vaskonti написа:И какво му е апокалиптичното на тоя кон? Това, че е на фона на един зрелищен облак(дали и този облак не е дело на масоните, които искат конят да изглежда точно апокалиптично?) Я да си представим този кон на фона на една огромна зелена ливада през слънчев летен ден? Дали ще изглежда толкова апокалиптично? И какво му е странното в позата на коня? Да ти извадя ли сега хиляди снимки на изправени коне? Дали пък няма да съвпадат "едно към едно" с коня от тая книга? И какво, всички коне на света ли са коне на апокалипсиса?
А дори и да има масони и всичко това да е вярно, какво от това? Кое те притеснява - че някой има тайни ли? Или че светът се управлява от някой незнаен? Ако знаеш кой е тоя незнаен, ще ти е по-спокойно ли, какво? Хората трябва да бъдат под контрол! Моментът, в който контролът под всичките му форми изчезне, ще е моментът на края на човечеството. Гарантирам ти, че за отрицателно време човекът ще се върне към дивите си корени и тогава ще видиш що е то апокалипсис и има ли почва у нас. За това аз съм ЗА масонството, дори и да е във формата, в която го представят критиците му.
Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Интересна тема и литература, която си заслужава да се прочете и разсъждава върху нея. А тези за които това са глупости никой не ги кара да го правят. За тях важи казаното от пророк Исая,- "с уши ще чуете, и няма да разберете; с очи ще гледате, и няма да видите; защото сърцето на тия човеци е закоравяло, и с уши тежко слушат, и затворили са очите си, за да не би някога с очи да видят и с уши да чуят, и със сърце да разберат, та да се обърнат, и ги изцеря"
-
THE G.A.M.E
magga написа:просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация
Най големият номер на света е: За да скриеш нещо от обществото - покажи му го/информирай го !
Другото ще се свърши именно от човешкият рефлекс за самосъхранение, който ще отхвърли истината, заклеймявайки я като лъжа.
South_Park написа:Различни фирми-контрактори са били наети за строежа на различни части от летището. Всички те са били уволнени след като са приключили с работата си. Това води наблюдателите до убеждението, че всичко е било стратегия с цел никой да не знае цялостния мащаб на проекта (съответно и всички подробности, свързани с него).
Само като прочетеш тази част от текста и разбираш за какъв филм става въпрос.Вероятно автора е очаквал след като фирмите си свършат работа ,да ги заведат на обиколка.Съвсем нормално е фирма Х,да не е запозната с целият проект.
- South_Park
THE G.A.M.E написа:magga написа:просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация
Най големият номер на света е: За да скриеш нещо от обществото - покажи му го/информирай го !
Другото ще се свърши именно от човешкият рефлекс за самосъхранение, който ще отхвърли истината, заклеймявайки я като лъжа.
+1
[/quote]
South_Park написа:
Не съм ти казал, че не можеш или че са глупости просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация, а щом няма конспирация значи не е интересноДефакто ако това е тайно общество, което принася в жертви девствени момичета и се вълнува от зли сили няма да иска да се набива на очи, а това че има хора, които искат това да е така, за да оправдаят нещастието на своето съществуване вече е друг проблем, но масоните или извънземните не са виновни за замърсяването или за това, че българина чести един път в годината страната , а я цапа 364
Нито някой е виновен, че хора умират, или че има масово неграмотни и тн и тн
Най-добрия начин да скриеш нещо е като го покажеш на всички пред очите им
Ти ако ще го играеш мъдрец просто не пускай теми, за да няма кой да ти отговаря, за да няма с кой да се заяждаш ... или ти си човека отговор
- South_Park
и аз напълно честно ти цитирам безпогрешната максима"за да скриеш нещо от някой -покажи му го пред очите"
[/quote]
- BLUE CHAMPIONS
sky1 написа:Стига с тези конспирации.Масонството е разрешено в САЩ и те могат да поставят символите си,където им позволят.Както християните,будистите и тн. Познавам истински масони,а не плюнчовци като тукашните,за които масонството е повод за гордост.И аз в началото бях скептично настроен,но все пак всеки има право на избор.Едни са масони,други гейове,трети се смятат за богопомазани.В света хората се делят на добри и лоши.И повярвайте ми(вероятно има и лоши) хората ,които познавам масони са много открити и добри.
Koе точно взе за конспирация в статията?, четохме ли я изобщо или пишем по презумпция?
Последователите на тези двамата масони, също казваха, че са мнооого добри хора!
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ
Абе вие от къде ги знаете тия неща ? Че ми стана интересно
Само не ми казвайте от еди кой си филм или да ми цитирате някоя велика мисъл на някой адски мъдър мъдрец
- South_Park
magga написа:Абе вие от къде ги знаете тия неща ? Че ми стана интересноСамо не ми казвайте от еди кой си филм или да ми цитирате някоя велика мисъл на някой адски мъдър мъдрец
Да,мерси че ме подсети , в тъй наречените филми почти 100% в тях е истина
Т..е - филмите(най-вече Холивудски) са посланията за бъдещите планове на "Елита" към масите , представен като фън
[/quote]