Пфууу много е трудно да се говори след такава загуба.
Причините да загубим са много - да започнем от там, че ни сполетя лош късмет да се контузи най-добрия ни футболист
на терена - Даксон.След като Даксон излезна нямаше кой да задържи топката и да захранва на
падателите с извеждащи пасове.Тук говорим за липса на дълга резервна скамейка, каквато присъства при големите отбори!
Ние просто нямаме равностойни футболисти, което си даде своята лепта за жалост в най-важния ни мач за сезона.
За мен лично Кокалът загуби мача!Как ще допуснеш цяло второ полувреме отбора ти да се защитава и да не може да излезне
от неговата половина?!Мачът тръгна идално за нас, след като поведахме в самото начало на мача...веднага търсиш втори гол.
Нашите след 35-та мин. се прибраха отзад да търсят контра.Няма да се прибираш ве, как ще се прибираш - продължаваш да играеш по същия начин, както
си играеш и до гола.Това ни е другия основен проблем на нас - отбора НЕ може да вкарва решаващи голове!Във Враца го загубихме по същия начин мача - вкарахме един гол
, и кво играем след гола - НИЩО.Как не си взеха поуки от тоя мач нашите не знам, майна. В Ловеч беше същата работа - вкарахме един гол и айде отзад.Там, обаче ни споходи късмета, че
вкарахме късно гол и успяхме да устискаме.Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода и...се върнахме от Бургас с НИЩОТО!Друга основна причина да
загубим вчера са неадекватните смяни на Кокала - заменя Даксон с абсолютно неадекватния Витанов...е баси смяната.Няма да пусне Данчо пуска ми това недоразумение Витанов.
Неправилно ръководен мач от Кокала...това е моето мнение.С тая тактика да вкараме гол, след което да се върнем отзад и само да я ряпкаме напред станахме вече банални!
За мен футболистите не изиграха мача като мъжкари - от тях се искаше тоя мач да го изиграят на живот и смърт...за мен лично те не го изиграха така.
След 35-та минута нашите футболисти с нищо не показаха, че осъзнават шанса, който се отвори пред тях, и не показаха, че искат да спечелят купата.
След 35-та мин. тия от Лудогорец ни размазаха...направо ни смачкаха и с физика и с игра.Аз не видях футболистите, които почиваха във Враца да са по-свежи...по-скоро беше обратното!
Кокала вече ми ги пази, и кво стана като ги пази? Щото ако си беше излезнал с титулярите във Враца сега щяхме да сме 3-ти.А сега нито в тройката, нито купата.
Сметките на Кокала излезнаха без кръчмар този път тва е...ииии класата си е класа!Футбол се прави с много пари, а ние маймуните с трици сме тръгнали да ги ловим.
Киро и Гришата показаха, че ако искаш успехи трябва да инвестираш...със свободни агенти, като при нас - толкова.
Горе главите, момчета и тва е.Няма да забравя едни думи на Големия Едуард Ераносян, мисля че ги каза когато загубихме един мач с Левски.
След края на мача журналиста го попита:" Г-н Ераносян защо загубихте мача?" Може би повечето си спомнят тогава, как Ераносян му отговори: "Защото футболът е просто една игра - един път можеш да спечелиш,а друг път да загубиш".
Та така, Братя.
За жалост този път Господ не беше от Локо-то.
Честита купа на Лудогорец Разград!
Целта оправдава средствата!
Малко снимчици от мача...за повече нямах настроение: