Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Мнениеот onegavon » 17 май 2012 09:32

От всички колективни спортове футбола е най - нелогичния при него в много случаи печели по- слабия отбор поради спецификата на неговите правила.Това лесно може да се провери като проследите коеф. в баскетбола ,волейбола и хокея.Така ,че само лаици/ каквито сте повечето / могат да се позовават на уж по- добрата игра на Лудогорец.Искрено съм учуден от масовото присъствие на подуенци в тази тема, особено на фона на изявлението на новия им идол Рамос: "Не ме интересува кой ще е шампион, щом няма да е Левски".
Взимайте ,пример от чужденците господа!Не си слагайте сещате се какво, където си ги мерят други!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 17 май 2012 09:32

POPCORN написа:
ShooterMan написа:Егати наглостта!!!Не стига,че Лудогорец ви ПОПИЛЯ на Армията,не стига,че точно съдиите ви спасиха задниците там като им отмениха чист редовен гол,не им дадаха 1000% дузпа,спряха им 2 100% голови атаки с "цесекарски" засади....ами и плямпате!!!Смачкаха ви на терена и доказаха,че са 100 пъти по-добрия отбор,цяла пролет биете слабаци и средняци,а срещу Черноморец и Левски,единствените съперници от топ 5 ядахте пердах.Я малко се усетете,че НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ за титлата изобщо :idea: .Успех на Лудогорец

абе незнам ама вас ви праснахме с 4 на 1 нали?по време на мача се видя кой е посредствен и кой не.незнам тия отборите от средата като Левски и Черно Море и тн откъде вадят такова самочувстиве,че тръгнали да ми коментират играта на ЦСКА.Я се вижте къде се намирате и после говорете кой слаб и кой добър.При полужение,че си на 5 и 8 място е повече от смешно да коментираш играта на първият в момента!ЦСКА били смешни, а какви са тогава Левски и Черно Море щом ЦСКА са смешни?Не ,че се засягам от мненията ви и това,че плуете по ЦСКА , защото ми е точно през оная работа какво мислите вие, но сами се излагате!Били сме нагли, защото съдията веднъж ощетил Лудогорец...е нас от 3 кръга ни ощетяват и кво?Пак ли съм нагал?Един мач ги ощетили Лудогорец ..горките те, да ги съжали човек!Цял сезон режат ли ги режат!Още повече един шампионат не е от 15 кръга.Това,че не сме били Левски, миньор и тн няма никакво значение.Първият полусезон бяхме най-добрият отбор и имахме най-добрите играчи!Тогава бихме всички от преките конкуренти като направихме само един равен с Лудогорец!ДА съдията сбърка, но пък техният равен е балгодарение на нас, а не на съдията.Точно заради наши грешки те направиха равен.А ако почнем за съдии няма да ни стигне времето..Я си припомнете само първият кръг Лудогорец - Локо Пд за какво става на въпрос..Тогава от Лудогорец не се оплакваха нали?

Хайде да изгледаш първите 5 (ПЕТ) кръга на цска есенния полусезон, да си припомниш как в 5 (ПЕТ) поредни мача на Коце Стоянов съдиите му разрешават да играе с ръце в наказателното поле и после пак да кажеш как цска ги режели съдиите всеки мач! Да не говорим за мачовете с Левски и Лудогорец! Допинга също може да се спомене! И при всички тези факти - да ми говориш как сте рязани от съдии и БФС е супер нагло и смешно!

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 май 2012 09:47

mad forest написа:
RAYAN написа:Домусчиев е прав. ЦСКА към момента са най смешният отбор от първата десятка. Бих казал още - най слабият. Сега хич и да не ми излизат с намеците, че били първи. Първи са защото, всичко на всичко имат едва 2-3 честни мача, другото бяха чутовни уговорки, чрез които не само букмейкърите, но и хората от легналите им отбори останаха доволни. Ако мачът в Разград се играе, Лодогорец ще ги разчекне.

Последния кръг ще има унижение в Разград! Нещо от порядъка на 5 -1 или 6 - 1, като ЦСКА ще поведе в 15-тата минута при първата и последната си атака в мача!

Е бреееееееее! Спомням си едно отборче, дето преди Видовден ни размазваше със същия резултат. И точно вие да говорите за уговорки, когато един отбор от А група ви излиза с юношите, че да не ви вземе още точки. Само заради тоя факт трябва да не споменават думите "уговорен мач" ;)

П.С. Хубави кючеци въртяха ваш'те фенове на Лазур снощи. Тва част от хореографията ли е, или просто си ви идва отвътре?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 май 2012 09:53

Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 17 май 2012 10:00

bezpanika написа:Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!

Не говори от името на другите ! Не можеш ли да си представиш, че има хора, които предпочитат да не играе/излага/ любимият им отбор в ЛЕ пред алтернативата червените - шампиони ? ;)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 май 2012 10:01

Red Warrior написа:Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази задоволството си от спечелването на Купата на България, а освен това изрази увереност, че тимът ще може да спечели и титлата, ако играе своята игра срещу ЦСКА.

„Очаквах (да победим), защото след мача с Черноморец бях започнал да виждам, че излизаме от проблемите, контузиите и играта започва да ни се връща“, сподели Домусчиев.

На въпрос, дали е бил притеснен за развоя на мача, босът коментира: „Не, особено след като ни вкараха гола играта ни беше доста по-спокойна. Виждаше се нашата класа, бях убеден, че ще вкараме гол, а след това ще стигнем до победа.“

„Надявам се (да спечелим титлата б.р.), ако играем нашата игра ЦСКА просто няма да има шанс.“

"Гонг"

Нещо много сигурен го раздава Домусчиев. ЦСКА е най-голямата марка в българският футбол! Според мен тази самоувереност ще му изиграе лоша шега.

Ми нормално е да е самоуверен след като знае точните резултати на мачовете, и знае, че неговият отбор ще направи дубъл! Още ли не сте осъзнали, че всичко е един голям цирк и ние шансове да станем шампиони нямаме?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 май 2012 10:02

А ако Левски не играе в евротурнирите , нова селекция почти сигурно няма да има , защото се видя , че в тройката може да се влезе и с Грънчов , Костов , Карачанаков , Дюлгеров. ФУТБОЛИСТИ трябват за ЕКТ. В нашето първенство не са толкова нужни.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 май 2012 10:03

Айдеееее ЦСКА победааааааааааа Черноморец е с вас ! Айдеееееееееееееееее

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 май 2012 10:07

аби написа:
bezpanika написа:Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!

Не говори от името на другите ! Не можеш ли да си представиш, че има хора, които предпочитат да не играе/излага/ любимият им отбор в ЛЕ пред алтернативата червените - шампиони ? ;)

Вие сте неспасяем случай! В ЕКТ се вижда кой колко струва.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 май 2012 10:09

Ivo-Chernomoretz написа:Айдеееее ЦСКА победааааааааааа Черноморец е с вас ! Айдеееееееееееееееее

Айде не се срамувайте , добавете "Левски е с вас!"

Върни се в “Лудогорец”