Gil-galad написа:Ех Джони....цял сезон чаках и трябваше да уволнят Далглиш, за да напишеш първия си обоснован коментар против него и за ситуацията в клуба, който не съдържа нападки, обидни и грозни думи....не знам защо трябваше да чакаш досега...всичките тези спорове и псувни и караници можеха да бъдат избегнати ако беше писал така през цялото време...ние разбрахме още в началото какво ти е мнението...но начина по който го изразяваше ни пречеше да водим нормален спор...но това е минало заминало....според мен въпреки проваления последен сезон, Далглиш си остава(поне за момента) най-голямата легенда на този клуб, или поне редом до Шенкли, Пейсли и Лидъл, и заслужава уважение....не е нормално един лош сезон да омаловажава всичко което е постигнал за клуба...
За пореден път се убеждавам че тука всички пишат и малко четат....не знам дали умишлено или нарочно, но аз още в началото на темата изложих мнението си, което явно всички са пропуснали да видят, а в последствие прочетох същите неща, които и аз бях написал да се обсъждат тук...но това е друг въпрос![]()
Ясно е, че по един или друг начин всички ни е грижа за клуба и милеем за него....но все пак се убедих и че има такива който не са със всичкия и да "спориш" с тях (в кавички щото спор е доста силна дума) е все едно да пикаеш срещу вятъра...но тези хора не мисля да ги обсъждам...
Та аз нямам какво да добавя, тъй като всичко си го казах в началото....който се заинтересува може и да го прочете...ако ли не, така или иначе не се очертава скоро да спрем да говорим по тая тема, така че пак ще имате възможност да го прочетете
+11111111111