Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Кени Далглиш - уволнен
Дайте малко повече инфо за този Боб Брадли. Чувал съм го доста, но не му знам успехите.
liverpool96 написа:Дайте малко повече инфо за този Боб Брадли. Чувал съм го доста, но не му знам успехите.
В момента е треньор на Египет,но аз на хора които наричат играта сокър вместо футбол,по-добре да стоят далеч от Ливърпул
skyline написа:liverpool96 написа:Дайте малко повече инфо за този Боб Брадли. Чувал съм го доста, но не му знам успехите.
В момента е треньор на Египет,но аз на хора които наричат играта сокър вместо футбол,по-добре да стоят далеч от Ливърпул
Успехи няма много...беше треньор на САЩ...изкара ги от групите на едно от световните но не съм сигурен на кое точно беше...но съм съгласен със скайлайн
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- liverpool96
- Контакти:
Това ще да е някоя друга спекулация, че да вържем. Пък и нищо чудно да си домъкнат сънародника тук, все пак им е един от малкото известни в тая игра...
- liverpool96
- Контакти:
Някакво развитие по въпроса за овакантените постове? Не ми харесва тая работа! Толкова време да стоим без ръководство и ключовите ни играчи лесно ще размислят.
Frank de Boer is also a candidate according to Tony Evans on Sports Centre.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- liverpool96
- Контакти:
Gil-galad написа:Frank de Boer is also a candidate according to Tony Evans on Sports Centre.
Вече си дойдохме на думата.
liverpool96 написа:Някакво развитие по въпроса за овакантените постове? Не ми харесва тая работа! Толкова време да стоим без ръководство и ключовите ни играчи лесно ще размислят.
Ако Даунинг, Хендерсън, Керъл, Карагър и Адам размислят и решат да напуснат, това ще е най-добрият ход на янките... То между другото, никой треньор няма да ги търпи тия и един по един ще ги изгони като кучета.
- liverpool96
- Контакти:
leoric написа:liverpool96 написа:Някакво развитие по въпроса за овакантените постове? Не ми харесва тая работа! Толкова време да стоим без ръководство и ключовите ни играчи лесно ще размислят.
Ако Даунинг, Хендерсън, Керъл, Карагър и Адам размислят и решат да напуснат, това ще е най-добрият ход на янките... То между другото, никой треньор няма да ги търпи тия и един по един ще ги изгони като кучета.
Няма и ден откакто сме без мениджър, а вече се появиха слухове за напускането на Суарес в посока Испания.
- liverpool96
- Контакти:
То между другото е ясно къде иска да отиде Луис, но имаше нещо в интервюто му, което доста ме зарадва: "Бих искал да играя в Испания към края на своята кариера. В момента не мисля за напускане, в Ливърпул съм щастлив."
Честно казано не знаех, че е толкова предан. Очаквах веднага да налапа въдицата.
Честно казано не знаех, че е толкова предан. Очаквах веднага да налапа въдицата.