Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Кени Далглиш - уволнен

Мнениеот Liverpool_EC » 17 май 2012 00:32

Gil-galad написа:Ех Джони....цял сезон чаках и трябваше да уволнят Далглиш, за да напишеш първия си обоснован коментар против него и за ситуацията в клуба, който не съдържа нападки, обидни и грозни думи....не знам защо трябваше да чакаш досега...всичките тези спорове и псувни и караници можеха да бъдат избегнати ако беше писал така през цялото време...ние разбрахме още в началото какво ти е мнението...но начина по който го изразяваше ни пречеше да водим нормален спор...но това е минало заминало....според мен въпреки проваления последен сезон, Далглиш си остава(поне за момента) най-голямата легенда на този клуб, или поне редом до Шенкли, Пейсли и Лидъл, и заслужава уважение....не е нормално един лош сезон да омаловажава всичко което е постигнал за клуба...

За пореден път се убеждавам че тука всички пишат и малко четат....не знам дали умишлено или нарочно, но аз още в началото на темата изложих мнението си, което явно всички са пропуснали да видят, а в последствие прочетох същите неща, които и аз бях написал да се обсъждат тук...но това е друг въпрос :)

Ясно е, че по един или друг начин всички ни е грижа за клуба и милеем за него....но все пак се убедих и че има такива който не са със всичкия и да "спориш" с тях (в кавички щото спор е доста силна дума) е все едно да пикаеш срещу вятъра...но тези хора не мисля да ги обсъждам...

Та аз нямам какво да добавя, тъй като всичко си го казах в началото....който се заинтересува може и да го прочете...ако ли не, така или иначе не се очертава скоро да спрем да говорим по тая тема, така че пак ще имате възможност да го прочетете :)

+11111111111

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 май 2012 00:32

разбира се,че мнението на човека ми направи впечатление...иначе за какво ще го поствам тук? мнение,което почти се препокрива със моето,което пък е известно на всички....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 май 2012 00:34

blue avalanche написа:Няма нищо по-смешно(жалко) от това К.Далглиш да бъде наричан "Крал"...

просто се скрий някъде и не излизай никога повече...моля те....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2012 00:49

blue avalanche написа:Няма нищо по-смешно(жалко) от това К.Далглиш да бъде наричан "Крал"...

Най-големия футболист обличал свещената фланелка, човек дал приноса си в 30! от 59те ни трофея и всичко това се омаловажава от 1 слаб сезон така ли? Съжалявам, че ще го кажа тук пред всички и с риска да си изям бана - Моля те иди си го начукай някъде защото си неописуемо нетърпим.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 17 май 2012 01:16

Rofles написа:
fearless for lfc написа:
Avrameca написа:http://www.liverpoolbg.com/%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D1%85%D1%8E%D1%82%D1%8A%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BF%D1%83%D0%BB/
много точно изказване.Не съм сигурен обаче дали ще искаме да сме само в топ4 и да не печелим нищо ....
А сега нали разбирате , че на новият мениджър ще му трябват пари за негова си селекция.Ще имаме нов стил на игра , отново ще трябва време за да се напаснат играчите и да свикнат с отбора , обстановката и с поставените цели (а те отново са купа , и топ4 най-малко) Много съм песимистичен към тази промяна.

Евтин тренер ще ни закопае. Скъп ще трабва пари, които май собствениците не искат да дават. АВБ ще трабвало време. Точно затова промяната няма да иде на добро. Да не говорим, че след някой друг ден Суарес ще вземе да си стегне куфарите.
Няма алтернатива, а и собствениците май нищо не научиха тази година от играта.
Нищо дано дойде накой който да ни докара това пусто 4-то място та да има мира, че май всички само парите ги вълнуват.
Изображение

Айде да не ти давам статистиката от началото на ВЛ лига смешник ? Вие с тая мики-маус къп се радвате. Май още ви боли от миналата год ? 19>18

На статистиките сте първи. Напълно съм съгласен 19>18 и 5>3.
Много поздрави от Кун Агуеро (говори се че бил превърженик на Ливърпул като дете) - така че каквото повикало такова се обадило.
Целта на снимката няма цел да обижда членската маса на Юнайтед, а отразява статистически сезон 2011/12. Това пряко има отношение към темата.
Когато започна да пиша във вашия форум, тогава ми давай епитети.
Ако имаш път към Манчестър облечи си синьо, че червеното се използвало само за покривки ;) .
Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 17 май 2012 01:27

Dzheff, като чета коментарите ти имам чувството, че обмисляш дали да не си прережеш вените. Все едно е умрял някой, така опяваш. Ливърпул го е имало преди Далглиш, ще го има и много след него. Много правилно Джони ти обърна внимание, че звучиш като фен на Кени Далглиш, а не като фен на Ливърпул. Не разбирам след този ужасен сезон как може да твърдиш, че бъдещето било свързано с него. Провалена селекция, лош подход към играчите, скандално некадърно водене на мачовете, недостойно поведение в медиите, липса на каквито и да било идеи. Какво позитивно видя, не разбирам. Преди време споделих мнението си, че ако съм на мястото на американците, след това прахосничество миналото лято, няма да дам на Кени пари цигари да ми купи. Оказа се, че и те така мислят. Не може някой да ти погребе над 100 млн.паунда и ти да му кажеш "Браво, продължавай така!" и да му дадеш още пари да опропасти. Хората са милиардери, защото знаят стойността на парите и ги уважават.
Поклон пред постиженията на Кени Далглиш, но в момента той не може да помогне, а само вредеше. Сринахме се до нивото на Фулъм, вместо да вървим напред. Най-жалкото е, че сам не намери достойнство и смелост да признае провала си и да се оттегли, та се наложи да бъде изхвърлен като неудачник. Търсеше вина и оправдание къде ли не, само не и в себе си. Наистина жалко, такова поведение не приляга на една легенда.

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 май 2012 01:39

realist написа:Dzheff, като чета коментарите ти имам чувството, че обмисляш дали да не си прережеш вените. Все едно е умрял някой, така опяваш. Ливърпул го е имало преди Далглиш, ще го има и много след него. Много правилно Джони ти обърна внимание, че звучиш като фен на Кени Далглиш, а не като фен на Ливърпул. Не разбирам след този ужасен сезон как може да твърдиш, че бъдещето било свързано с него. Провалена селекция, лош подход към играчите, скандално некадърно водене на мачовете, недостойно поведение в медиите, липса на каквито и да било идеи. Какво позитивно видя, не разбирам. Преди време споделих мнението си, че ако съм на мястото на американците, след това прахосничество миналото лято, няма да дам на Кени пари цигари да ми купи. Оказа се, че и те така мислят. Не може някой да ти погребе над 100 млн.паунда и ти да му кажеш "Браво, продължавай така!" и да му дадеш още пари да опропасти. Хората са милиардери, защото знаят стойността на парите и ги уважават.
Поклон пред постиженията на Кени Далглиш, но в момента той не може да помогне, а само вредеше. Сринахме се до нивото на Фулъм, вместо да вървим напред. Най-жалкото е, че сам не намери достойнство и смелост да признае провала си и да се оттегли, та се наложи да бъде изхвърлен като неудачник. Търсеше вина и оправдание къде ли не, само не и в себе си. Наистина жалко, такова поведение не приляга на една легенда.

браво пич,напълни ми душата!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 17 май 2012 06:21

http://www.youtube.com/watch?v=7txac1mp ... _embedded#!
Виж клипчето и ако случайно разбираш английски ще се сетиш за какво става въпрос.Нещастник :evil:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 май 2012 08:20

Има, има. Като например това да си фен едновременно на Челси и Ливърпул.
Кофти новина иначе и за мен лично неочаквана, но щом така са преценили шефовете дано е за доброто на Ливърпул. Фаворити са ми Моу и Клоп, които са почти невъзможни варианти, а ако върнем Рафата сме големи балъци, макар че го уважавам за постигнатото преди.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 17 май 2012 08:39

Има и още по-смешно:

Americans to know what is the best for an English Football Club... :?:

Сега нямат идея кой да сложат и май работата върви към дебелака. Той хубаво си стоеше безработен, ама вече е един от фаворитите, другия е АВБ (с репутацията от Челси) и май Алан Пардю от Нюкясъл (съвсем като ситуацията с Рой - мениджър на годината с мижав клуб и след това в Ливърпул).

Смешното сега започва :) . ЦЯЛОТО ЛЯТО ЩЕ Е ЗАБАВНО :!:

Върни се в “Ливърпул”