Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кени Далглиш - уволнен
Голяма глупост направиха простите янки, още малко и ще надминат предните си сънародници.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
haha написа:d-o-d-o написа:На отбор като Ливърпул му е нужен мениджър от ранга на Хидинг,Липи,Капело,Венгер,Реднап.
Реднап може само да лъска чепиците на останалите изборени
Може и да си прав, даже като се замисля си прав,но си мечтая за голямо име,все пак Ливърпул си остава най-големият отбор от острова.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
- blue avalanche
- Контакти:
Алелуя!!!
Въпросът е:
"Защо,изобщо,беше назначен?"
Въпросът е:
blue avalanche написа:Алелуя!!!
Въпросът е:
а моят въпрос е :Защо си се родил толкова тъп?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
shotgun blues написа:Вияш Бояш ?
Недай Боже...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Jordan Henderson
- Контакти:
ЕЕЕЕ РАЗГЕЛЕ!!
Най накрая ни чуха тея хамериканци. Сега ако вземат Капело грешка няма да имат. АВБ също е вариант. Рафата съм го отписал,Моуриньо също въпреки че са страхотни треньори.
Дано скоро разберем новият мениджър. Аз лично ще съм доволен и на такъв с малко мозък как да провежда мачове,защото в последните 2 години такъв нямаме
Най накрая ни чуха тея хамериканци. Сега ако вземат Капело грешка няма да имат. АВБ също е вариант. Рафата съм го отписал,Моуриньо също въпреки че са страхотни треньори.
Дано скоро разберем новият мениджър. Аз лично ще съм доволен и на такъв с малко мозък как да провежда мачове,защото в последните 2 години такъв нямаме
- chelseaboy
- Контакти:
Дайте им Боаш, та да ги довърши 
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
d-o-d-o написа:haha написа:d-o-d-o написа:На отбор като Ливърпул му е нужен мениджър от ранга на Хидинг,Липи,Капело,Венгер,Реднап.
Реднап може само да лъска чепиците на останалите изборени
Може и да си прав, даже като се замисля си прав,но си мечтая за голямо име,все пак Ливърпул си остава най-големият отбор от острова.
Големи имена?Едва ли биха дошли в Ливърпул при това положение или поне за тези които аз си мисля за какво ни е Капело?Реднап не би предпочел Ливърпул,Мартинес ще е голяма грешка всички знаем защо а до евентуално връщане на Бенитес съм раздвоен мисля,че трябва да е нещо наистина голяма и непознато за нас феновете на Ливърпул.Попринцип не съм фен на Английските треньори и за това ще посоча съвсем различни имена може би ще прозвучат и странни на някого,но харесвам тези треньори.Марсело Биелса,Гуус Хидинк,Кройф,Хицфелд или Пол Ламбърт.
wolf написа:Първо Далглиш не е уволнен, а е напуснал. Второ Бенитез е последния човек който ни трябва, трето - вие бъзикате ли се с О'Нийл, на този клуб му трябва наистина голямо име с масивен авторитет. Ще вземаме мениджърите на едвам спасили се отбори, браво бе - страшна логика, и вие самите не знаете какво искате.
Ако можеш да четеш...уволнен....http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... o-the-king
- becks32milan
- Контакти:
Крайно време беше. 120 милиона, за да биеш Кардиф на дузпи.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]