kambata написа:Sardukar написа:Истината е, че сега финалът е непредвидим! Ако Барселона бяха на финал 99% щяхме да ги гледаме как си подават топката докато ти.... е там вече е индивидуално! Дано Байерн се поведе по феновете си и тръгне в атака

ПП 2005г. направихме страхотни мачове с много голове! Почти сигурно е, че ЧЕЛСИ ще започне с Дрогба и Торес...
Кое те кара да мислиш, че и този път Челси ще ударят кьоравото с подобен тип игра ? Срещу Бенфика им върза, срещу Барселона още повече, но ще дойде момент когато противника няма да пропусне 1000 положения пред вратата им и тогава ще си получат заслуженото.
ЧЕЛСИ игра пестеливо с/у Бенфика, а с/у Барса игра правилно! Хубаво за ЧЕЛСИ е, че когато Дрогба е на терена може да вкарат гол от почти всякаква ситуация - изритана топка; статично положение; центриране; контра; след по-продължително разиграване е ясно, че всеки може

Аз смятам, че ЧЕЛСИ ще подходи предпазливо първите 30мин и след това ще удари! Ако Байерн М поведат с гол или два в началото ЧЕЛСИ ще покаже, че може да атакува! Не знам, защо повечето хора си мислят, че ЧЕЛСИ няма сили да се надиграва с Байерн М при положение, че баварците имат слабости в защитата, а в средата на терена ще липсва Густаво. Швайнито не ми изглежда в оптимална форма, а Кроос е прекалено офанзивен. Причината ЧЕЛСИ да играе на контра е, защото така шансовете да загуби са по-малки! Изчакват се грешки на съперника и обичайно следва гол. Байерн М имат прекалено силни офанзивни футболисти за да се очаква на техен терен да не успеят да отбележат гол. Иначе Байерн М не е Барселона! Те може да са по-иновативни в атака и по-бързи, но не могат да владеят топката като каталунците. 1/2 финалите са вече минало! Това е един мач и всичко може да стане. И двата отбора ще имат шансове за гол! За мен решаващи ще са физическото състояние на двата отбора, ефективността пред гола и волята за победа! Така, че за мен подходът от мачовете с Барса би бил успешен и с/у Байерн М, защото тогава ЧЕЛСИ беше ефективен, физически издържа и показа воля за победа! Никой не е ударил кьоравото! ЧЕЛСИ въпреки слабата форма печели с воля и ако беше от псевдо отборите с харизма сега щяхме да слушаме глупости за разни традиции! ЧЕЛСИ Е КЛАСА! Подценявайте колкото искате! Омаловажавайте колкото искате! ЧЕЛСИ да бие пък вие си съществувайте