Вече не трябва да пушим на стадионите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Re: Вече не трябва да пушим на стадионите

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 17:02

Dani написа:Бе то и аз съм ЗА, ама как ще спреш хората да запалят? Кво, ще има полицай до всеки пушач ли? И да го въведат, няма да се спазва!

Първо става дума за закон. Най-простата идея на законите е да покажат правилата за поведение на индивидите в обществото. Както знаем правото на човек се разпростира до там където започва правото на другия. В този ред на мисли в закона има и санкции за нарушаване на правата. Какъв е извода - създадено е правило със съответните санкции за нарушаването му.
Да, законите са, за да се спазват, но по важно е съзнанието на хората. Ние сами трябва да разберем че цигарите и спорта не вървят "ръка за ръка" и когато пушим не може да даваме добър пример на околните и подрастващите спортисти.

П.П. Пушач съм и винаги ще си намеря място извън или около стадиона ... пък и нищо не ми пречи да не запаля цигара за около 2 часа.
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 май 2012 17:12

Irish stout написа:
venger написа:Пушач съм и въпреки това съм склонен да спазвам тази забрана, но при едно условие- да отивам на хубав и модерен стадион. Когато футболът ни стане театър, тогава няма да се пуши на стадионите, също като в театрална зала.

Това не е основание да цапаме, нали?

Аз разбирам забраните за пушене по друг начин - вие, пушачите, няма да спрете да пушите. Но децата ни може и да не пропушат. Което е и целта.

Добре, хайде да го кажем по друг начин. Ще се спазва ли този закон? Интересно ми е какво мислят всички. И ако споменаваме децата, то нека не се делим на ние и вие, затова сме на този хал сега.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 май 2012 17:15

venger написа:
Irish stout написа:
venger написа:Пушач съм и въпреки това съм склонен да спазвам тази забрана, но при едно условие- да отивам на хубав и модерен стадион. Когато футболът ни стане театър, тогава няма да се пуши на стадионите, също като в театрална зала.

Това не е основание да цапаме, нали?

Аз разбирам забраните за пушене по друг начин - вие, пушачите, няма да спрете да пушите. Но децата ни може и да не пропушат. Което е и целта.

Добре, хайде да го кажем по друг начин. Ще се спазва ли този закон? Интересно ми е какво мислят всички. И ако споменаваме децата, то нека не се делим на ние и вие, затова сме на този хал сега.

Ами дали ще се спазва зависи от вас, пушачите. Непушач не може да не го спазва. Какво мога аз като непушач да направя, за да спазва пушач елементарни норми?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 17 май 2012 17:17

аз съм за забраната ама не виждам как някой ще каже на батков или на борисов в ложата или в която и де е друга ложа на водещите отбори да не пушат пълна прнография .......май забравихте къде жъвеем :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 май 2012 17:29

Повече от сигурно е, че ще има и такива които няма да го спазват, но не пречи полицията като види някой с цигара да го изведе от стадиона и да му бъде съставен акт. Така с течение на времето неспазващите ще стават все по-малко. Всичко е до контрола който ще се осъществява. Ако има контрол-ще се спазва, ако няма-няма да се спазва.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 17 май 2012 17:30

забраняват цигарите но вече разрешават димките :)
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 май 2012 17:33

То колкото много публика имаме, сега и пушачите ще ни откажат от мачовете, ми ще си седя в къщи пред телевизора с биричка и цигарка! Станахме по-големи католици от папата, егати дискриминацията!

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 17 май 2012 17:36

Ако забранят и чопленето на семки , при тази скука по терените , здравата ще я закъсаме .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 май 2012 18:47

То и за заведенията наредиха да се въведе този закон, ама въпроса е кой го спазва. То лесно да въвеждаш закони, но стриктното им спазване далеч липсва...

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 май 2012 23:56

Хахаха, те не могат да спрат разни 15 годишни деца да палят коз в сектора, пък мене да ме спрат да изпуша една цигара на полувремето.Пълен смЕх!Като почнат да ги хващат тревоманчетата, тогава да набележат пушачите.

Върни се в “Футбол - България”