Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур

Мнениеот kartago » 17 май 2012 12:32

blue avalanche написа:
kartago написа:Това за "кой кого надвикал", ако се гледа пред телевизора, разбира се, че е повече от смешно! Където са микрофоните там и "надвикват"! Абсолютно съм съгласен с един колега ( донякъде), че ТВ+ излъчиха мача повече от аматьорски! Малко камери, слаби оператори, толкова ли нямаше бивши футболисти от двата отбора, че се поканиха някакви си, включая един кукловод, не в кавички, а бивш президент на футболен клуб, който толкова е учавствал в далавери, че те е срам да го погледнеш, не да го слушаш! Утре ще разберем, ако наистина са натрошени седалките..........ами не им прави чест на някои от феновете на Локо Пд! В чужда къща е лесно! Иначе коментирахме и с локомотивци, абсолютно заслужен успех на "Лудогорец"! Сигурно и принудителните смени оказаха влияние, но за мен повече това беше треньорски страх или....не можа да убеди отбора си, че може да победи! След 30-а минута на терена имаше само един отбор! Този път никакво съдийство, никакви грешки, имаше малко футбол, но се игра!

Имаш нещо против "някакъв си" Ив.Тишански ли?Който коментира Бундеслигата по Евроспорт?
ПП.Коя "легенда" на Лудогорец би предложил за студиото?Че нещо ми се губят...

По-скоро имах впредвид Ишков, а Тишански много добре го знам кой е. Колкото до търсенето на легенди не е моя работа, иначе щях аз да съм в онова студио, но нали не си мислиш, че в Разград от вчера има футбол???

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 17 май 2012 12:37

Голяма работа. Гледаме напред!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 май 2012 12:57

Пфууу много е трудно да се говори след такава загуба.
Причините да загубим са много - да започнем от там, че ни сполетя лош късмет да се контузи най-добрия ни футболист
на терена - Даксон.След като Даксон излезна нямаше кой да задържи топката и да захранва на
падателите с извеждащи пасове.Тук говорим за липса на дълга резервна скамейка, каквато присъства при големите отбори!
Ние просто нямаме равностойни футболисти, което си даде своята лепта за жалост в най-важния ни мач за сезона.
За мен лично Кокалът загуби мача!Как ще допуснеш цяло второ полувреме отбора ти да се защитава и да не може да излезне
от неговата половина?!Мачът тръгна идално за нас, след като поведахме в самото начало на мача...веднага търсиш втори гол.
Нашите след 35-та мин. се прибраха отзад да търсят контра.Няма да се прибираш ве, как ще се прибираш - продължаваш да играеш по същия начин, както
си играеш и до гола.Това ни е другия основен проблем на нас - отбора НЕ може да вкарва решаващи голове!Във Враца го загубихме по същия начин мача - вкарахме един гол
, и кво играем след гола - НИЩО.Как не си взеха поуки от тоя мач нашите не знам, майна. В Ловеч беше същата работа - вкарахме един гол и айде отзад.Там, обаче ни споходи късмета, че
вкарахме късно гол и успяхме да устискаме.Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода и...се върнахме от Бургас с НИЩОТО!Друга основна причина да
загубим вчера са неадекватните смяни на Кокала - заменя Даксон с абсолютно неадекватния Витанов...е баси смяната.Няма да пусне Данчо пуска ми това недоразумение Витанов.
Неправилно ръководен мач от Кокала...това е моето мнение.С тая тактика да вкараме гол, след което да се върнем отзад и само да я ряпкаме напред станахме вече банални!
За мен футболистите не изиграха мача като мъжкари - от тях се искаше тоя мач да го изиграят на живот и смърт...за мен лично те не го изиграха така.
След 35-та минута нашите футболисти с нищо не показаха, че осъзнават шанса, който се отвори пред тях, и не показаха, че искат да спечелят купата.
След 35-та мин. тия от Лудогорец ни размазаха...направо ни смачкаха и с физика и с игра.Аз не видях футболистите, които почиваха във Враца да са по-свежи...по-скоро беше обратното!
Кокала вече ми ги пази, и кво стана като ги пази? Щото ако си беше излезнал с титулярите във Враца сега щяхме да сме 3-ти.А сега нито в тройката, нито купата.
Сметките на Кокала излезнаха без кръчмар този път тва е...ииии класата си е класа!Футбол се прави с много пари, а ние маймуните с трици сме тръгнали да ги ловим.
Киро и Гришата показаха, че ако искаш успехи трябва да инвестираш...със свободни агенти, като при нас - толкова.

Горе главите, момчета и тва е.Няма да забравя едни думи на Големия Едуард Ераносян, мисля че ги каза когато загубихме един мач с Левски.
След края на мача журналиста го попита:" Г-н Ераносян защо загубихте мача?" Може би повечето си спомнят тогава, как Ераносян му отговори: "Защото футболът е просто една игра - един път можеш да спечелиш,а друг път да загубиш".
Та така, Братя.
За жалост този път Господ не беше от Локо-то.

Честита купа на Лудогорец Разград!
Целта оправдава средствата!

Малко снимчици от мача...за повече нямах настроение:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 май 2012 13:03

blue avalanche написа:
kartago написа:Това за "кой кого надвикал", ако се гледа пред телевизора, разбира се, че е повече от смешно! Където са микрофоните там и "надвикват"! Абсолютно съм съгласен с един колега ( донякъде), че ТВ+ излъчиха мача повече от аматьорски! Малко камери, слаби оператори, толкова ли нямаше бивши футболисти от двата отбора, че се поканиха някакви си, включая един кукловод, не в кавички, а бивш президент на футболен клуб, който толкова е учавствал в далавери, че те е срам да го погледнеш, не да го слушаш! Утре ще разберем, ако наистина са натрошени седалките..........ами не им прави чест на някои от феновете на Локо Пд! В чужда къща е лесно! Иначе коментирахме и с локомотивци, абсолютно заслужен успех на "Лудогорец"! Сигурно и принудителните смени оказаха влияние, но за мен повече това беше треньорски страх или....не можа да убеди отбора си, че може да победи! След 30-а минута на терена имаше само един отбор! Този път никакво съдийство, никакви грешки, имаше малко футбол, но се игра!

Имаш нещо против "някакъв си" Ив.Тишански ли?Който коментира Бундеслигата по Евроспорт?

Много е важно да се съкрати името :lol: и да се използват кавички :lol: Нали така, "bl. avalanche" :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 17 май 2012 13:14

Еваларка за феновете на Локо...нямам думи просто. Единственото лошо беше,чупенето на седалките на края на мача :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 май 2012 13:28

Ванко_Ултраса написа:Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!

ЕЕееее Ванко , бях се притеснил :(
Радвам се , че се появи във форума , за момент си помислих , че ще направиш някаква беля :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 13:34

Пловдив1926 написа:Много ми е кеф телевизионните зрители като почнат да обясняват кой как се е чувал. Да бяхте дошли на стадиона да видите целия сектор как пее и скача пък тогава да говорите. Това представяне, на тоя стадион, с това пеене, с това хорео и с това пиро беше най-доброто нещо правено в България този сезон. Факт. Тоя сектор за мен спечели купата :idea:
Лудогорец ни победиха защото не играхме футбол след като Даксон се контузи. Това е. Да им е честита победата.

На влизане чух нашите фенове как викат (влязох през вашия сектор за да не заобикалям) После чух вашите как викат. Определено прехвалената ви публика не викаше по-силно. По-скоро ми се стори обратното - феновете на Лудогорец викахме по-силно.
Единствената добра дума за агитката ви мога да кажа за знамената по блокове при началото на мача. Наистина беше красиво и ние нямахме нищо подобно на това ниво.
Но след това много се възмутих от бомбичките, които хвърляхте на терена, от това, че чупихте седалки и палихте тревата. Заради вас мачът бе спрян за 5 минути и футболистите изведени. Играчи на няколко пъти подскачаха, когато до тях избухваха бомбички. Мачът на няколко пъти бе спиран. По едно време въобще не можеше да се играе срещата. ЗАЩО??? Имате доста да мислите по това и да работите, защото освен грозно е безсмислено, а и е във ваша вреда. Стигна се до там дикторът на стадиона да се обръща само към вашите фенове. Мачът можеше да бъде прекратен. Не е достойно да се влияе с подобни средства на играта - да се накъсва, футболистите да не могат да играят по целия терен от страх да не бъдат наранени. Много бих се радвал да получите заслужено наказание, не за друго, а за де не се повтарят подобни неща. Всички сме си платили билетите и сме пътували стотици километри не за да се провали финала. Футболистите не са се готвили за да участват в подобно безумие. Сами можете да се досетите, че подобно нещо не може да се случи в нито една европейска държава с развит футбол.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 17 май 2012 13:52

Лудогорец, малко футбол от големите европейски първенства гледаш.
Това е част от играта. Ако може да повлияеш на противника, да се притесни, той почва да бърка. А това е работа не само на тези на терена, а и на тези на трибуните. На който му се ходи на театър или на опера, стадионите не са място за това. Разликата в Локото я прави Даксон, това се видя при излизането му. Лазаров е вече на годинки и му тежи, това се видя накрая на мача, когато беше надбяган от защитник, нищо че имаше 2-3 метра преднина. Колкото за трибуните, разположението на микрофоните не ви оправдава. Вчера локомотивци бяхте изключително слаби. И не бързайте да ме обвинявате в пристрастия, просто си поразгледайте репортажите на мачовете последните години. При мач с такъв заряд, това ви беше едно от най-слабите представяния като пеене. Хоретото беше изпълнено на ниво(макар че не е като да не сме го виждали вече), само от предаването не можах да различа какво имаше на чаршафа в средата му. За това определено тъпаците от ТВ+ са за трепане. Както и не показаха транспаранта, който гласеше нещо за 24,99, една стотинка не ви достига. Ама така и не се видя хубаво, а и каква е идеята му всъщност?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 14:28

sorcererals написа:. Както и не показаха транспаранта, който гласеше нещо за 24,99, една стотинка не ви достига.

Може ли тълкувание на въпросния транспарант. Не го разбрах.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2012 14:31

acmilan написа:
blue avalanche написа:

Много е важно да се съкрати името :lol: и да се използват кавички :lol: Нали така, "bl. avalanche" :mrgreen:

Не!Важно е да се пише някакЪв(а не някаквИ) и да НЕ СЕ съкращава името Ишков! :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”