На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Laetitia
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Laetitia » 17 май 2012 14:21

acmilan, още повече ми се вдигаш в очите с това мнение. Подкрепям абсолютно всяка дума.

Колкото до "националистите" - АТАКА е партия на един болен човек, а от славното някога ВМРО е останала само абревиатурата.
Невероятен патриот съм, но далеч не смятам, че подобни отрепки са отражение на българския национален дух.
Едно време ВМРО е била сила, упование на българина, боец за справедливи каузи. Сега е просто сбирщина от интересчии, агенти и дебили, които се крият зад паравана на фалшиви патриотични слова.

И по-скоро бих си теглила въжето, отколкото да гласувам за комуноидните престъпници или за антиконституционната партия ДПС.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 15:57

Не е зле модераторите да пуснат нова анкета, за да видим как стоят електоралните нагласи една година преди изборите. Интересно ще е да видим кой как стои към днешна дата :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 16:36

Интересното е, че повечето ("УЖ") са за смяна на ГЕРБ, но можеби на изборите резултатът отново ще е "сензационен" ... Кавичките са уместни !
Подобни бяха настроенията и преди президентските избори !

Ясно е, че трябва някаква промяна, но ще вляза в клишето - "Няма реална алтернатива" !
Можеби наистина новото движение на Кунева ще е някакъв свеж полъх, но предстои да видим.
Днес чета, че Първанов отново вади на дневен ред "АБВ".
И все пак, нищо неможем да очакваме от новите движения, които ще се трансформират в партии ...
Поне докато не извадят предизборните си платформи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 17 май 2012 17:40

Малеее, за три дена 30 страници, до сега не бях виждал такова нещо.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 17:55

THE G.A.M.E написа:Интересното е, че повечето ("УЖ") са за смяна на ГЕРБ, но можеби на изборите резултатът отново ще е "сензационен" ... Кавичките са уместни !
Подобни бяха настроенията и преди президентските избори !

Ясно е, че трябва някаква промяна, но ще вляза в клишето - "Няма реална алтернатива" !
Можеби наистина новото движение на Кунева ще е някакъв свеж полъх, но предстои да видим.
Днес чета, че Първанов отново вади на дневен ред "АБВ".
И все пак, нищо неможем да очакваме от новите движения, които ще се трансформират в партии ...
Поне докато не извадят предизборните си платформи.

Прав си, че много хора не виждат алтернатива на ГЕРБ, но аз мога да говоря само за себе си, винаги съм посочвал коя е тя ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 18:09

acmilan написа:Прав си, че много хора не виждат алтернатива на ГЕРБ, но аз мога да говоря само за себе си, винаги съм посочвал коя е тя ;)

СДС ( и Костов в частност ) винаги са алтернатива на център-ляво.
За съжеление, в дясно се наблюдава отчайваща липса на свестни кадри ... На достатъчно такива.
Дори на лица, които да вдъхват респект и доверие, ако щеш. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 18:23

THE G.A.M.E написа:
acmilan написа:Прав си, че много хора не виждат алтернатива на ГЕРБ, но аз мога да говоря само за себе си, винаги съм посочвал коя е тя ;)

СДС ( и Костов в частност ) винаги са алтернатива на център-ляво.
За съжеление, в дясно се наблюдава отчайваща липса на свестни кадри ... На достатъчно такива.
Дори на лица, които да вдъхват респект и доверие, ако щеш. ;)

Костов не е в СДС, колега, така че не може да се слага в това число. Партията му се казва ДСБ, а от онзи ден вече няма и Синя коалиция. И защо личностите в ДСБ примерно да не вдъхват доверие? Костов е алтернатива на псевдодясното, освен на лявото.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2012 18:30

acmilan написа:Костов не е в СДС, колега, така че не може да се слага в това число. Партията му се казва ДСБ, а от онзи ден вече няма и Синя коалиция. И защо личностите в ДСБ примерно да не вдъхват доверие? Костов е алтернатива на псевдодясното, освен на лявото.

Да, ест. знам че е в ДСБ. :)
Но аз винаги съм го приемал за СДС-ар ... За автентичен такъв, заедно с Петър Стоянов. ;)

Иначе дясното си е разспокъсано и аз лично нямам идея, какво толкова имат да делят ?
Дори имах голяма надежда преди години за коалиция между център ( в лицето на НДСВ ) ... И десните сили, ама не се получи, и Царят заби в ляво. :(
Можеби тогава ако се беше случила подобна коалиция, щяхме да продължим възходящото си развитие и румънците нямаше да ни изпреварят. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 19:02

THE G.A.M.E написа:
acmilan написа:Костов не е в СДС, колега, така че не може да се слага в това число. Партията му се казва ДСБ, а от онзи ден вече няма и Синя коалиция. И защо личностите в ДСБ примерно да не вдъхват доверие? Костов е алтернатива на псевдодясното, освен на лявото.

Да, ест. знам че е в ДСБ. :)
Но аз винаги съм го приемал за СДС-ар ... За автентичен такъв, заедно с Петър Стоянов. ;)

Иначе дясното си е разспокъсано и аз лично нямам идея, какво толкова имат да делят ?
Дори имах голяма надежда преди години за коалиция между център ( в лицето на НДСВ ) ... И десните сили, ама не се получи, и Царят заби в ляво. :(
Можеби тогава ако се беше случила подобна коалиция, щяхме да продължим възходящото си развитие и румънците нямаше да ни изпреварят. :roll:

Аз винаги съм говорил за двете партии като едно цяло, но в дългия си пост по - рано днес обясних разочарованието си от СДС, както и от Петър Стоянов. А царят беше върнат в България, за да свали Костов и СДС, повече от ясно беше, че няма как да има коалиция между тях.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 май 2012 19:09

Двете партии поначало са си една. Този разрив на Синята коалиция няма да доведе до нищо добро нито за едните, нито за другите.
Костов, така или иначе, вече е демонизиран напълно.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”