Футболът е мъртъв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Футболът е мъртъв.
Някой фен на Юнайтед не може да се побере в кожата си от обрата на Сити и започва да мисли всякакви конспирации 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Udoji90
- Контакти:
Футболът не е мъртъв. Отдавна вече не е просто игра, а е бизнес, но все пак не е мъртъв. И всъщност не разбирам какво лошо има в това, че всяка година различен отбор печели ШЛ - аз поне не виждам нищо нагласено или съмнително в това.
Иначе по въпроса ти за "Стоук" - "Болтън" и "Сити" - "КПР" хората вече ти казаха, че "КПР" разбраха за хикса на "Болтън" и се отпуснаха.
Ако "Болтън" беше спечелил? Ами, "КПР" може би нямаше да се отпуснат, но няма гаранция, че нямаше все пак да паднат.
Чудиш се защо "Болтън" не можаха да бият "Стоук"? Ами, май пропускаш, че "Стоук" през този сезон са си по-добри от "Болтън", а и е трудно да ги биеш на техен терен. "Стоук" не били играели за нищо? Е, и? Те и "Норич" за нищо не играеха, ама биха на "Уайт Харт Лейн", а на "Емирейтс" направиха равен и тотално надиграха "Арсенал".
И да си призная честно, аз бях убеден, че "Стоук" ще БИЯТ "Болтън" - много изненадан останах, че за малко даже щяха да паднат.
Иначе по въпроса ти за "Стоук" - "Болтън" и "Сити" - "КПР" хората вече ти казаха, че "КПР" разбраха за хикса на "Болтън" и се отпуснаха.
Ако "Болтън" беше спечелил? Ами, "КПР" може би нямаше да се отпуснат, но няма гаранция, че нямаше все пак да паднат.
Чудиш се защо "Болтън" не можаха да бият "Стоук"? Ами, май пропускаш, че "Стоук" през този сезон са си по-добри от "Болтън", а и е трудно да ги биеш на техен терен. "Стоук" не били играели за нищо? Е, и? Те и "Норич" за нищо не играеха, ама биха на "Уайт Харт Лейн", а на "Емирейтс" направиха равен и тотално надиграха "Арсенал".

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Точно секунда преди Агуеро да забие този знаменит гол, имаше отчаян шпагат на един от "Рейнджърите".
Пуснете си повторението на голът и гледайте по-специално ситуацията от една камера зад вратата, която буквално е на 2 м. от тази ситуация ...
Мисля, едва 1-2 санта не стигнаха на пича от QPR да избие топката от краката на аржентинеца ...
Ако го беше сторил, вероятно сега щяхме да се питаме: "Ае, тия от КПР дали не са гушнали кинти от американските милиардери - собственици на Юнайтед" ? ...
Пуснете си повторението на голът и гледайте по-специално ситуацията от една камера зад вратата, която буквално е на 2 м. от тази ситуация ...
Мисля, едва 1-2 санта не стигнаха на пича от QPR да избие топката от краката на аржентинеца ...
Ако го беше сторил, вероятно сега щяхме да се питаме: "Ае, тия от КПР дали не са гушнали кинти от американските милиардери - собственици на Юнайтед" ? ...