Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот magga » 17 май 2012 22:57

South_Park написа:
magga написа:Абе вие от къде ги знаете тия неща ? Че ми стана интересно :roll: Само не ми казвайте от еди кой си филм или да ми цитирате някоя велика мисъл на някой адски мъдър мъдрец

Да,мерси че ме подсети , в тъй наречените филми почти 100% в тях е истина ;)
Т..е - филмите(най-вече Холивудски) са посланията за бъдещите планове на "Елита" към масите , представен като фън ;)

Доообре следващия път като си пусна Джим Кери ще съм с една идея по-близо до това да знам какво ме очаква утре, защото лошите масони ще ми сторят точно същото ... аз си знаех, че отговор няма да получа ама се пак да питам

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 май 2012 22:57

BLUE CHAMPIONS всеки решава сам за себе си.Кой е дявол и кой не си личи по действията-единия си дава парите за болни деца,да помага,да пази паметници (говорим за обвинения за дявол),а другия цъка с език и гледа как да измуфти някого (това е чистият).Вярвай в конспирациите и как някой е виновен за собственото ти нещастие.То не беше 2000,не беше 2004,големи земетресения,2012 и тн.Интересен факт е ,че през 1000 година много хора са се самоубили и дарили имотите си на църквата понеже чакали края на света.Та така и вие чакайте чичо Торбалан(масоните) да дойдат да ви изедът попарата .Или май сега е модерно да се казва :"Яж мамо,да не дойде Асен Блатечки".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 23:01

South_Park написа:Да,мерси че ме подсети , в тъй наречените филми почти 100% в тях е истина ;)
Т..е - филмите(най-вече Холивудски) са посланията за бъдещите планове на "Елита" към масите , представен като фън ;)

Много точно написано !
Най-вече филмите за различни апокалиптични събития ...
И друг път сме разисквали, и аз съм посочвал, че преди всяко грандиозно събитие - от апокалиптичен характер, е правен филм за същото.
И това се прави с цел, именно масите да си имат на представа, какво ги чака.
Щото, ако един човек не е виждал огън никога през живота си, като му бъде запалена най-обикновена запалка пред лицето, то той ще изпадне в паника ... А паниката може да доведе до непредвидими последици за този, който е щракнал запалката.

Както беше посочено по-нагоре - "Който има уши ще чуе, който има има очи, ще види". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 17 май 2012 23:02

Абе "Левски" пропада, "Ливърпул" също, изобщо любимите ми отбори отиват на зле, а вие тук с глупости сте тръгнали да ме занимавате :) И масоните са хора като всички останали - всеки е свободен да си вярва в каквото си иска. Честно казано не мисля, че масоните нанасят повече вреди на "Левски" от Бай Ганьо :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2012 23:03

THE G.A.M.E написа:
South_Park написа:Да,мерси че ме подсети , в тъй наречените филми почти 100% в тях е истина ;)

Много точно написано !
И друг път сме разисквали, и аз съм посочвал, че преди всяко грандиозно събитие - от апокалиптичен характер, е правен филм за същото.
Щото, ако един човек не е виждал огън никога през живота си, като му бъде запалена най-обикновена запалка пред лицето, то той ще изпадне в паника ... А паниката може да доведе до непредвидими последици за този, който е щракнал запалката.

Както беше посочено по-нагоре - "Който има уши ще чуе, който има има очи, ще види". ;)

И като имат представа какво ги чака, няма да изпаднат в паника пред апокалипсиса, а ще го приемат с хладнокръвие и дори досада :)
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 май 2012 23:05

THE G.A.M.E написа:

Много точно написано !

Защото като го видя на филм и ако падне атомна бомба и избия половината свят аз просто ще си седна пред копма и ще початя в някой форум, за да обсъдим това наистина ли стана или не :lol: Почти като имаше ли дузпа за Марек или нямаше :lol: Като има война няма ли паника ? Ако дойде някаква комета дали няма да настъпи безумен хаос ? Ако стане потоп ? Ако изригнат много вулкани ? Филми, запалки ала бала ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 23:10

vaskonti написа:И като имат представа какво ги чака, няма да изпаднат в паника пред апокалипсиса, а ще го приемат с хладнокръвие и дори досада :)

Това аз лично, немога да го твърдя със сигурност. ;)
Но съгласи се, че нещо щом е познато под някаква форма, няма да е толкова непредвидимо.
От там и логично, няма да предизвика някаква толкова непредвидима реакция ...

Примерно, да речем хипотетично - в близките години се разбере, че огромен астероид наближава Земята и сблъсъкът е неизбежен.
Какво ще си кажат голяма част от населението ?
Според мен нещо от сорта на - "А, т'ва е като в оня филм, няма страшно, вероятно ще го взривят". :lol:

Та така и за други мащабни неща ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 23:13

magga написа:Защото като го видя на филм и ако падне атомна бомба и избия половината свят аз просто ще си седна пред копма и ще початя в някой форум, за да обсъдим това наистина ли стана или не

Ами виж, че сам си казваш - че не е кой знае какво събитие, ако случайно падне атомна бомба. :lol:
И това е, защото си информиран, че има такова нещо, като атомна бомба. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 май 2012 23:39

THE G.A.M.E написа:
magga написа:Защото като го видя на филм и ако падне атомна бомба и избия половината свят аз просто ще си седна пред копма и ще початя в някой форум, за да обсъдим това наистина ли стана или не

Ами виж, че сам си казваш - че не е кой знае какво събитие, ако случайно падне атомна бомба. :lol:
И това е, защото си информиран, че има такова нещо, като атомна бомба. ;)

Много вадиш от контекста, ама много :roll: + че точно защото знам какво е атомна бомба ще изпадна в двойно по-голям шок, което е нормална човешка реакция, няма мислещо същество, което да си каже просто : Е ще умра, много важно. Няма такива индивиди, така че масони или балони, всички сме хора и всеки яде, ходи до кенефа и умира, а останалото зависи от нас и ако аз искам мога да постигна всичко, стига да имам желание, цел, и амбиции да го направя, а тук ако ще се оправдавате с разни общества и прочие ... лошо за вас, но сега разбирам защо е имало 50 години социализъм в България , а не сте ги изритали като мръсни котета

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 17 май 2012 23:40

Искам да поздравя автора на темата за куража му да я пусне. Мислех и аз да пусна подобна тема, но предполагам, че ако го нарпавая ще бъда опсипан от подигравки.
СВЯТ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ!!!

Върни се в “Свободна зона”