Финалът в Мюнхен – битка на „живот и смърт“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nemak_3333
Контакти:

Re: Финалът в Мюнхен – битка на „живот и смърт“

Мнениеот nemak_3333 » 16 май 2012 14:33

Да припомням ли пак какво е футборът - два отбора от 11 човека и накрая печели Германия !

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 16 май 2012 14:42

marmi52 написа:8-)

Всъщност си признавам, че от доста време не следя немското първенство. Безинтересно ми е !
Не гледам мачове на Байерн. Даже в един момент, когато събраха в един отбор Рибери и Робен си помислих, че съвсем са го закъсали ... :lol:
Все пак Робен им го продадохме ние като застаряваща и неперспективна звезда.
Незнам как обаче Байерн Мюнхен отново е на върха .. или почти на върха. ;)
Вероятно заради името и старата слава ... Да, има такива отбори, които просто вървят по инерцията набрана от миналото. В Англия такъв е Манчестър Юн. Незнам как някой фенове на баварците са готови да се закълнат, че любимия им отбор ще спечели ШЛ ?! :roll: Дори са убедени, че ще бият с разлика на финала ... :shock:
Не подценявам баварския колос. Немците никога не трябва да бъдат подценявани ! Както вече неведнъж писах обаче, днешният Байерн няма нищо общо с онзи от миналото, който мачкаше навсякъде из Европа !
Гомес е един гръмоотвод, далеч от класата на един Едисон Кавани например. За сравнение с Дрогба и дума не може да става ! :mrgreen:
Прехваленият Швайнщайгер, всъщност си остана през годините един футболист за местна (немска) консумация. За дуото Рибери и Робен вече си казах мнението ... :lol:
Вратарчето им го познавам от скандала миналата година, когато един фен на Шалке му удари шамар преди да напусне клуба по посока Мюнхен ...
Другите просто не съм и чувал ... :mrgreen:
Ако не бяха важните ни наказани футболисти и домакинството на Байерн нямаше да имам никакви съмнения в победата на Челси !
Просто, защото това поколение на Челси отдавна е узряло да вдигне купата на ШЛ ! Досега го спираха съдии и лош късмет в предишни години ...
На 19.05. вечерта обаче не вярвам, че някой ще успее да го спре ! ;)

PS: Нека не се обиждат истинските феновете на Байерн. Написах горното просто като отговор на многото язвителни коментари и подмятания по адрес на любимия ми Челси. ;)
Авторе, няма нищо страшно и нищо фатално, че Челси догодина може да играе в ЛЕ. Случвало се е на далеч по-именити отбори.
Дали Тери ще липсва на отбора или е по-добре така, предстои да видим в събота вечер. Лично аз имам мааалко по-различно мнение по този въпрос от останалите. Според мен Тери просто няма психика за големи мачове. В събота мачът ще е точно такъв !

Много добре почваш поста си, че от дълго време не следиш Бундеслигата. За Робен това което си го написал е пълна глупост. Реал Мадрид го взеха от Челси, след което Байерн го купи, резултатите са налице. Да имаш в състава си Франк Рибери и да си помислиш, че хората са го закъсали яко, това означава, че изобщо не се интересуваш от футбол. За "прехвалената звезда" Швайнщайгер идва европейско, гледай дойчовците какво правят когато той е на терена и тогава може пак да си говорим (спомни и си световното, ако си гледал тяхни мачове и тогава говори). Вратарчето което му удариха шамар, още след онзи епичен мач на Шалке и Порто , когато спаси 3 дузпи футболна Европа разбра за него. Не случайно е смятан и участва редовно в класациите за най добър на своя пост. За другите щом не си чувал, понеже има наказани футболисти ще играе голмайстора на световното първенство Томас Мюлер (в последно време е резерва в тоя закъсал отбор) погледай малко и неговата игра, а и м/у беше избран и за най добър млад играч на миналото светоно. Чета от доста време тоя форум и бях останал с впечетление, че не си някаква лапетия, която си убива времето тука, но сега се изказа много неподготвен.
Фалшива коса, фалшив футбол!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 16 май 2012 15:03

Всъщност си признавам, че от доста време не следя немското първенство. Безинтересно ми е !
Не гледам мачове на Байерн. Даже в един момент, когато събраха в един отбор Рибери и Робен си помислих, че съвсем са го закъсали ... :lol:
Вероятно заради името и старата слава ... Да, има такива отбори, които просто вървят по инерцията набрана от миналото. В Англия такъв е Манчестър Юн. Незнам как някой фенове на баварците са готови да се закълнат, че любимия им отбор ще спечели ШЛ ?! :roll: Дори са убедени, че ще бият с разлика на финала ... :shock:
Не подценявам баварския колос. Немците никога не трябва да бъдат подценявани ! Както вече неведнъж писах обаче, днешният Байерн няма нищо общо с онзи от миналото, който мачкаше навсякъде из Европа !
Гомес е един гръмоотвод, далеч от класата на един Едисон Кавани например. За сравнение с Дрогба и дума не може да става ! :mrgreen:
Прехваленият Швайнщайгер, всъщност си остана през годините един футболист за местна (немска) консумация. За дуото Рибери и Робен вече си казах мнението ... :lol:
Вратарчето им го познавам от скандала миналата година, когато един фен на Шалке му удари шамар преди да напусне клуба по посока Мюнхен ...
Ако не бяха важните ни наказани футболисти и домакинството на Байерн нямаше да имам никакви съмнения в победата на Челси !
Просто, защото това поколение на Челси отдавна е узряло да вдигне купата на ШЛ ! Досега го спираха съдии и лош късмет в предишни години ...

PS: Нека не се обиждат истинските феновете на Байерн. Написах горното просто като отговор на многото язвителни коментари и подмятания по адрес на любимия ми Челси. ;)
Авторе, няма нищо страшно и нищо фатално, че Челси догодина може да играе в ЛЕ. Случвало се е на далеч по-именити отбори.
Дали Тери ще липсва на отбора или е по-добре така, предстои да видим в събота вечер. Лично аз имам мааалко по-различно мнение по този въпрос от останалите. Според мен Тери просто няма психика за големи мачове. В събота мачът ще е точно такъв !

ако не искаш да се обиждаме недей да определяш Нойер като "вратарчето", Гомес като "гръмоотвод" и т.н.
уважавам ти мнението и съм съгласен с теб, че мача не е твърда 1-ца. мога да посоча множество примери, когато фаворита се е дънил на финала 1986 - Барса срещу Стяуа, 1987 байерн слещу Порто, 1991 Олимпик на Тапи срещу Звезда, 1994 дриймтима на Кройф срещу Милан/да и Милан са били в ролята на аутсайдер/ и т.н. и т.н. примери безброй.
според мен да се определя Челси като обречен отбор, който ще отнесе разлика е мноооого голяма простотия. в момента имате страхотен и обигран отбор. наистина този състав е граден прекалено много години, за да е обречен срещу когото и да е. питайте Пеп. според мен мача ще се реши с 1 гол или с дузпи.
иначе по поста ти си личи, че не следиш Бундеслигата и Байерн в частност или си се издразнил от няколко неадекватни поста.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2012 15:15

Neron написа:Някои много си повярваха и ако спечелят ще е плод на огромен късмет.Ако Челси спечели ще е сигурно отбора победил с най-много късмет.

A ако Байерн спечелят сигурно ще е без грам късмет ;) Нали се сещаш,че от двата отбора,Челси не е този,който се класира с дузпи за финала ;) Ега ти логиката вадиш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 16 май 2012 15:19

Подкрепям момчетата над мен. Да твърдиш, че Байерн е "отживелица" и футболисти като Рибери, Робен, Нойер, Швайнщайгер, Мюлер, Гомес и прочие не стават, означава единствено, че не си наблюдавал Байерн. А щом не си ги наблюдавал, не ги оценявай. Те в момента практикуват много качествен футбол и неслучайно отстраниха Реал.
На финала ще стискам палци за баварците, но имам странното предчувствие, че Челси ще спечели.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2012 15:47

nemak_3333 написа:Да припомням ли пак какво е футборът - два отбора от 11 човека и накрая печели Германия !

Сериозно ли ?
А бразилците знаят ли го това ? ... :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 16 май 2012 15:55

За първи път ще подкрепям германски отбор заради глупавите правила на футболната централа. Просто е редно справедливостта да възтържествува. GLORY GLORY TOTTENHAM HOTSPUR.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 16 май 2012 15:58

THE G.A.M.E написа:
nemak_3333 написа:Да припомням ли пак какво е футборът - два отбора от 11 човека и накрая печели Германия !

Сериозно ли ?
А бразилците знаят ли го това ? ... :lol: :roll:

Не, но англичаните го знаят. Не случайно го е казал Гари Линекер. ( „Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.“)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2012 16:01

Нормално е Гари да го каже.
След като е ял толко бой от немците ...
Ама да се твърди, че немски тим ще спечели, просто щото е немски, нито е вярно, нито - логично. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 май 2012 16:06

THE G.A.M.E написа:Нормално е Гари да го каже.
След като е ял толко бой от немците ...
Ама да се твърди, че немски тим ще спечели, просто щото е немски, нито е вярно, нито - логично. ;)

Да твърдиш, че отбор ще спечели, щото не си гледал другия по телевизията, по- логично ли е?

Върни се в “Футбол - Свят”