Някой беше казал, че Кинга е отказал компенсация, тъй като са му прекратили договора, аз ще допълня, какво точно е казал - "Използвайте тези пари за нови играчи."
Какво повече,може да се каже. (bow)
Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кени Далглиш - уволнен
Май наистина е Мартинес, за съжаление или не - не знам. Времето ще покаже. Но коеф му в букитата се сринаха зловещо и вече могат да се намерят под 1.60
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
liverpool96 написа:http://www.gol.bg/footballsviat/2012-05-17/reia-potvyrdi-che-napuska-lacio.131314
Мнения?
Провалил се начело на Фелацио треньор, какъв друг коментар да дам?
Защото Далглиш за разлика от тях разбира какво е Ливърпул, разбира, че тея балъци хал хабер си нямат от това нещо... Искам да видя в началото подготовката да има мач на Анфийлд искам просто да видите какво ще направят феновете. пак ще има:

Последна промяна от KingKenny на 17 май 2012 21:26, променено общо 1 път.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Единствено АВБ може да ни направи отбор . С тия паляци от 2-ро дивизионни отбори няма да стане нищо ...
Стига бе няма да е Мартинез 
Последна промяна от HoUs4oOL на 17 май 2012 21:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Това опело за Кени Далглиш вече започва наистина да дразни. Една от най-великите легенди в историята на Ливърпул ни донесе един от най-слабите сезони в историята и логично беше уволнен, след като имаше пълен картбланш, огромни пари за селекция и подкрепа отвсякъде.
Не разбирам дори да е Мартинез как така преценихте още преди да е започнал, че ще се провали? Това, което направи с Уигън в края на сезона е повече от впечатляващо. Може да се каже дори, че Уигън реши битките за титлата и 4 място. Отборът играеше вдъхновено и почти последователно първо спря Ман ЮН за титлата, после размаза Нюкясъл и накрая се подигра с Арсенал насред стадиона им. Признавам, че Мартинез не беше и не е моят фаворит и предпочитан вариант, но как пък така го отписахте преди да е започнал. Значи на Кени при тотално осран сезон да му дадем шанс да осере още един, а на другите да не дадем шанс дори преди сезона да е започнал. Някои май наистина са фенове на Далглиш, а не на Ливърпул.
Не разбирам дори да е Мартинез как така преценихте още преди да е започнал, че ще се провали? Това, което направи с Уигън в края на сезона е повече от впечатляващо. Може да се каже дори, че Уигън реши битките за титлата и 4 място. Отборът играеше вдъхновено и почти последователно първо спря Ман ЮН за титлата, после размаза Нюкясъл и накрая се подигра с Арсенал насред стадиона им. Признавам, че Мартинез не беше и не е моят фаворит и предпочитан вариант, но как пък така го отписахте преди да е започнал. Значи на Кени при тотално осран сезон да му дадем шанс да осере още един, а на другите да не дадем шанс дори преди сезона да е започнал. Някои май наистина са фенове на Далглиш, а не на Ливърпул.
Последна промяна от realist на 17 май 2012 21:31, променено общо 1 път.
- liverpool96
- Контакти:
Вижте, аз също не съм много уверен в този избор, но нека направим една равносметка. Роберто Мартинес изгради един много силен отбор в лицето на Уигън. Победиха почти всички грандове, спънаха Юнайтед за титлата, биха ни на "Анфийлд". Имат някои класни футболисти и като цяло са добър колектив. Роберто е изключително млад и може да стане голяма клечка в бъдеще, нека не даваме някакви определения още отсега. А и забележете - те са на девет точки от нас, а похарчиха има-няма 10 млн. за трансфери, всичките от които им сполучливи. Доколкото се сещам - в тима им има всякакви - британци, испанци, португалци и прочие. Играе с пробивни крила, които търсят път към центъра, не към фланга, за да се центрира. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО впечатление ми направи как неговия отбор разиграваше топката в своята половина, при положение, че игра на Емирейтс и имаше ПРЕСА от страна на АРСЕНАЛ (!!!). Нито веднъж не видях тя да бъде изритана напред, много рядко виждам Уигън да центрира топката. Те търсят най-прекия път към вратата и я подават в коридори, търсейки Ди Санто. Даже ББ беше казал, че Мартинес е въвел правило в съблекалните да се говори САМО английски език, иначе противно на това футболиста отнася 40% от заплатата си през седмицата. За какво става въпрос...
Ще видим...
Ще видим...
Последна промяна от liverpool96 на 17 май 2012 21:35, променено общо 3 пъти.
realist написа:Това опело за Кени Далглиш вече започва наистина да дразни. Една от най-великите легенди в историята на Ливърпул ни донесе един от най-слабите сезони в историята и логично беше уволнен, след като имаше пълен картбланш, огромни пари за селекция и подкрепа отвсякъде.
Тези и ние ги правихме, КОЙ ЩЕ БИЕ МАЛКИТЕ ОТБОРИ?
- Neftochimic1892
- Контакти:
Той е дедо Рой беше много добър със стария си отбор , но .. Това са мениджъри за средни отбори , дано Мартинез ме опровергае. АВБ знае какво е да се работи в голям клуб , с големи звезди и според мен той е точния човек за един нов и силен Ливърпул ..