Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Дойде денят...

Мнениеот Arto » 16 май 2012 06:29

Много хубави клипове си избрал. Трогна ме, сериозно.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 16 май 2012 06:32

Момчета, лек път на всички. След 12 часа и 30 минути настъпва нашият миг.......

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 16 май 2012 06:38

Айде и ние тръгваме... Лек път на всички, ще се видим в Бургас 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 16 май 2012 07:19

Айдееееееее ЛУДОГОРЦИИИИИИИИИ , ДНЕС СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ЩЕ ПИШЕМ ИСТОРИЯ : :mrgreen: twisted: :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 16 май 2012 08:15

drughi написа:ФИНАЛЪТ:

От месец ще ми се пръсне душата. Ще ми се пръсне сърцето. Айде бе, колко още остава до финала. Още чувствам вълнението от мача в Ловеч. Още като се сетя за тоя мач и треперя. Още усещам мириса на факли, трепета на стотици хора около мен, които скачат, крещят, пеят и полудяват. Вървя навсъкъде усмихнат и побърквам колегите с песни за Локомотив. Никога няма да го забравя това. Никога няма да забравя вкуса на тея сълзи от радост, никога няма да забравя този велик момент, това велико усещане да си пловдивчанин локомотивец и че отиваш на финал, защото отбора ти току що е победил. Скоро станах на 30 и се замислих, кой е най великия момент в живота ми. Ето го майна, там на трибуната в ловеч, няма такъв кеф да можеш да споделиш радостта си с още 2 хиляди луди беси. Чисто щастие идващо от вътре. Аз съм богат и щастлив човек щом съм имал шанса да съм там. Да го видя това, да го усетя. Мога ли да искам повече.

Никога няма да забравя образите на няколко мъже на достолепна възраст, които също плачеха от радост като мен, та те са чакали този финал цели 30 години!

Връщам се назад в детските си спомени, (че и до скоро), и си спомням как съм мечтал един ден да ида на финал и да гледам Локото. Признавам, че самата мисъл, че утре е финала и мечтата ми се сбъдва е нещо, което не мога нито да усмисля нито да проумея. Утре Локо е на финал за КУПАТА! Утре ще крещя с пълно гърло за Пловдив и за Локомотив. Утре отново всички ще бъдем един юмрук, един глас, луди беси от Пловдив.

Не съм религиозен, нито много се разбирам с Бога, да не говорим пък, че съм отчайващ грешник всяка петък вечер, но тъй като утре ще е голям ден за всички нас искам да направя следната молитва. Ако ме питате, защо, ще ви отговоря така:

Много е страдала локомотивската душа. Едва ли има други привърженици, които с такъв стоицизъм са понасяли всички несгоди, които съдбата е поставяла пред клуба ни. Никога нищо не сме получавали даром, всичко постигнато е било с много труд, пот и кръв. Най важната съставка обаче според мен е била винаги тази безкрайна и безрезервна любов и подкрепа, която пловдивчани са оказвали на своя любим клуб. Нещо проверено от времето и останало непроменено. Тази черно бяла любов или лудост (както казва Ангел) е онова, което ни прави уникални, това сме ние, способни да обичаме до край и в най-тежката загуба. Да даваш любовта си, без да искаш нищо в замяна, освен борба и дух, го могат само истинските мъже, истинските пловдивчани и локомотивци.

Ето защо, моля те Боже, бъди утре с нас и ни подкрепяй и моля те направи така, че да ни подариш още един велик момент, като този в Ловеч и дано си занесем купата в Пловдив. Боже, като гледаш всичките тея луди беси, като гледаш цялата тази безумна любов моля те, направи така, че съдбата да не краде от нас и ни дай това, което ни отива - КУПАТА!

http://forum.lportala.net/index.php?sho ... 207&st=720

Убиме, майна! Това ти ли си го писал? Браво, изпреварил си хиляди от нас, които не са успели да опишат с думи любовта си!
Черно - бялата любов започна да се разлива в източна посока. Вече се виждат и чуват първите, които едва са дочакали настъпването на един от най - важните дни в живота ни! А там......? До 19:00 ще ни владее очакването и нетърпението, от 19:00 до 21:30 - ще се случи неизбежното, а след това..............................................всички ние ще останем черно - бели, каквито сме се родили и каквито ще умрем!
Бургас, ние пристигаме! Мъже, жени, деца, приятели, неприятели, но всички следвайки любовта /и болестта/ на живота си!
Нека утре посрещнем най-усмихнатата си утрин в ГРАДА ВЕКОВЕН!
УСПЕХ ПЛОВДИВ! УСПЕХ ЛОКОМОТИВ
Последна промяна от kistendil на 16 май 2012 08:22, променено общо 1 път.
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 16 май 2012 08:17

София, тръгвате ли?!?!?!? :roll:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 май 2012 08:28

Хайде, Локо! Нашият ден дойде! Няма прошка за Лудогорец!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 май 2012 08:51

Успех на Локо! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 16 май 2012 09:01

Успех на ЛОКОМОТИВ срещу Лудогорец .Дано не се намесят други фактори

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 16 май 2012 09:18

Успех приятели!!! Благоевград и в частност феновете на Пирин подкрепяме Локомотив в мача с Лудогорец!! Дано победите изкуствения отбор!!!!

Върни се в “Локо Пловдив”