КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nikec
Контакти:

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Мнениеот nikec » 17 май 2012 12:50

това че сме били 2000+ и не сме пяли всички които бяхме на стадиона не значи нищо, искам един от агитката на Локо да излезне и само да помисли че е роден в 25 хиляден град където футбола тепърва прохожда както всички виждаме и да събере на момента 5000 човека които да викат, искам да видя това как ще стане.
Каквито и идеи да имаш, каквато и организация да бъде създадена трудностите в Разград да се получи това което го има в големите градове са с пъти повече.... разберете го. Гордея се с подкрепата която беше дадена на отбора ни в този мач, може да е била смешна но за мен е голямо нещо.... в кризата която е България ние си бяхме напълнили почти сектора който ни беше даден.
Стига глупости, няма смисъл да ни се подигравате като пишете че сме смешни понеже правим всичко по силите си, не е много но тепърва ще се получават при нас нещата.... сигурен съм и го вярвам.
Песен се учи на стадиона и в автобуса, досега стадиона в Разград беше огласян с непрестанни песни от 50 човека най много на всяко домакинство, след този мач обаче вярвам че доста повече хора знаят песните и ще подемат от време на време някой песничка с нас.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 май 2012 13:18

nikec написа:това че сме били 2000+ и не сме пяли всички които бяхме на стадиона не значи нищо, искам един от агитката на Локо да излезне и само да помисли че е роден в 25 хиляден град където футбола тепърва прохожда както всички виждаме и да събере на момента 5000 човека които да викат, искам да видя това как ще стане.
Каквито и идеи да имаш, каквато и организация да бъде създадена трудностите в Разград да се получи това което го има в големите градове са с пъти повече.... разберете го. Гордея се с подкрепата която беше дадена на отбора ни в този мач, може да е била смешна но за мен е голямо нещо.... в кризата която е България ние си бяхме напълнили почти сектора който ни беше даден.
Стига глупости, няма смисъл да ни се подигравате като пишете че сме смешни понеже правим всичко по силите си, не е много но тепърва ще се получават при нас нещата.... сигурен съм и го вярвам.
Песен се учи на стадиона и в автобуса, досега стадиона в Разград беше огласян с непрестанни песни от 50 човека най много на всяко домакинство, след този мач обаче вярвам че доста повече хора знаят песните и ще подемат от време на време някой песничка с нас.

100% подкрепям. И точно това за броя на населението и активните фенове е винаги и мой основен аргумент да твърдя, че Лудогорец има супер добре агитка. Времето ще го покаже това.
А си спомням, че в парка на Пантеона още във В група като бяхме съм виждал графити на ултраси и ми беше странно, но дори и тогава имаше!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 17 май 2012 13:23

D.Georgiev написа:Първо искам да отбележа, че "Лудогорец" вчера ми направиха страхотен подарък за рожденния ден! Определено никога да няма да забравя датата на първия трофей! :)

Публиката - страхотна атмосфера, собено в началото на мача от страна на "локомотивци". След това обаче, както някой ми приказваше, че публиката им ще реши мача - съмнявах се, но се оказа точно така. Непрестанните им бомбички и факли ни помогнаха изключително много. Те не оставиха отбора си дори да опита натиск. След 1:2 никаква подкрепа не оказаха. Това ли беше прехвалената публика на "Локото"? Тази с големите усти? Богопомазаните, с които не може да се разговаря? Феновете им направиха победата ни изключително сладка! Един месец приготовления, то не бяха теми за мача, не издържаха и дори ни пуснаха темата и в нашия форум, хора се връщали от чужбина за финала и накрая какво стана? Изобщо не ми е жал за тези 9000 човека, само и единствено заради големите им усти и надменното им поведение, което демонстрират. Нека и тях малко да ги поболи, че сякаш бяха забрави какво е. Изпотрошиха стадиона на хората и унищожиха част от тревата. Пред сектора им беше като в Илиенци преди реконструкцията. Дори не останаха да уважат играчите си при награждаването. Просто нямам думи...

Честит рожден ден.

Повярвай ми, 99% от агитката ни не удобри действията на единици, който решиха да чупат и хвърлят по терена. Даже и тарторите правиха забележки доста често. Какво се случи след 2-рия гол незнам... имаше лек спад в настроението, но в никакъв случай не може да се говори за "мълчание". Това, че микрофоните бяха от вашата страна, не би трябвало да ви дава криле, защото този фактор лесно се променя.

Честито за победата, ако кажа, че не е била заслужена ще излъжа. Не показахме играта от мачовете си с Левски, Литекс за купата и с вас за първенството. Слаб мач, всеки отбор има такива.

Радвам се, че съдията не беше главно действащо лице, това от което се опасявахме. Свири прилично, вярно допусна няколко грешки, но в никакъв случай не би могло да се говори за преднамереност.

Това имам да кажа, поне от това каквото видях на стадиона. Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 13:46

Arto написа:Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Може ли да публикуваш линк към видеото на целия мач.
Мерси
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 май 2012 13:56

Нека и аз да честитя Купата. Заслужихте си я. Честито още веднъж...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 17 май 2012 14:20

Yellow blood написа: А това, че с микрофоните било манипулирано това да се чува повече зелената агитка не е никакво оправдание за другата публика, дори и да е истина. При 8.000 под козирка, да не можеш да се чуеш и да те надвикат е срам и никакви микрофони не са оправдание.

Защо се правите на интересни сега. Все едно да ти пусна клип от нашата публика и да се питам защо не са се чували от Лудогорец. :mrgreen: Стига с абсурдите вече. Поздрави на победителите и толкова.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 17 май 2012 14:29

tsonpen написа:
Arto написа:Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Може ли да публикуваш линк към видеото на целия мач.
Мерси

От p2p.bg го свалих.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 май 2012 14:45

Arto написа:Честит рожден ден.

Повярвай ми, 99% от агитката ни не удобри действията на единици, който решиха да чупат и хвърлят по терена. Даже и тарторите правиха забележки доста често. Какво се случи след 2-рия гол незнам... имаше лек спад в настроението, но в никакъв случай не може да се говори за "мълчание". Това, че микрофоните бяха от вашата страна, не би трябвало да ви дава криле, защото този фактор лесно се променя.

Честито за победата, ако кажа, че не е била заслужена ще излъжа. Не показахме играта от мачовете си с Левски, Литекс за купата и с вас за първенството. Слаб мач, всеки отбор има такива.

Радвам се, че съдията не беше главно действащо лице, това от което се опасявахме. Свири прилично, вярно допусна няколко грешки, но в никакъв случай не би могло да се говори за преднамереност.

Това имам да кажа, поне от това каквото видях на стадиона. Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Благодаря ти! Радвам се, че сега сте спъпили на земята и чесно казано очаквах по-остра реакция, защото коментарът ми беше малко заядлив. Радвам се, че и това не направи! Мерси също за поздравленията и успех до края на първенството! Надявам се занапред да бъдете малко по-умерени, защото така и евнтуалната победа след това е по-сладка. Всичко хубаво и приятно гледане на мача!

Радвам се и на коментарите на IvanGit - той беше от тези, който си изказаха обективно мнението, не ни подхвърляше нищо и сега след финала отново е тук за да ни поздрави.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 май 2012 15:16

varanaDrago написа:Ние се върнахме от Бургас , носим си и купа, КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ :mrgreen:

РЕЕД Е НА ЦСКА ШААА ЛЯЯ ЛЯЯЯ ЛЯ , ИДВА РЕД НАА ЦЕСЕКААА ШААААААА ЛЯЯ ЛЯ ЛЯ :!:

САМО ЛУДОГОРЕЦ :mrgreen:

Честито! Хубав отбор си имате, заслужихте си я!

Върни се в “Лудогорец”