MORSKI написа:bultras4e написа:Thsmith написа:Към момента е прав... но има още 1/2 година. Златната топка се дава за календарна година.
А не трябва да се забравя, че гнома вече взе две незаслужени златни топки... та кой знае какво ни очаква.

Пич,винаги са ми забавни твоите мнения,продължавай в същия дух...
И с кое не е прав? Или така ви се иска на вас... Дузпомеси

Миналата година Рони взе "Пичичи" и една купа на краля. А Меси Примера, ШЛ+голмайстор на ШЛ, две супер купи и Световната клубна титла (вкара голове във всички турнири), т.е. Пичичи+КНК vs. 5 купи и голмайстор на ШЛ. Тази година Рони има шанс за (максумум) Примера и Суперкупата на Испания срещу Пичичи и евентуално голмайстор на ШЛ (по-малко, но възможно, КнК и Супер купата на Испания)+ подобрен 40 годишен рекорд за най-много голове в Европа. Ако човек може да смята мисля, излиза:
2011г.
Роналдо (54 мача - 53гола) - резултати:Пичичи, КнК
2011
Меси ( 55 мача - 53 гола) - резултати: голмайстор ШЛ, Титили -ШЛ, Примера, Суперкупи на Европа и Испания, СКП
Номер в класацията на Франс футбол:
1. Меси
2. Роналдо
2012 - досега
Роналдо (55 мача - 60 гола ) - резултати: титла в Примера
2012 - досега
Меси ( 59 мача - 72 гола) - резултати : Пичичи, голмайстор на Европа за всички времена в един сезон, голмайстор на ШЛ (евентуално).
Претеглено не мисля, че точно Роналдо
ДО МОМЕНТА има някаква преднина в избора за футболист на годината. А що се отняся до коментара ти за незаслужените 2 приза, всичко говори против теб . Да може би за 2010г. трябваше да е Шави или Снайдер - до някъде, но да кажеш че и двете са незаслужени е малко преувеличено. Поздрави.