КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT
Честито на печелившите!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
Моралът липсваше точно в Локомотив. Цяла седмица реваха като пу*ки профилактично, за да притиснат съдията да ги подпира (че иначе щеше да е "ние си знаехме") и какъв беше резултата - спестен червен картон на Родригез за очеваден удар без топка ПОД НОСА НА СТРАНИЧНИЯ СЪДИЯ.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
Моралът липсваше точно в Локомотив. Цяла седмица реваха като пу*ки профилактично, за да притиснат съдията да ги подпира (че иначе щеше да е "ние си знаехме") и какъв беше резултата - спестен червен картон на Родригез за очеваден удар без топка ПОД НОСА НА СТРАНИЧНИЯ СЪДИЯ.
Друго имам предвид. Въобще не коментирам мача,не съм го гледал целия.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- Обичам Левски
- Контакти:
Родригез трябваше да получи червен картон.Асистента как се направи,че не е видял
subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
И на мен ми е чудна любовта ви към Локомотив, ама кво да правиш.
Интересно ми е сега от Локомотив как ще коментират съдията, след като ореваха света, а се видя, че си ги подпря.Та даже щяха и да бойкотират

Последна промяна от Muscarin на 16 май 2012 21:27, променено общо 2 пъти.
- Обичам Левски
- Контакти:
RedeviL написа:subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
Супер жалки са подуенци с поздравите си към Лудогорец!!!То бива такова лицемерие ама чак толкова..
Защо трябваше да бъда за Локомотив ?
Честито на Лудогорец,тази година радвахте Провинцията.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Обичам Левски написа:Защо трябваше да бъда за Локомотив ?
Защото имат история, защото имат ИСТИНСКИ фенове и защото хора като теб са против нас и стискат палци за отбор който го знаем от 1 година...
Обичам Левски написа:RedeviL написа:subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
Супер жалки са подуенци с поздравите си към Лудогорец!!!То бива такова лицемерие ама чак толкова..
Най-малкото щот не фащат съдии.

[center]
[/center]

Обичам Левски написа:RedeviL написа:subzero написа:Чудна ми е любовта на сините фенове към отбора на Лудогорец. Дали щеше да е така,ако спорихте вие за титлата?? Я се осъзнайте!!! ОК,спечелиха си купата,честито. Но освен футболни качества,в тази игра има морал и феърплей. Това липсва на Лудогорец. И както е тръгнало ще си имаме Литекс 2. И вие ще ревете догодина...
Не става въпрос за това да бъдеш за Локомотив!Виж какво ви пита колегата над мен и ще разбереш какво имам предвид..