Tренировки по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Tренировки по волейбол

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 23:30

levskar4e_forever написа:Искам да започна волейбол, мисля в Славия, но едва ли ще ме вземат ;хх на 15 съм (8 клас)... според вас ще ме вземат ли ;хх 1.85 съм висок и искам да почна да тренирам, защото познавам една бивша националка и тя ми каза, че ако почна да тренирам сериозно ще избия рибата :lol: А и ако някой знае как е обстановката да каже. Благодаря предварително !!! :) :P 8-)

Имаш доста добър ръст за годините си! :) Доколкото знам Славия имат добра школа по волейбол. Та ако имаш желание и тренираш здраво може и да се наложиш в отбора! :) С тренировките тепърва тренера ще те пробва на различни постове, ще прецени качествата ти най-добре и ще ти избере позиция! И да не си диагонал не се отчайвай! Успех ! :)

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 15 май 2012 23:33

TodorT написа:
levskar4e_forever написа:Искам да започна волейбол, мисля в Славия, но едва ли ще ме вземат ;хх на 15 съм (8 клас)... според вас ще ме вземат ли ;хх 1.85 съм висок и искам да почна да тренирам, защото познавам една бивша националка и тя ми каза, че ако почна да тренирам сериозно ще избия рибата :lol: А и ако някой знае как е обстановката да каже. Благодаря предварително !!! :) :P 8-)

Имаш доста добър ръст за годините си! :) Доколкото знам Славия имат добра школа по волейбол. Та ако имаш желание и тренираш здраво може и да се наложиш в отбора! :) С тренировките тепърва тренера ще те пробва на различни постове, ще прецени качествата ти най-добре и ще ти избере позиция! И да не си диагонал не се отчайвай! Успех ! :)

Meрси! Досега съм тренирал само футбол и то много, но имам много, ама много голямо желание да тренирам волейбол!!! Уникален спорт е според мен!!! :) 8-)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 23:36

levskar4e_forever написа:Meрси! Досега съм тренирал само футбол и то много, но имам много, ама много голямо желание да тренирам волейбол!!! Уникален спорт е според мен!!! :) 8-)

Ами щом си бил спортист, то имаш някакъв отскок.... не е без хич, което е добре :) Иначе волейболът е много хубав, но и много натоварващ спорт и трябва да внимаваш :)

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 15 май 2012 23:37

TodorT написа:
levskar4e_forever написа:Meрси! Досега съм тренирал само футбол и то много, но имам много, ама много голямо желание да тренирам волейбол!!! Уникален спорт е според мен!!! :) 8-)

Ами щом си бил спортист, то имаш някакъв отскок.... не е без хич, което е добре :) Иначе волейболът е много хубав, но и много натоварващ спорт и трябва да внимаваш :)

Хмм...ще видим... имам много хъс и желание!!! Дано ме вземат обаче ;ххх :((

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 15 май 2012 23:37

По-добре или питай някой запознат или директно отиди в залата и питай. Тука никой не може да ти даде правилно мнение всеки си пише нещо.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 23:39

levskar4e_forever написа:
TodorT написа:

Хмм...ще видим... имам много хъс и желание!!! Дано ме вземат обаче ;ххх :((

Не мисля, че ще те върнат! Големите клубове търсят ръстови играчи, защото ги развиват после само технически! ;)

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 15 май 2012 23:41

Дано! Ще пиша като отида, за да ви кажа какво е станало ;х ;дд

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 15 май 2012 23:45

Единственото нещо, което мога да ти кажа, че тук имаме един клуб Виктория волей, който от 2003 съществува и вземат ги още от 6 клас някъде и ги правят научени волейболисти. Ники Пенчев е от тяхната школа.

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 16 май 2012 00:10

При Прохоров 8-)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 16 май 2012 18:16

Пловдивчанинът написа:Единственото нещо, което мога да ти кажа, че тук имаме един клуб Виктория волей, който от 2003 съществува и вземат ги още от 6 клас някъде и ги правят научени волейболисти. Ники Пенчев е от тяхната школа.

И ги тъпчат от малки с к'ви ли не боклуци... ;)

Върни се в “Волейбол”