Моуриньо:Кристиано заслужава "Златната топка" повече от Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Моуриньо:Кристиано заслужава "Златната топка" повече от Меси

Мнениеот Sardukar » 18 май 2012 08:22

kingofpop написа:Стига с този Снайдер за 2010, та той игра ли изобщо след август ???? наградата се дава за най-постоянен играч, а Снайдер определено не беше този, тъй като след световното беше нула, Форлан също....така че колкото и да не ви се иска Меси май заслужено триумфира, след като отново беше на висота почти през цялото време :)

много ли беше постоянен на световното ? В момента наградата я дават капитана и треньора на Сомалия и други държави, които нямат ток! Снайдер беше над всички! Игра в двата най-важни мача за годината...... а го няма в тройката? А го нямаше в тройката, защото, ако беше там трябваше да бие! Иниеста имаше ли 20 мача за сезона :?: :oops: Да не говорим какво постигна Барса тогава - СУПЕР КУПА НА ИСПАНИЯ :mrgreen: и титлата в Испания :mrgreen: Гавра с труп! Златната топка се дава уж за календарна година, но реално е за изминалия сезон :!: Играел силно след Август..... Ъъъъ с/у кой? И с/у Интер и с/у Германия беше "О"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 май 2012 09:06

paceto написа:Така ли вече го кръстихте "Рони" :)

:) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 май 2012 10:24

За мен лично, никога това отличие не е било критерий за нещо. Играчи като Раул и Дел Пиеро не са го печелили, а в същото време Майкъл Оуен и Канаваро се водят носители на "Златната топка" :roll:
Относно 2010 - смятам, че победител трябваше да бъде Шави (страхотен сезон в Барселона и на световното,където беше с основен принос за титлата на Ла Фурия) , след него Снайдер (все пак клубния му отбор спечели 5 купи, а той игра и финал на световното), и на трето място Меси (заради головете си с Барселона, с които помогна за титлата на отбора ) . Ако си спомняте през същата 2010 година промениха и правилата за гласуване на "Златната топка". До тогава победителя се избираше от журналисти на Франс Футбол. След това , го измениха - гласуват капитаните и треньорите от всички членки на ФИФА, както и журналисти от съответните държави. Под членки на ФИФА разбирайте и държави като Американски Самоа, Сейнт Вирджиния, Сейнт Луис, Кайманови острови и т.н. След като бяха обявени официално резултатите, се оказа, че много от въпросните екзотични острови са гласували вместо за Шави Ернандес за .... Шаби Алонсо :shock: Според мен това също е сред причините да не спечели Шави - много от гласовете за него са отишли по погрешка (или може би и по незнание) при Алонсо. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 20 май 2012 12:07

След вчерашният финал в ШЛ според мен е още по-ясно ,че ще я дадат на Роналдо или Меси .
Ако Байерн Мюнхен беше спечелил + Франция и Холандия направят нещо голямо на ЕВРО 2012 - можеха и да я дадат на Рибери или Робен ,сега обаче дори и Холандия да стане еврошампион + силна игра на РОБЕН - не вярвам да му я дадат ,защото той пък провали всичко за клубният си отбор в краят на сезонът .
От Челси пък Дидие Дрогба стана герой ,но той в по-голяма част от сезонът не беше този който го знаеме ,погледнах в класирането за голмайстори в АНГЛИЯ ,ами него го няма и в тези със 6 гола и за "Златна топка" - едва ли :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 май 2012 12:18

Гадното е, че дори Лампард да вземе Европейското(приемам подигравките :mrgreen: ) пак няма да го отразят....
Гадното е, че дори Пирло да вземе Европейското(тук не трябва да ми се смеете много) пак няма да го отразят....
Гадното е, че Дрогба игра три финала и успя да спечели два, но сигурно няма да го има и сред топ 3.......
Ами Робин ван Перси?
Гадното е, че дори Бензема да вземе Европейското пак няма да го отразят........
Последните години списъците за златната топка разсмиват адски много! Когато ЧЕЛСИ направи исторически дубъл(просто не броя "супер купата", защото в Англия те са тренировачни купи) имаше май един играч..... а Малуда беше най-доброто крило в света! Лампард вкара ПАК над 20 гола!

Знам, че съм пристрастен и затова ще спря, защото съм много ядосан от даване на индивидуални награди!

ПП От 2010г. няма смисъл тази награда.... национални треньори и играчи ще ти избират футболист на годината! Колко футбол гледа капитана на Зимбабве?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 21 май 2012 15:47

Роналдо да не би сам да е спечелил титлата ? Макар, че приносът му е огромен.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 21 май 2012 15:58

C'mon Chelsea написа:Роналдо да не би сам да е спечелил титлата ? Макар, че приносът му е огромен.

Никой не каза, че е сам..., а че направи всичко, което можеше дори повече... Беше нашият водач!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 22 май 2012 16:02

Sardukar написа:Гадното е, че дори Лампард да вземе Европейското(приемам подигравките :mrgreen: ) пак няма да го отразят....
Гадното е, че дори Пирло да вземе Европейското(тук не трябва да ми се смеете много) пак няма да го отразят....
Гадното е, че Дрогба игра три финала и успя да спечели два, но сигурно няма да го има и сред топ 3.......
Ами Робин ван Перси?
Гадното е, че дори Бензема да вземе Европейското пак няма да го отразят........
Последните години списъците за златната топка разсмиват адски много! Когато ЧЕЛСИ направи исторически дубъл(просто не броя "супер купата", защото в Англия те са тренировачни купи) имаше май един играч..... а Малуда беше най-доброто крило в света! Лампард вкара ПАК над 20 гола!

Знам, че съм пристрастен и затова ще спря, защото съм много ядосан от даване на индивидуални награди!

ПП От 2010г. няма смисъл тази награда.... национални треньори и играчи ще ти избират футболист на годината! Колко футбол гледа капитана на Зимбабве?

Защо подценяваш капитаните на страни като Зимбабве. Считаш се за човек, който много разбира от играта или пък имаш някакъв ценз? Много ясно, че когато гласуват много хора избора ще е по-точен. Все пак се избира играч на годината. А всеки си има мнение. Все пак не е без значение да си вкарал 72 или 60 гола в едно от най-добрите първенства + ШЛ и друго е да си спечелил ШЛ+ФА къп, например. И аз съм пристрастен и считам, че ако няма някаква драстична промяна до края на годината Роналдо или Меси трябва да са носители на приза.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 24 май 2012 18:34

Въпреки, че съм фен на Реал, съм съгласен, че играчи, които буквално носят отборите си на гърба си, заслужават награди повече от Роналдо и Меси. Също така, тези двамата тази година не взеха почти нищо, просто вкарват голове като луди (не че е лесна работа, но все пак играят в най-добрите отбори в света). Ами Агуеро, Дрогба, Ван Перси? Те сякаш нищо не правят...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юни 2012 01:21

Най-добрия футболист за последните 10 години.

Върни се в “Реал Мадрид”