sl321 написа:
Все едно е да кажем : И какво от това като знаем че вятъра,слънцето и водата са абсолютно достатъчни за това нашата планета да има неизчерпаема енергия?
Би било чудесно да не се избиваме в безсмислени ( от гледна точка на човека) войни,но виждаме че войните не спират.Защо??.
поздравявам те за всичко , което си написал , наистина сме , като хипнотизирани ! Но като стана въпрос за вятър , слънце и вода се питам как така не си задаваме въпроса - защо плащаме за тези дадени ни от бог естествени източници на живот ?
имаше едно филмче , където се обединяваха въздуха , водата , огъня , земята и идваше kapitan планета и раздаваше правосъдие .
та мисълта ми е следната.. Тези , които ни управляват са успели да ни накарат да си плащаме земята , водата , огъня (енергията) все си мисля , че един ден ше стане като в "зов за завръщане" и ще ни принудят да си плащаме и въздуха! Некои ше ме сметнат за луд , но да попитам . Колкото от абсурдните неща в оня филм вече са реалност? Тогава , като се е пътувало със самолет е било така все едно се качваш в градския транспорт и мрежата от скенери и детектори , които ни показаха във филма тогава са ни изглеждали абсурдни , но сега са факт във всяко едно летище.
Чипа които имаше главния герой в главата си и благодарение на когото можеха да го проследяват също вече е факт и хората доброволно са готови да го носят за тяхно "добро" .
Всеки е запечатал образа на жената с 3-те гърди . Днес в 21 век такива изроди има навсекаде ,заради радяциите и другите химични вещества с които ни хранят и поливат всеки ден!
Клонинга на главния герой също е факт ... днес успешно може да се клонира всяко едно земно същество!
химпнотезирани сме си и некви неща дето преди 20 години сме смятали за невъзможни сега ги виждаме на беззичния телефон в 3г мрежата , която ползваме

кой би си помислил , че по всяко време можеш да видиш от едно апаратче лицето на любимия човек дори да се намира на другия край на света и да говориш с него в реално време ?
както в началото на темата стана въпрос, бъдещето ни е описано във филмите днес , за добро или лошо това е истината! и целия смисъл се състои в това че просто трябва да плащаме за да дишаме