Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот sl321 » 18 май 2012 14:17

vaskonti написа:Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?

Това което си написал в голяма степен е вярно,но това не означава че трябва да се отричат очевидни неща.И все пак казвам в голяма степен.Ако бъдем по-детайлни ,могат да се кажат много неща по темата " И какво от това? ".
Все едно е да кажем : И какво от това като знаем че вятъра,слънцето и водата са абсолютно достатъчни за това нашата планета да има неизчерпаема енергия?
Би било чудесно да не се избиваме в безсмислени ( от гледна точка на човека) войни,но виждаме че войните не спират.Защо??Това е един от стотиците въпроси на които не търсим отговор.Това че не търсим отговор на толкова очевидни несъответствия в нашия живот,според мен е много странно.Много е вероятно наистина голяма част от нас да са хипнотизирани в една или друга степен.Ако това е така,какви ли би било ако мислехме с цялото си съзнание без вмешателство от някой друг каквото според мен очевидно че има? Тогава би имало голяма вероятност нашето развитие на човешки същества и като цяло развитието на цивилизацията ни да тръгне в съвсем различна посока ,различна от тази която е в момента.

Може би нещата които се случват зад завесата,наистина са доста по-различни от това което се вижда гледайки формално на по-голяма част от въпросите свързани с това кои сме,от къде сме и какво правим тук.....
Последна промяна от sl321 на 18 май 2012 14:23, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 май 2012 14:22

vaskonti написа:Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?

Aз не знам какво ще промени ако знаем кои са , но със сигурност управляват света и съществъват.

Изображение

ясно се вижда масонския символ на банктнотата , и най интересното е , че освен символа , виждаме и големия български майстор Кольо Фичето. Не казвам , че Фичето е бил масон , но е умишлено поставен там заради масонските степени - калфа , зидар , "велик майстор"
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 14:24

BLUE CHAMPIONS написа:

Отвори съзнанието си и потърси сам отговорите на тези въпроси! Ценностната система в хората е тотално изкривена, връзката ни със земята и природата е изгубена, духовноста в хората е унищожена, издигнати сме в култ към пари, предмети и материални облаги. Мозъкът ти е сведен да работи на минимум възможности, мислиш си че виждаш, но всъщност си слепец. Ти си една кукла на конци, на която е заповядано как да живее, какво да прави, да мисли, как да се облича и какво да яде, пие и абсолютно всичко! Нищо от това, което правиш ежедневно не е благодарение на собственото ти желание, просто така ти е наредено! Не казвам, че имаш някаква вина в случая, но никак не е малка и собствената ти вина да бъдеш толкова несъстоятелен по тези въпроси и да игнорираш всички тези неща. Незнанието води до отхвърляне, отхвърляй каквото искаш и гледай до толкова, доколкото ти позволяват очите(а това обикновенно е до върха на носа ти), но не заставай и не пречи на пътя на мислещите хора, хората с отворено съзнание :!:

Ми аз пак да попитам - ако знаеш кои са "масоните", как това ще промени каквото и да било?

Между другото, аз не се чувствам виновен за нищо, ама хич дори! Просто нямам намерение да обвинявам някакви тайни общества за собствения си живот. Нямам намерение да се оправдавам с това, че някой друг ми пречи, като ми е нахлузил хомота на робството, поради което аз не съм бил правил това, което искам. Ти като знаеш тия невероятни тайни, с какво животът ти е по-различен от моя? Да не би да си по-свободен, да не би да можеш да правиш неща, недостъпни за мен или за когото и да е? Е, сигурно не можеш да си позволиш собствен В-747, но едва ли го преживяваш много тежко.
Аз съм твърдо ЗА контрола на масите, защото ако бъдат оставени тези маси без контрол, ще настъпи пълна анархия. В края на краищата целта на тия масони няма как да е унищожаване на човечеството, поради очевидни причини. Целта е просто контрол. Тая свобода, за която говориш, по принцип и на мен ми харесва и е нещо хубаво и дори романтично, но крачката от свобода до свободия е изключително малка и хората ще я престъпят в момента, в който им бъде дадена тази "свобода". Точно това е нещото, което ще доведе до края на света, а не фактът(доколкото е факт) сам по себе си, че има масони.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 14:24

saffron написа:

Aз не знам какво ще промени ако знаем кои са , но със сигурност управляват света и съществъват.

Изображение

ясно се вижда масонския символ на банктнотата , и най интересното е , че освен символа , виждаме и големия български майстор Кольо Фичето. Не казвам , че Фичето е бил масон , но е умишлено поставен там заради масонските степени - калфа , зидар , "велик майстор"

Ок, съществуват. И какво като съществуват?
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 14:26

Аз съм твърдо ЗА контрола на масите, защото ако бъдат оставени тези маси без контрол, ще настъпи пълна анархия. В края на краищата целта на тия масони няма как да е унищожаване на човечеството, поради очевидни причини. Целта е просто контрол. .

Дай пример където няма такъв тотален контрол и е станало анархия :?
Твоето желание би се изпълнило с 1 хапче или задължителна ваксина която кара хората да станат безволеви(която вече е ИЗМИСЛЕНА,както и са се провели първите опити чрез пръскане от самолети при"освободителните" операции в Либия,Египет,Сирия) , така всички ще са послушни и всичко ще бъде на ред ,без протести,стачки и т.н. ;)
И съгласи се че когато ни контролират изцяло могат да правят каквото си искат с нас - ти ако искаш да си роб и безропотна слуга, аз не искам
Последна промяна от South_Park на 18 май 2012 14:34, променено общо 3 пъти.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 14:32

South_Park написа:
Аз съм твърдо ЗА контрола на масите, защото ако бъдат оставени тези маси без контрол, ще настъпи пълна анархия. В края на краищата целта на тия масони няма как да е унищожаване на човечеството, поради очевидни причини. Целта е просто контрол. .

Дай пример където няма такъв тотален контрол и е станало анархия :?
Твоето желание би се изпълнило с 1 хапче или задължителна ваксина , така всички ще са послушни и всичко ще бъде на ред ,без протести,стачки и т.н. ;)
И съгласи се че когато ни контролират изцяло могат да правят каквото си искат с нас - ти ако искаш да си роб и безропотна слуга, аз не искам

Къде няма контрол и ти от къде си сигурен, че няма? Освен от някой филми, в които се казва това?
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 май 2012 14:34

Масоните от ниските нива са свързващо звено между обикновените хора и ония които владеят света.Така че приказки от типа: Аз познавам масони и те са много свестни хора,са твърде наивни.Очевидно е че голяма част от масоните на ниските нива са свестни хора.Въпроса е:Кой седи отгоре на пирамидата? Явно има доста интелект и създава такава съвършена система за контрол че милиарди хора не могат да излязат и да искат от нея.
Масоните от ниските нива в по-голямата си част са високообразовани,интелигентни,с висока обща култура,будни хора в ранна си възраст.....все качества за неудобен съперник .
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 14:34

в джунглата,в някои Азиатски и Африкански държави няма такъв тотален контрол и смея да твърдя че там живеят по-добре от нас и са по-свободни ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 14:37

sl321 написа:Масоните от ниските нива са свързващо звено между обикновените хора и ония които владеят света.Така че приказки от типа: Аз познавам масони и те са много свестни хора,са твърде наивни.Очевидно е че голяма част от масоните на ниските нива са свестни хора.Въпроса е:Кой седи отгоре на пирамидата? Явно има доста интелект и създава такава съвършена система за контрол че милиарди хора не могат да излязат и да искат от нея.
Масоните от ниските нива в по-голямата си част са високообразовани,интелигентни,с висока обща култура,будни хора в ранна си възраст.....все качества за неудобен съперник .

На върха на пирамида стои свръх сетивно същество,познато като Ариман(Сатаната-не напълно правилен термин,но горе-долу),който очаква подходящ момент да се появи на земен план, а какъв по-подходящ момент от Световна финансова криза,която да разреши ;)
Със 99% сигурност Ариман вече е роден в САЩ или Англия(Уилям)
Последна промяна от South_Park на 18 май 2012 14:40, променено общо 1 път.
[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 14:40

South_Park написа:в джунглата,в някои Азиатски и Африкански държави няма такъв тотален контрол и смея да твърдя че там живеят по-добре от нас и са по-свободни ;)

В джунглата? :shock: Да, определено масоните не са се сетили да контролират бушмените и пигмеите, а това е голям техен пропуск!
А в азиатските и африкански държави се живее по-добре, викаш? Може да са мизерни с по 10 долара на месец заплата, но за сметка на това са свободни, следователно живеят по-добре от нас? Сори, подобна логика не мога да възприема... :roll: :|
[/center]

Върни се в “Свободна зона”