Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Re: Радостин Стойчев се връща, Бойко Борисов го подкрепи

Мнениеот АКАДЕМИК София » 16 май 2012 15:51

А аз ще попитам нещо друго. Всеки говори за класиране на Олимпиадата. Да, добре. Приемаме, че ще се класираме. Приемаме, че и там ще направим прилично (или добро) представяне.
Но никой (освен Радо Стойчев) не говори в дългосрочен план! Като им дойде времето на настоящия състав да напусне националния, кой ще ги замести?!? Отдолу не се работи правилно, шампионатът ни е слаб, не се инвестира във волейбола. С една зала само не става. Тя не играе.
Само искаме на парче да се работи. А така не става. Няма абсолютно никаква програма за развитието на родния ни волейбол, за ДЮШ.
За тези неща трябва да се помисли!
Изображение

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 16 май 2012 15:53

AceVentura написа:
peteralex написа:Здравейте,

аз изобщо не съм съгласен с такива неща - какво имам предвид, БФВ решава и взима решение, което според мен беше правилно - а именно да се уволни треньора, който до момента не отговори на очакванията ми и моите и на много други. Хубаво - решил Бойко да оправи нещата, оправил ги, но не съм съгласен играчи да определят, кой да е треньор и кой не. На Казийски му е много голяма устата и ако аз бях щях да го изгоня, а не да чакам той да напуска. И без това за националния не дава същия хъс с който играе за Тренто. И какво, отминава квалификацията и я губим и кой ще поеме отговорност - Казийски ли и как ще я поеме, ще ми върне парите които изхарчихме целия български народ за да се чувства той добре.... ааа не, тук вече не съм съгласен. Ми, че то така всеки ще започне да се отказва като сменят любимия му треньор, а всички ние да си скъсваме нервите пред ТВ-то или в залата като ни бият. Тук връщането беше правилно, само и само да се опитаме да преодолеем квалификацията на поправителния изпит, но този отбор с този треньор и Казийски и Жеков нямат бъдеще. Колкото до Жеков - ми , че ако не беше той, може би отдавна да се бяхме класирали по-нагоре. Лично аз по-бездарен разпределител в сравнение с другите големи отбори, не съм наблюдавал.

Сигурен, съм, че хората, които разбират от волейбол ще са на мое мнение.
Друг е въпроса, че правилна стратегия не включва смяна на треньор точно сега, който и да е той. Аз не очаквам от този отбор да се класира. По мое мнение още преди да са дошли следващите мачове смятам, че сме обречени с този треньор и ревльовците. Имаме и други силни момчета - наложете ги тях, а тези ги разкарайте. Владо Николов е пример за всички, как старо куче трябва да търпи, каквото и да става. Значи не може само в името на България БФВ да действа така или онака. А защо в името на България и играчите не действат по същия начин. Този път БФВ скръцна със зъби и беше правилно.
А сега, заради Бойко и в името на България се отказаха от решението си. Браво на тях и като дойде момента да действат отново и този път без връщане назад. Сега стана комплицирана ситуацията. Хем бяха прави да го уволнят, хем заради общото благо си плюха на достойнството. Дано издържат другия път.

Ами явно не разбираш от волейбол.
Жеков е най-добрия БГ Разпределител в момента.
Владо е подлога на инж и прецаква отбора - виж статистиката в турнира и ще видиш, че Владо е най-слабия диагонал от всички 8 отбора.
Матей точно обратно само той игра в последните мачове и процентите му на атака и посрещане го показват.

Владо Николов изгони Стоев, Владо Николов изгони Пламен Константинов. И според теб е правилно Владо Николов да дава оценки на треньори и съотборници, а Матей да не дава?

Липсва всякаква логика в думите ти.

Владо Николов беше изгонен и доста време не игра, докато не разбра, че не може един играч да определя, кой ще е треньор. Същото важи сега и за Казийски. Не отричам, че е добър играч, но не е всемогъщ нали? И като играе за националния отбор да го прави, както и за клубния си. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. И защо да се кланяме на този или онзи, като не искат да играят за България????? Ми по-добре е да се земат играчи, за които да е чест да играят за националния, а не само да реват. Същото беше и със Стоичков, Бербатов, Кишишев и кой ли още не. Не искам да намесвам футбола изобщо, само давам пример, че в БГ играчите все се налагат. Това искам да промениме в тяхното мислене.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 май 2012 15:54

АКАДЕМИК София написа:А аз ще попитам нещо друго. Всеки говори за класиране на Олимпиадата. Да, добре. Приемаме, че ще се класираме. Приемаме, че и там ще направим прилично (или добро) представяне.
Но никой (освен Радо Стойчев) не говори в дългосрочен план! Като им дойде времето на настоящия състав да напусне националния, кой ще ги замести?!? Отдолу не се работи правилно, шампионатът ни е слаб, не се инвестира във волейбола. С една зала само не става. Тя не играе.
Само искаме на парче да се работи. А така не става. Няма абсолютно никаква програма за развитието на родния ни волейбол, за ДЮШ.

Има хиляди деца и юноши, които тренират волейбол, но някъде се къса нишката...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 май 2012 15:56

[quote="peteralex,. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. ,

:) :) :mrgreen:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 май 2012 15:57

AnalBreaker написа:
АКАДЕМИК София написа:А аз ще попитам нещо друго. Всеки говори за класиране на Олимпиадата. Да, добре. Приемаме, че ще се класираме. Приемаме, че и там ще направим прилично (или добро) представяне.

НЕ се работи правилно с тях! Имаме страхотни таланти, но не можем да ги открием :oops: Радо е поставил условия на федерацията за развитие на базите, но резултат не е имало и зимата Стойчев е искал да си подаде оставката, защото БФВ не си е спазила обещанията! Май с тези шефове няма да стане ! За до потръгнат нещата откъм школи ще трябва сериозен и амбициозен човек да се заеме! Една птичка (Радо) пролет не прави!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 май 2012 15:57

+1
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 май 2012 16:02

TodorT написа:
AnalBreaker написа:

НЕ се работи правилно с тях! Имаме страхотни таланти, но не можем да ги открием :oops: Радо е поставил условия на федерацията за развитие на базите, но резултат не е имало и зимата Стойчев е искал да си подаде оставката, защото БФВ не си е спазила обещанията! Май с тези шефове няма да стане ! За до потръгнат нещата откъм школи ще трябва сериозен и амбициозен човек да се заеме! Една птичка (Радо) пролет не прави!

Има много юноши, които са на доста добро ниво, но понеже не жиевят в градове, където има силни волейболни отбори с качествени треньори и те прекратяват да се занимават с този спорт
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 16 май 2012 16:03

peteralex написа:Владо Николов беше изгонен и доста време не игра, докато не разбра, че не може един играч да определя, кой ще е треньор. Същото важи сега и за Казийски. Не отричам, че е добър играч, но не е всемогъщ нали? И като играе за националния отбор да го прави, както и за клубния си. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. И защо да се кланяме на този или онзи, като не искат да играят за България????? Ми по-добре е да се земат играчи, за които да е чест да играят за националния, а не само да реват. Същото беше и със Стоичков, Бербатов, Кишишев и кой ли още не. Не искам да намесвам футбола изобщо, само давам пример, че в БГ играчите все се налагат. Това искам да промениме в тяхното мислене.

Владо го върнаха в отбора и изгониха Стоев(който го изхвърли)
Пламен се скара с Владо и знаем какво стана.
Питат Владо за треньори:
Мартин Стоев - Не е сериозно, Пламен Константинов - не става още
А за Казийски - игра най-силните си мачове за националите последните 2-3 години, точно на олимпийските квалификации.
Това за Жеков - ти сериозно ли го казваш за контузиите? Единствения по-добър разпределител в БГ е Ники Иванов който инж го изгони. Други нямаме разберете го. Братоев не можа да се наложи във Втора Руска Лига, другите играят в България или Иран и то в доста слаби отбори, кой да играе вместо Жеков?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 май 2012 16:05

AnalBreaker написа:
Има много юноши, които са на доста добро ниво, но понеже не жиевят в градове, където има силни волейболни отбори с качествени треньори и те прекратяват да се занимават с този спорт

Точно! Да не говорим, че безпаричието в клубовете е голямо! Аз лично знам за случай, в който клуб отказа да отиде на турнир, защото няма пари за път и нощувки! След такава история се отказаха двете най-добри момчета! :oops:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 май 2012 16:11

AceVentura написа:
peteralex написа:Владо Николов беше изгонен и доста време не игра, докато не разбра, че не може един играч да определя, кой ще е треньор. Същото важи сега и за Казийски. Не отричам, че е добър играч, но не е всемогъщ нали? И като играе за националния отбор да го прави, както и за клубния си. А, колкото до Жеков, бил добър - кога е добър, добрите не се контузват в най-важните моменти. И защо да се кланяме на този или онзи, като не искат да играят за България????? Ми по-добре е да се земат играчи, за които да е чест да играят за националния, а не само да реват. Същото беше и със Стоичков, Бербатов, Кишишев и кой ли още не. Не искам да намесвам футбола изобщо, само давам пример, че в БГ играчите все се налагат. Това искам да промениме в тяхното мислене.

Владо го върнаха в отбора и изгониха Стоев(който го изхвърли)
Пламен се скара с Владо и знаем какво стана.
Питат Владо за треньори:
Мартин Стоев - Не е сериозно, Пламен Константинов - не става още
А за Казийски - игра най-силните си мачове за националите последните 2-3 години, точно на олимпийските квалификации.
Това за Жеков - ти сериозно ли го казваш за контузиите? Единствения по-добър разпределител в БГ е Ники Иванов който инж го изгони. Други нямаме разберете го. Братоев не можа да се наложи във Втора Руска Лига, другите играят в България или Иран и то в доста слаби отбори, кой да играе вместо Жеков?

Разпределител на нац. отбор не се става от днес за утре. Ако се даде шанс на Братоев поне 1-2 лета да играе титуляр в национала, то той и сътборниците му биха се чувствали много по-комфортно и биха играли още по-добре заедно
Един ИСТИНСКИ българин !

Върни се в “Архив”