Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ратко Достанич провали отбора
и това момче на Херо.... , до кога ще се налага 4 год се вижда че не става ,а Балтанов изгни на пейката за сметка на тоя който нема точен пас...
Ама не бе хората са си хитри.Тихичко си пристигнаха,треньора каза 2-3 мили думи за нас че ние сме фаворитите и край.Помислихме че наистина думите му са искрени и наште си мислеха че с лекота ще ги преодолеят,но уви! Сега в Унгария не си ли променим играта ще има сбогом Шампионска Лига...
Последна промяна от durex на 19 авг 2009 23:58, променено общо 1 път.
Наско в студиото
Хора,аз ли си въобразявам,или Наско беше в доста добро настроение на почивката. Малко ми изглежда като случая със свалените гащи - "Син съм докато ми плащате заплатата,след това ще ви карам да съжалявате,че не съм при вас". Не искам да провокирам интриги и заяждания във форума,но държанието му по време на почивката леко ме подразни. Вие забелязахте ли нещо такова ?
110 години любов!
- unist_gp
- Контакти:
какво е виновен Ратко? унгарците са просто по-добрият отбор 

itsko17 написа:Много съм разтревожен просто..Неискам да коментирап..ЛЕВСКИ игра супер злабо и добре 4е нени нафукаха о6те голове ! Но все пак трябва да търсим победата другата седмица..!
Стига глупости, ве... Не си ли виждате хала, бе момчета? Какви Шампионски лиги, какви Лиги Европа, ве... Стойте си тук, бийте си смешните ни отборчета от смешното ни първенство и не се натискайте, където не ви е мястото...
Когато си прост, то е завинаги!
- levskarinvt
- Контакти:
Спокойно момчета!!!
Нека да не правим големи трагедии от тази иначе злощастна загуба.В крайна сметка не сме някаква голяма сила в Европа,че да се отчайваме от такива загуби.И друг път сме ги правили тези неща.Каво да не би след тях Левски да е спрял да съществува или ние да сме спрели да го подкрепяме.Днес играхме срещу един много дисциплиниран и стойностен отбор,който не по-малко от нас заслужава да влезе в ШЛ.Така че горе главите и Левски до гроб!!!
А и честно казано мястото за момента ни е в ЛЕ

- unist_gp
- Контакти:
Re: Просто един слаб отбор!
унгарците били много силен отбор
ще имат със сигурност успех и в шампионската лига. трябваше по-добре да бъдат разузнати

Re: Просто един слаб отбор!
HanPagan767 написа:durex написа:waFry BSFC написа:А представете си , ако на Левски се беше паднал класен съперник ..
Чесно казано нямаше да ме е яд че ще паднем от по класен съперник.Защото до сега сме нямали късмет срещу Унгарски цигани
Ей го още един разбирач.Тия цигани , както ги наричаш са отсранили шведски шампион.А стила на Дебрецен ,като го гледам е точно скандинавски- опростен , с малко докосвания и в същото време много технични . И с мощни удари от всяка позиция. Кой от нападателите на Левски може да ритне топката със сила дори наполовина на ударите на унгарците?
Попринцип те играят без мн удари, но сега вкараха гол от дистанция и си повярваха ... Аз само 1 не мога да си обясня .. как може да седиш 2 метра до нападателя или халфа и да чакаш да бие .. хем разбраха че имат силен удар хем пак им позволиха стрелят ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ няма значение 20 метра 40 метра.. стреляха си хората
НЕ РАЗБИРАМ КАК ГИ ОСТАВИХА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТРЕЛЯТ,СТРЕЛЯТ.. ако някой разбира моля да ми обясни
Стига чорбарясвали бе. Курви,гърбави и тем подобни. До вчера сте им пляскали,днес ги псувате. Гнусно бг държание. Ясно е,че днес показаха,че не стават. Ама поне малко по-леко с изказванията.
110 години любов!
- unist_gp
- Контакти:
не е виновен Ратко, ами виновен е оня алкохолик, който трябваше да разузнае дебречен