Немски гигант облича Ботев от новия сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Немски гигант облича Ботев от новия сезон

Мнениеот wolf » 17 май 2012 18:55

Vailo написа:Не всеки харесва адидас, нокиа и мерцедес.. Хумел са повече модна марка за ежедневно носене отколкото фирма за спортна екипировка ;) Имам доста техни неща включително тениска на Датския национален отбор /по която всичките ми познати, които се интересуват от футбол точат лиги/ ;)

Всички тук са с Хумел /ежедневен спорт и доста отбори за ползват/, датската фланелка особено бялата с орнаментите си беше доста хубава да.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 17 май 2012 18:56

ереа хумел и другите изопщо не могат да се мерят по популярност с адидас пума и наик относно българските носил съм анцунг мишо още преди 10 години 6,7 години не можах да го скъсам носил съм и адидас и то купен от германия за 2 години стана целия на топчета а материята и на 2та беше една и съща полиестер имал съм и екип на мишо също издържа повече отколкото оригиналната ми тениска улшпорт на цска след 7,8 пранета емблемата се разши така че по добре шито в българия от колкото в китаи таиланд индонезия

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 17 май 2012 18:57

В интерес на истината с Адидас ще бъде само представителния отбор, а юношите ще продължат с Ереа. Освен това поради липсата на време екипите няма да са специално изработени за отбора и емблемата, рекламата и имената ще се полагат в България. Това се налага от факта, че за да поръчаш екипи с имена на футболистите, които да дойдат в края на август трябва да го направиш до края на май, а в момента изобщо не е ясно кои ще са футболистите догодина.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 17 май 2012 19:07

сегашните материи са по низкокачествени от тези преди 15 години аз в германия смених всички известни марки маратонки и за по няколко месеца ги скъсах всичките а български кожени обувки съм носил по няколко години просто материялите са калпави не може са се сравни естествената кожа[на българските обувки*] с изкуствената и платъ на [адидас наик и тн*].качествени бяха навремето тренинг ромика адидас всичките от естествена кожа сега няма такива а само боклуци шити в китаи дали са адидас за 200лв или са същите без емблема за 20лв все са боклуци

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 май 2012 19:24

Taz написа:Явно на ръководството не му пука за това да продава екипи, както е в германия да речем. Адидас е твърде скъпа марка, а ако от клуба искат да продадат някой и друг екип трябва да вземе модел на 5-6 години. Колко хора ще дадат по 150-160 лева за екип?

Нада ли ще са чак 160 лв. Те на Барса са по толкова. А пък се видя че дори Ереите с които играхме намериха доста купувачи за цената им от 90 лв. В крайна сметка фланелка не си купвуаме всеки ден и аз бих се бръкнал с 20-30 лв повече за адидас.

От 4 години имам една фланелка на адидас, тренировчният екип на Ливърпул в черно, та с тази фланелка играя по 2 пъти на седмица мач и вече е прана няколко стотин пъти и не е мръднала изобщо. Изглежда като чисто нова. Съмнявам се че ако си купя ерея или подобна марка ще издържи толкова. Така че аз лично ще дам над 100 лв за адидас на Ботев :)

В крайнна сметка екипите се мислят преди всичко за футболистите. На тях трябва да им е комфортно в фланелите. А има и варианти за реплики които са на доста по ниски цени и пак са оригинални
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 май 2012 21:03

Taz написа:Явно на ръководството не му пука за това да продава екипи, както е в германия да речем. Адидас е твърде скъпа марка, а ако от клуба искат да продадат някой и друг екип трябва да вземе модел на 5-6 години. Колко хора ще дадат по 150-160 лева за екип?

то за това не можех да се сдобия с оригиналния екип на Ботев за този сезон дето беше около 100 лв - бяха свършили за няколко дни. С адидас обаче ще се накипря ако ще "локомотивско" да стане!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 18 май 2012 08:37

rump_shaker написа:

Нада ли ще са чак 160 лв. Те на Барса са по толкова. А пък се видя че дори Ереите с които играхме намериха доста купувачи за цената им от 90 лв. В крайна сметка фланелка не си купвуаме всеки ден и аз бих се бръкнал с 20-30 лв повече за адидас.

От 4 години имам една фланелка на адидас, тренировчният екип на Ливърпул в черно, та с тази фланелка играя по 2 пъти на седмица мач и вече е прана няколко стотин пъти и не е мръднала изобщо. Изглежда като чисто нова. Съмнявам се че ако си купя ерея или подобна марка ще издържи толкова. Така че аз лично ще дам над 100 лв за адидас на Ботев :)

В крайнна сметка екипите се мислят преди всичко за футболистите. На тях трябва да им е комфортно в фланелите. А има и варианти за реплики които са на доста по ниски цени и пак са оригинални

Относно фланелките-бях го писал в Независимия,дори и снимчица качих,но ще споделя и тук,защото си ми е голяма гордост.Имам оригинална фланелка на "Ботев"("Тракия") от 1973 г.(скоро ще навърши 40 години),памучна,с едрото рае,което е шито, а не щампа,със зашит номер на гърба.С тази фланелка колко мачове съм изиграл,колко пранета е видяла-не е истина.И не е мръднала-нито шев се е разшил,нито цветовете са избеляли.Е,може би съвсем малко.
Купих си от старата "Ереа" от сезона във "В" група,която ми харесва повече от сегашната.Ще си купя и "Адидас"-дано да е отново в рае.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 18 май 2012 18:52

ако ви дори 100лв ви дерат кожите :twisted: на лудогорец са адидас и са по 65лв с къс ръкав и 85лв с дълаг фанелките за фенове са по евтини модели от тези на футболистите

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 22 май 2012 23:14

Твърдо за БГ-производство фланелки! Аман от адбаси по гаражите ,ъъъ магазините
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 май 2012 23:25

Не се сещам за бълагрска фирма която да има опита в производството на професионална екипировка за спортни отбори!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”