Финалът в Мюнхен – битка на „живот и смърт“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Финалът в Мюнхен – битка на „живот и смърт“

Мнениеот Robbery » 16 май 2012 16:14

THE G.A.M.E написа:Нормално е Гари да го каже.
След като е ял толко бой от немците ...
Ама да се твърди, че немски тим ще спечели, просто щото е немски, нито е вярно, нито - логично. ;)

Аз изобщо не съм твърдял, че немците ще спечелят, защото са немци. Макар че ако се стигне до дузпи, на база на срещите на национално ниво между двата отбора, тогава Гари има право.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 май 2012 16:18

Марми, нЕма как, Новиот Световен Ред е решил - Байерн ще стане шампион. И да искаш, и да не искаш така ще стане ! :mrgreen:
Колкото до нещата, които си написал за немските футболисти се чудя дали въобще гледаш футбол. Бундеслигата може да не я гледаш, но поне Реал - Байерн и световното 2010 си гледал(надявам се), тъй че да кажеш на Нойер неизвестен, на Робен западнала звезда и на Гомес гръмоотвод не говори много добре за футболните ти познания.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
London1905
Контакти:

Мнениеот London1905 » 16 май 2012 17:45

Да твърдиш, че единия или другия ще победи със сигурност в този мач си е чиста лудост според мене. Колкото са по-слаби Байерн (което далече не е така в момента) толкова са по-опасни. Силно се надявам да се помислят за фаворити и тогава жална им майка. Не мисля, че липсата на наказаните ще окаже влияние. По-скоро домакинството на Байерн накланя везната с една идея в тяхна полза.
Keep The Blue Flag Flying High

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 16 май 2012 17:45

THE G.A.M.E написа:
nemak_3333 написа:Да припомням ли пак какво е футборът - два отбора от 11 човека и накрая печели Германия !

Сериозно ли ?
А бразилците знаят ли го това ? ... :lol: :roll:

:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 май 2012 19:08

Neron написа:Някои много си повярваха и ако спечелят ще е плод на огромен късмет.Ако Челси спечели ще е сигурно отбора победил с най-много късмет.

:shock:

Кое наричаш късмет ?! :roll:
В групата си се класирахме първи. После обърнахме Наполи от 1:3 до 4:1 в реванша ! Това с късмет ли става или с класа и характер ?!
Бенфика ги отстранихме без да си даваме много зор с две победи на техен и наш терен. Помните ли какво направи същата Бенфика с Арсенал ?! :?
Да, срещу Барса имахме късмет, НО ... отстранихме най-силния клубен отбор в света - Барселона без загубен мач и то при положение, че на реванша на "Камп Ноу" играхме цяло полувреме и половина с човек по-малко !!!
Пич, това само с късмет не става ! ;)
Признавам - Челси не играе красив футбол като предишни години, но за сметка на това играе ефективен и печеливш футбол с много тактическа дисциплина, а това е най-важното в турнирните мачове.

PS: Припомням ви, че не Челси, а Байерн се класира след рулетката на дузпите ... Така че хайде да не си говорим за късмет ! ;)
Не съм казал, че Байерн са слаби. Наистина не ги следя ! Да кажем обаче, че не са мой тип футболисти, за да не ги обиждам ... ;)

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 май 2012 19:58

marmi52 написа:
Neron написа:Някои много си повярваха и ако спечелят ще е плод на огромен късмет.Ако Челси спечели ще е сигурно отбора победил с най-много късмет.

:shock:

Кое наричаш късмет ?! :roll:
В групата си се класирахме първи. После обърнахме Наполи от 1:3 до 4:1 в реванша ! Това с късмет ли става или с класа и характер ?!
Бенфика ги отстранихме без да си даваме много зор с две победи на техен и наш терен. Помните ли какво направи същата Бенфика с Арсенал ?! :?
Да, срещу Барса имахме късмет, НО ... отстранихме най-силния клубен отбор в света - Барселона без загубен мач и то при положение, че на реванша на "Камп Ноу" играхме цяло полувреме и половина с човек по-малко !!!
Пич, това само с късмет не става ! ;)
Признавам - Челси не играе красив футбол като предишни години, но за сметка на това играе ефективен и печеливш футбол с много тактическа дисциплина, а това е най-важното в турнирните мачове.

PS: Припомням ви, че не Челси, а Байерн се класира след рулетката на дузпите ... Така че хайде да не си говорим за късмет ! ;)
Не съм казал, че Байерн са слаби. Наистина не ги следя ! Да кажем обаче, че не са мой тип футболисти, за да не ги обиждам ... ;)

Ти от кой отбор си? Ние не беше ли Славия?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 16 май 2012 20:18

Macbeth написа:Когато се казваш Байерн Мюнхен и си един от футболните колоси на старият континент и когато играеш на своя стадион финала в Шампионската Лига е просто няма как да не го спечелиш!

Когато се казваш Барселона, считан си за най-силният отбор в Европа, според някои, за всички времена и когато играеш на своя стадион решаващ полуфинал в Шампионската лига е просто няма как да не го спечелиш! Още повече пък срещу отбор от 10 души, които няма централни защитници.
Желязна логика, нали?

Macbeth написа: Челси не е дорасъл още за тази титла... – Лига Европа ги очаква, а няма съмнение те ще са основният фаворит в турнира, е не е като да вдигнеш купата на Европейските шампиони, но все пак от някъде трябва да се започне.

Челси е печелил два пъти купата от втория по-сила турнир, доста отдавна е започнал пътя си към трофея от ШЛ, именно затова ги закупи Абрамович! ;)
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 май 2012 20:43

MCMXIII написа:Ти от кой отбор си? Ние не беше ли Славия?

8-)

СЛАВИЯ ми е любим отбор в България. Челси в Англия. ;)
Живял съм няколко години в Лондон и не виждам нищо странно. Любовта ми към лондонския клуб обаче не датира от появата на Роман Абрамович, а някъде далеч през 80-те години на миналия век ... Макар че не упреквам и тези, които са станали фенове на Челси, откакто ги взе руския олигарх от еврейски произход.
По темата - не смятам, че това е "битка на живот и смърт". Много важен мач и за двата отбора - да. Футболът обаче е само една игра ! Днес шампион може да станете вие, утре ние ... И така ... :)

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 май 2012 21:19

marmi52 написа:
MCMXIII написа:Ти от кой отбор си? Ние не беше ли Славия?

8-)

СЛАВИЯ ми е любим отбор в България. Челси в Англия. ;)
Живял съм няколко години в Лондон и не виждам нищо странно. Любовта ми към лондонския клуб обаче не датира от появата на Роман Абрамович, а някъде далеч през 80-те години на миналия век ... Макар че не упреквам и тези, които са станали фенове на Челси, откакто ги взе руския олигарх от еврейски произход.
По темата - не смятам, че това е "битка на живот и смърт". Много важен мач и за двата отбора - да. Футболът обаче е само една игра ! Днес шампион може да станете вие, утре ние ... И така ... :)

Ние Славия няма да станем ;)
Дано Байерн вземат това което заслужават. Финалът е непредсказуем :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”