Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Време им е да вземат нещо по-младо стига с тези пенсии .... нещо така 25-6 години ....
Много бързате с трансферите,сезонът не е свършил и най-важното Илиян Илиев не е казал абсолютно нищо.Преговорите са едно а подписаният договор съвсем друго.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Cayman написа:Много бързате с трансферите,сезонът не е свършил и най-важното Илиян Илиев не е казал абсолютно нищо.Преговорите са едно а подписаният договор съвсем друго.
[offtopic]Хайде след като ни е новия треньор да вземем да научим как се пише името му.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- santiliana
balef написа:Изцяло нов отбор с нови футболисти и нов собственик на ФК Левски !!!
Чул те Господ с двете уши!
а що се отнася до отрицателното мнение относно Янков, аз не го споделям. За мен Чавдар е един от най-добрите деф.халфове, играли в нашето първенство, при това е българин. И върши страшно много "черна работа". Не е атрактивен, но е тип "пчеличка", мисля, че ще е доста полезен, ако дойде. Пък и не бива да бъдем толкова крайно амбициозни в изискванията си. Та ние ТРИ ГОДИНИ гледаме "звезди" като Милиев, Иванов, Станчев, Бездарко (простете ми, но него футболист го направи Гарра-та, който от никакъв пас беше в състояние да създаде голово положение), Младенов и т.н. Така, че дайте да оставим Илиан да си избере хората, с които ще гради новия ЛЕВСКИ и да си подкрепяме отбора. Убеден съм, че той не би позволил да му се мъти водата и това е било първото условие...
-
lazio1997
- Контакти:
santiliana написа:balef написа:Изцяло нов отбор с нови футболисти и нов собственик на ФК Левски !!!
Чул те Господ с двете уши!
а що се отнася до отрицателното мнение относно Янков, аз не го споделям. За мен Чавдар е един от най-добрите деф.халфове, играли в нашето първенство, при това е българин. И върши страшно много "черна работа". Не е атрактивен, но е тип "пчеличка", мисля, че ще е доста полезен, ако дойде. Пък и не бива да бъдем толкова крайно амбициозни в изискванията си. Та ние ТРИ ГОДИНИ гледаме "звезди" като Милиев, Иванов, Станчев, Бездарко (простете ми, но него футболист го направи Гарра-та, който от никакъв пас беше в състояние да създаде голово положение), Младенов и т.н. Така, че дайте да оставим Илиан да си избере хората, с които ще гради новия ЛЕВСКИ и да си подкрепяме отбора. Убеден съм, че той не би позволил да му се мъти водата и това е било първото условие...
За Чавдар нямам особени наблюдения не съм го гледал много, ама помня, че в националния беше един от най-оплюваните футболисти от баща ми
- blue avalanche
- Контакти:
lazio1997 написа:За Чавдар нямам особени наблюдения не съм го гледал много, ама помня, че в националния беше един от най-оплюваните футболисти от баща ми(заедно със Зоран Янкович, разбира се
![]()
)
Беше оплюван,защото се опитаха да го правят "офанзивен" футболист,какъвто той НИКОГА не е бил!Това беше периода,в който се мъчехме да намерим "новия" Балъков(не че сме го намерили,де).Тогава и Ст.Петров се мъчеха да го правят плеймейкър.
blue avalanche написа:lazio1997 написа:За Чавдар нямам особени наблюдения не съм го гледал много, ама помня, че в националния беше един от най-оплюваните футболисти от баща ми(заедно със Зоран Янкович, разбира се
![]()
)
Беше оплюван,защото се опитаха да го правят "офанзивен" футболист,какъвто той НИКОГА не е бил!Това беше периода,в който се мъчехме да намерим "новия" Балъков(не че сме го намерили,де).Тогава и Ст.Петров се мъчеха да го правят плеймейкър.
Ами ,Стиялиян Петров си беше наистина плеймейкър ,докато играеше в Селтик, за това толкова често тогава бележеше голове.Иначе когато премина в Астън Вила го сложиха като деф халф.
- santiliana
Стилян е бил плеймейкър точно толкова, колкото Гарра и Рабех са били трезви при среща с полицаи на излизане от Студентски град...
Това,че Стилян играеше на голям периметър не значи, че е плеймейкър...Както и да е. Не това е темата. Но за Янков съм на 100% мнение, че е отличен дефанзивен халф. Е,друг въпрос е сега какво му е състоянието. Но за в национала... просто там нещата бяха тотално объркани от "правилни спецове".
Това,че Стилян играеше на голям периметър не значи, че е плеймейкър...Както и да е. Не това е темата. Но за Янков съм на 100% мнение, че е отличен дефанзивен халф. Е,друг въпрос е сега какво му е състоянието. Но за в национала... просто там нещата бяха тотално объркани от "правилни спецове".
ralka_levskarka написа:Cayman написа:Много бързате с трансферите,сезонът не е свършил и най-важното Илиян Илиев не е казал абсолютно нищо.Преговорите са едно а подписаният договор съвсем друго.
[offtopic]Хайде след като ни е новия треньор да вземем да научим как се пише името му.[/offtopic]
Докато не му видя личната карта ще си пиша ИлиЯн,вместо ИлиАн
- blue avalanche
- Контакти:
"Здравко Здравков пред завръщане на "Герена", твърди "Тема Спорт"
Здравко Здравков е пред завръщане в Левски разбра "Тема Спорт". Юношата на сините е получил покана от бъдещия треньор Илиан Илиев да влезе в щаба му като треньор на вратарите. В момента бившият национален страж е наставник в детско-юношеската школа на Славия.
Връщането на Здравков в Левски ще бъде силен ход на Илиев. Двамата се познават отлично от съвместния им престой на "Георги Аспарухов" и в националния отбор на България. Те бяха съотборници при сините през сезоните 1991/1992,1992/1993 и 1994/1995, засякоха се в и Славия през 1997 година. Здравков има 89 мача за Левски във всички турнири, а Илиан 121 с 24 попадения."
Здравко Здравков е пред завръщане в Левски разбра "Тема Спорт". Юношата на сините е получил покана от бъдещия треньор Илиан Илиев да влезе в щаба му като треньор на вратарите. В момента бившият национален страж е наставник в детско-юношеската школа на Славия.
Връщането на Здравков в Левски ще бъде силен ход на Илиев. Двамата се познават отлично от съвместния им престой на "Георги Аспарухов" и в националния отбор на България. Те бяха съотборници при сините през сезоните 1991/1992,1992/1993 и 1994/1995, засякоха се в и Славия през 1997 година. Здравков има 89 мача за Левски във всички турнири, а Илиан 121 с 24 попадения."