Бойко Борисов и Бг футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Бойко Борисов и Бг футбол

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 16:26

Който иска да се съгласи със мен,но откакто Бойко е на власт се чува само за строежи на стадиони,ремонти и нови игрища.Вчера чухме,че и катарци щели да ни правят новия национален стадион.Според мен досега не сме имали такъв премиер,който да се грижи за футбола ни!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Бг футбол

Мнениеот turbogena » 18 май 2012 16:29

То хубаво се грижи за футбола ,а напоследък и за волейбола ,ама народа тъне в мизерия. Безработицата е висока ,а съкращенията не спират. С тия луди пари дето хвърли да купи и втората квалификация по волейбол можеше да построи някоя детска градина ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 16:31

turbogena написа:То хубаво се грижи за футбола ,а напоследък и за волейбола ,ама народа тъне в мизерия. Безработицата е висока ,а съкращенията не спират. С тия луди пари дето хвърли да купи и втората квалификация по волейбол можеше да построи някоя детска градина ;)

Дано си струва купуването на новата квалификация

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 май 2012 16:35

На кого му пука за новите игрища и стадиони, след като примерно язовирните стени не се поддържат, рухват и заливат сума ти села, оставяйки десетки семейства в безизходица? :roll: Сега ще ми кажете "Ами те и другите не ги проверяваха." А защо за 3 години не е направено нищо, след като другите вече ги няма? :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 16:40

Cesc Fabregas написа:На кого му пука за новите игрища и стадиони, след като примерно язовирните стени не се поддържат, рухват и заливат сума ти села, оставяйки десетки семейства в безизходица? :roll: Сега ще ми кажете "Ами те и другите не ги проверяваха." А защо за 3 години не е направено нищо, след като другите вече ги няма? :?:

Защото институцията,която трябва да се занимава със подръжката на язовирните стени са невежи

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 май 2012 16:42

Обичам Левски написа:
Cesc Fabregas написа:На кого му пука за новите игрища и стадиони, след като примерно язовирните стени не се поддържат, рухват и заливат сума ти села, оставяйки десетки семейства в безизходица? :roll: Сега ще ми кажете "Ами те и другите не ги проверяваха." А защо за 3 години не е направено нищо, след като другите вече ги няма? :?:

Защото институцията,която трябва да се занимава със подръжката на язовирните стени са невежи

А кой трябва на им набие канчетата, за да спрат да бъдат невежи? Не е ли дузпаджията и специалиста по всичко? Или айде, нека не е конкретно той, а неговото правителство? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 май 2012 16:44

da ne ste казали нещо лошо за Краля слънце :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 18 май 2012 16:45

Cesc Fabregas написа:
Обичам Левски написа:

А кой трябва на им набие канчетата, за да спрат да бъдат невежи? Не е ли дузпаджията и специалиста по всичко? Или айде, нека не е конкретно той, а неговото правителство? :roll:

Доколкото знам във моето село,което се занимава със селския язовир,там работите са много зле.Имат за вземат по 3-4 заплати,каква ти мотивация за работа.Ако се напълни много нашия язовир мисля,че изпопват водата.Това е решението поне на моето село

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 май 2012 16:48

На кого му пука за новите игрища и стадиони, след като примерно язовирните стени не се поддържат, рухват и заливат сума ти села, оставяйки десетки семейства в безизходица? :roll: Сега ще ми кажете "Ами те и другите не ги проверяваха." А защо за 3 години не е направено нищо, след като другите вече ги няма? :?:[/quote]

Защото институцията,която трябва да се занимава със подръжката на язовирните стени са невежи[/quote]
А кой трябва на им набие канчетата, за да спрат да бъдат невежи? Не е ли дузпаджията и специалиста по всичко? Или айде, нека не е конкретно той, а неговото правителство? :roll:[/quote]

Доколкото знам във моето село,което се занимава със селския язовир,там работите са много зле.Имат за вземат по 3-4 заплати,каква ти мотивация за работа.Ако се напълни много нашия язовир мисля,че изпопват водата.Това е решението поне на моето село[/quote]
само това да е проблемана държавата с мед да го намажеш откАКТО СА ДОШЛИ НА ВЛАС ВСИЧКО Е БАТАК най лесно се лъже народа с спорт и престъпнос всичко пунта мара
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 18 май 2012 16:53

Футболът, Волейболът и спорта като цяло имат много важна социална функция и всяко едно българско правителство би трябвало да има за приоритет масовия и състезателния спорт. Това е начин за превенция на престъпността /освен ако не говорим за каратисти, борци, самбисти от които се пръкват доста безработни биячи де :)/. Начин е и за подобряване здравето на нацията и децата ни, начин е за подобряване трудоспособността също. За съжаление, както и във всяка друга сфера, ББ няма ясна стратегия, а работи на парче, на емоция и на обществени и не толкова обществени реакции. Министъра на спорта от треньор на олимпийски шампион се превърна в гъзолизец, без собствено мнение и без стратегия за развитие на спорта. Той просто прави каквото му нареди шефа и толкова, като често пъти се излага, както беше в случая с уволнението на Радо Стойчев. Убеден съм, че ако инвестираме в построяване на зали и стадиони, това ще намали най-малкото безработните в сферата на строителството.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “Футбол - България”