Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот South_Park » 17 май 2012 22:43

vaskonti написа:И какво му е апокалиптичното на тоя кон? Това, че е на фона на един зрелищен облак(дали и този облак не е дело на масоните, които искат конят да изглежда точно апокалиптично?) Я да си представим този кон на фона на една огромна зелена ливада през слънчев летен ден? Дали ще изглежда толкова апокалиптично? И какво му е странното в позата на коня? Да ти извадя ли сега хиляди снимки на изправени коне? Дали пък няма да съвпадат "едно към едно" с коня от тая книга? И какво, всички коне на света ли са коне на апокалипсиса?

А дори и да има масони и всичко това да е вярно, какво от това? Кое те притеснява - че някой има тайни ли? Или че светът се управлява от някой незнаен? Ако знаеш кой е тоя незнаен, ще ти е по-спокойно ли, какво? Хората трябва да бъдат под контрол! Моментът, в който контролът под всичките му форми изчезне, ще е моментът на края на човечеството. Гарантирам ти, че за отрицателно време човекът ще се върне към дивите си корени и тогава ще видиш що е то апокалипсис и има ли почва у нас. За това аз съм ЗА масонството, дори и да е във формата, в която го представят критиците му.

:shock:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 май 2012 22:43

Интересна тема и литература, която си заслужава да се прочете и разсъждава върху нея. А тези за които това са глупости никой не ги кара да го правят. За тях важи казаното от пророк Исая,- "с уши ще чуете, и няма да разберете; с очи ще гледате, и няма да видите; защото сърцето на тия човеци е закоравяло, и с уши тежко слушат, и затворили са очите си, за да не би някога с очи да видят и с уши да чуят, и със сърце да разберат, та да се обърнат, и ги изцеря"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 22:44

magga написа:просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация

Най големият номер на света е: За да скриеш нещо от обществото - покажи му го/информирай го !
Другото ще се свърши именно от човешкият рефлекс за самосъхранение, който ще отхвърли истината, заклеймявайки я като лъжа. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 май 2012 22:45

South_Park написа:Различни фирми-контрактори са били наети за строежа на различни части от летището. Всички те са били уволнени след като са приключили с работата си. Това води наблюдателите до убеждението, че всичко е било стратегия с цел никой да не знае цялостния мащаб на проекта (съответно и всички подробности, свързани с него).

Само като прочетеш тази част от текста и разбираш за какъв филм става въпрос.Вероятно автора е очаквал след като фирмите си свършат работа ,да ги заведат на обиколка.Съвсем нормално е фирма Х,да не е запозната с целият проект.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 май 2012 22:45

THE G.A.M.E написа:
magga написа:просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация

Най големият номер на света е: За да скриеш нещо от обществото - покажи му го/информирай го !
Другото ще се свърши именно от човешкият рефлекс за самосъхранение, който ще отхвърли истината, заклеймявайки я като лъжа. ;)

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 май 2012 22:46

South_Park написа:

Не съм ти казал, че не можеш или че са глупости просто щом е толкова видно явно не е тайно, а щом не е тайно значи няма конспирация, а щом няма конспирация значи не е интересно :roll: Дефакто ако това е тайно общество, което принася в жертви девствени момичета и се вълнува от зли сили няма да иска да се набива на очи, а това че има хора, които искат това да е така, за да оправдаят нещастието на своето съществуване вече е друг проблем, но масоните или извънземните не са виновни за замърсяването или за това, че българина чести един път в годината страната , а я цапа 364 ;) Нито някой е виновен, че хора умират, или че има масово неграмотни и тн и тн

Най-добрия начин да скриеш нещо е като го покажеш на всички пред очите им ;)

Ти ако ще го играеш мъдрец просто не пускай теми, за да няма кой да ти отговаря, за да няма с кой да се заяждаш ... или ти си човека отговор :roll: С цитирането на тъпа фраза не ме оборваш, а показваш че не приемаш чуждо мнение, следователно си достатъчно ограничен или надут, за да вярваш на всичко, което говориш, което означава че никой друг няма да ти вярва :roll: и за протокола не се заяждам просто напълно честно говоря ;)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 май 2012 22:47

и аз напълно честно ти цитирам безпогрешната максима"за да скриеш нещо от някой -покажи му го пред очите"
[/quote]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 май 2012 22:47

sky1 написа:Стига с тези конспирации.Масонството е разрешено в САЩ и те могат да поставят символите си,където им позволят.Както християните,будистите и тн. Познавам истински масони,а не плюнчовци като тукашните,за които масонството е повод за гордост.И аз в началото бях скептично настроен,но все пак всеки има право на избор.Едни са масони,други гейове,трети се смятат за богопомазани.В света хората се делят на добри и лоши.И повярвайте ми(вероятно има и лоши) хората ,които познавам масони са много открити и добри.

Koе точно взе за конспирация в статията?, четохме ли я изобщо или пишем по презумпция? :roll: И масонството не е религия, за да бъде разрешавано. То е общество съставено от голям кръвен род, който се разраства чрез кръвосмешение и други последователи, които управляват всичките пари, респективно света. И си прав да, те обикновенно са мнооого добри...външно обаче. Дяволът е лукав, както и неговите поданници! Днешните масони не са никак по-различни от тези в миналото, макар и сега действията им са на друг, не по-малко коварен принцип.
Изображение
Последователите на тези двамата масони, също казваха, че са мнооого добри хора!
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 май 2012 22:50

Абе вие от къде ги знаете тия неща ? Че ми стана интересно :roll: Само не ми казвайте от еди кой си филм или да ми цитирате някоя велика мисъл на някой адски мъдър мъдрец

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 май 2012 22:52

magga написа:Абе вие от къде ги знаете тия неща ? Че ми стана интересно :roll: Само не ми казвайте от еди кой си филм или да ми цитирате някоя велика мисъл на някой адски мъдър мъдрец

Да,мерси че ме подсети , в тъй наречените филми почти 100% в тях е истина ;)
Т..е - филмите(най-вече Холивудски) са посланията за бъдещите планове на "Елита" към масите , представен като фън ;)
[/quote]

Върни се в “Свободна зона”