Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот sl321 » 18 май 2012 02:11

Просто има много хипнотизирани хора.Очевидни неща се отричат.Но.....няма смисъл наистина да се пише и спори по темата.Или виждаш или не виждаш.Няма как някой да те накара да видиш нещо което ти самия нямаш способност тъй като някой ти е сложиш кърпа на очите.Въпроса е в това.Как толкова много хора не усещат че имат кърпа на очите?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 18 май 2012 02:21

Светът се управлява от група хора, дали се наричат масони или по друг начин, не знам. Абсурдно е обаче човек да си мисли, че никой не управлява света.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2012 03:56

Който си мисли,че масоните не съществуват или пък са в услуга на обществото и са толкова добри и безкорситни,значи е пълно КУКУ :!: :!: :!:

П.П. На първо четене ми излизат въпросите:Кой и защо вкара Асандж в затвора :roll: Каква е разликата между Асандж и Дзукърбърг и къде в момента е единия и къде е другия :?: Всъщност,ако човек се замисли...кой от двамата е по-голям престъпник,ако съдим по всички съществуващи закони :roll: И последния ми въпрос е ЗАЩО :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 май 2012 06:28

8-)

South_Park, защо се хабиш да пускаш подобни теми и да им обясняваш ? :roll:
За елементарния човек света не се управлява от никого, а животът е низ от случайности. :lol:
Той е беден и нещастен, защото така му е било писано, а не, защото някой друг е предопределил съдбата му (че даже и тази на поколенията му ! ) изграждайки системата, в която живеем.
Toй не вярва в конспирации, а вярва в шанса си да спечели 6-ца от тотото, за да си оправи живота. :lol:
Той не се сърди на Системата, която му дава смешни пари за робския труд, който полага в продължение на целия си жалък живот, но в същото време е готов да съди и брат си за някой наследствен имот струващ жълти стотинки ...
Ракията, секса с мустакатата комшийка и нагласените мачове от английското/италианското/немското първенство са му напълно достатъчни, за да осмисли живота си (ако това, което води, може изобщо да се нарече "живот"!).
БиТиВи-ту :lol: му е основен и най-достоверен източник на иформация за това, което става по света и у нас. Каквото му съобщят по телевизията е самата истина за него. Никой разбира се няма полза да го мами и манипулира от телевизионния екран ... :lol:
За такива хора масонството е някаква си там религия :? , а масоните са едни добри чичковци, които са богати и правят само добри неща ... :lol:
Те не виждат тоталния разпад на ценностната система на човечеството. Слепи са за глобалния затвор, който им готвят ...
Наричат новото си робство, просто "заем от банката" ... За тях гърците са прости и мързеливи и затова се бунтуват и протестират ....

Разбира се, не трябва да изключваш и това, че някои от опонентите ти са напълно наясно какво се случва в света, в който живеем, но са облагодетелствани и това ги устройва (да поддържат слепотата и невежеството на масите).
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 май 2012 09:49

Много хубава тема, а тези, които не вярват най-добре да посетят личния си лекар...най-сигурното нещо във Вселената е съществуването на масонското общество.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 май 2012 11:59

magga написа:
Shashmaizera написа:Смешното в цялата ситуация е ,че мотото на вярващите в конспирации ,като автора е, че останалите трябва да си отворим очите и да не вярваме в това, което ни показват медиите.А те реално погледнато вярват на всяка тъпотия публикувана от поредния "добре информиран източник" пожелал анонимност, защото масоните или който там е лошият в неговият филм ще го намерят. Нищо ,че те контролират целият свят, като си пусне поредния клип или статия през прокси-край става неоткриваем.

И аз лично не мога да си обясня как вярваш, че някой управлява света и същия този някой позволява да се казват супер подробни неща за него в интернет :roll: Място където има всичко и вече е абсурдно да се контролира ... следователно тия не са толкова тайни, ама забравих те като се показват всъщност се крият... дефакто ако аз размахам среден пръст ще остана скрит, защото вие ще видите само пръста ми :lol: нещо такова ще искат да обяснят прогледналите :roll: и все пак никой не ми каза от къде черпят информация, че и ние да прочетем нещо и току виж се ограмотим

Това, че се знае за тях е защото има хора, които са запознати с масонските символи, запознати са с дейността им и организациите ми, тъй като на всяко действие има равно по сила противодействие. Също както има тайни служби във всяка една държава, но има хора, които по един или друг начин се добират да информацията за тях и структурите. Със сигурност в тези ложи има и внедрени хора, които изнасят информация, както има и бивши масони заплатили с живота си за изнасяне на такава. Както споменах в САЩ поради този факт е имало силно атнимасонско движение и то е било забранено за определен период от време.

Ето и малка препратка за този факт.
"През 30-те години на XIX в. в САЩ се появява силно антимасонско движение поради разкритията в публикуваната през 1827 г. книга на бившия масон кап. Уилям Морган “Примери за масонството от един от братята, който му посвети тридесет години от живота си” и убийството му за това. Разтурени са над 2000 американски ложи и дори е сформирана антимасонска партия, която намерила място в Сената. По-късно един от нейните членове, бившият масон Милард Филмор, става 13-ти президент на страната. Скоро тази реакция заглъхва.

Масонската символика присъства в много държавни документи на САЩ, включително и върху паричните знаци, като пирамидата, всевиждащото око и логото "Нов световен ред".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 12:58

Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 13:30

vaskonti написа:Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?

Ако управлението на света беше добро,перспективно и т.н. нямаше да е тайно, а щом е тайно => пораждат се съвсем основателни съмнения в методите за управление на света.
Ако съм ти шеф и ти кажа : бачкай , а на края на месеца ще ти дам колкото реша , т.е. държа те в тайна за заплатата ти как ще се почувстваш ? Едва ли ще си кажеш : "е щом не ми казва, сигурно ще ми даде цялата заплата"
И така : ако знаеш колко ще вземеш на края на месеца, по-спокоен ли ще си :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 май 2012 13:42

vaskonti написа:Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?

Отвори съзнанието си и потърси сам отговорите на тези въпроси! Ценностната система в хората е тотално изкривена, връзката ни със земята и природата е изгубена, духовноста в хората е унищожена, издигнати сме в култ към пари, предмети и материални облаги. Мозъкът ти е сведен да работи на минимум възможности, мислиш си че виждаш, но всъщност си слепец. Ти си една кукла на конци, на която е заповядано как да живее, какво да прави, да мисли, как да се облича и какво да яде, пие и абсолютно всичко! Нищо от това, което правиш ежедневно не е благодарение на собственото ти желание, просто така ти е наредено! Не казвам, че имаш някаква вина в случая, но никак не е малка и собствената ти вина да бъдеш толкова несъстоятелен по тези въпроси и да игнорираш всички тези неща. Незнанието води до отхвърляне, отхвърляй каквото искаш и гледай до толкова, доколкото ти позволяват очите(а това обикновенно е до върха на носа ти), но не заставай и не пречи на пътя на мислещите хора, хората с отворено съзнание :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”