???
Отбора на НАРОДНАТА ВЛАСТ видя ,че на същата тази власт юрисдикцията и е само в мафиотските граници на БГ!
Аре, без нерви толкова си умеете но от друга страна е по-добре за вас щото ще пропуснете останалата част от срама за който си мечтаехте в ШЛ, което обаче няма да ви отърве от порцията срам която имате да хапнете в ЛЕ.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 00:12

Нормално ли е това? Христо Йовов е дал страшно много на Левски, но защо трябва да ни го натрапват до степен, че да го намразим???
Кой е треньорът в Левски и каква е разликата с Велев когото изгонихме? Мъри беше взел психоложка в отбора не напразно. След като ни вкараха гола до края на полувремето бяхме в нокдаун. Никой незнаеше какво прави на терена, манталитет, психика... Сигурно е, че мястото ни не е в ШЛ, даже за ЛЕ имам съмнения. Гърци и турци отдавна вкарват специалисти от Западна Европа и постигнаха доста добро ниво, но ние сме най умните пак и вместо да се вземем на готово техния опит, ние трябва да извървим този път отново. Мъката продължава..

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 20 авг 2009 00:12

levskarinvt написа:
jusi написа:
delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма

А според имаме ли отбор за ШЛ? :?

Отбор както се видя ..няма обаче ако имахме малко повечко касмет поне 1 : 1 да остане резултата а за искреен ще отговоря че там мн трудно ще ги бием пък и с 2 гола разлика .. та кой ще ги вкара Ортега ли :lol: :lol: :lol: или Йовов ..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2009 00:12

jusi написа:

Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма

Не се обиждай но според мен отбора ви не е готов физически и по всякакъв начин за ШЛ!Целта на Батков беше да върнете пенсионерите ''които имали опит в турнирите''(това с връщането на старците за мене беше груба грешка) да влезнете в ШЛ,да земете пачки и чаааак тогава да правите селекция :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”